Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Betty cum adica daca a supt juma de oara curg sani, atunci nu a supt consisitent...daca l-ai tinut toata noaptea si dimineata la tzatza cum de mai curge??...ai grija sa nu se obisnuiasca cu complementara...nu uita tu sa bei multe lichide (apaaa)

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, repet: ai incercat varianta cu mers la plimbare dupa ce e alaptat?
sau sa doarma la tine pe burtica?

eu te inteleg perfect, asa imi facea si Sofia cand era mica.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Cecilia,multumesc,cred ca voi merge luni dimineata,daca zici ca e fara programare.Eu am incercat sa sun,dar nu mraspunde nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Felicitari Devylla, uite inca o mamica fericita la odiseea noastra.

Roxana tin pumnii sa fie totul ok.

Acum citind ce au scris Nana si Yaia dspre intratul in concediu cred ca in sfarsit m-am hotarat si eu. Mai merg saptamana viitoare ca sa-mi rezolv toata hartogaria si apoi concediu. Nu de alta dar am cam obosit, iar bebe in ultima vreme nu prea ma slabeste , din suturi nu ma scoate. Este atat de activ incat nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi fac griji pentru asta.

la toata lumea,
Iulia si bebe (sapt. 35+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxali ideea este ca m-am si muls dupa ce a supt si au mai ramas 10 ml de lapte....iar acum imi curg sanii iarasi...nu stiu care este problema...maine imi chem un consilier in lactatie. Trebuie sa existe o solutie....

betty78 cu Mario - Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Betty,fa o proba sa vezi cat lapte ai,mulge-ti sanii cu pompa de muls si foloseste o sticluta gradata ( sticla de la biberon). In orice caz,daca vezi ca nu suge la san,atunci dai laptele tau muls din sticluta, cu siguranza e mai bun decat cel fabricat. Succes!
Roxali ti-am trimis un mesaj privat cu numarul meu de tel,daca nu reusesti sa-mi raspunzi prin sit,atunci ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite un sms pe numarul ce ti l-am lasat.Multumesc

Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina o sa incerc sa il scot la plimbare dupa ce il alaptez...problema este ca in secunda in care termina de mancat si il pun in patut....incepe sa planga si sa caute tzata...o sa ilo iau asa plnagacios in oras....sau o sa il tin pe burtica.

Betty78 de Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

betty, uite cum ma faci tu pe mine sa scriu niscaiva regli de aur pt alaptat

1.Mulsul NU este relevant. Nicio pompa nu se compara cu suptul copilului.Eu mulgeam cu sanii plini!! maxim 50 de ml.Si aveam lapte garla.

2. Copilul trebuie f bine stimulat la supt. Nu trebuie lasat sa motaie deloc, macar primele 20 de minute.

3.Sanul trebuie f bine manevrat, astfel incat sa nu ii pice lui bb din gurita.
Mai concret, trebuie bine ingustata areola, si SUSTINUT sanul extraordinar de ferm, ca sa curga laptele in gurita.
Bebe apuca areola, nu doar mamelonul!!

4.
la copii din astia f flamangiosi si plangareti trebuie mai multa atentie.Trebuie dormit langa ei, tinuti in brate.faza cu sta numai in brate e atat de ...copilareasca!! pei e bebelus, vrea in brate!! e normal, vrea langa mamica lui.

sa vedeti acum fi-mea, ce-as mai tine-o in brate, dar ea fuge ca e extrem de ocupata cu alte treburi......

hai, curaj!!!

in alta ordine de idei, nimic de la Roxana.O fi livrat deja!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

betty si sebi al meu a fost rau de colici si i-am dat suzeta....care il mai linistea.

eu nu cred ca nu ai lapte, daca tie iti curg sanii dupa o jumatate de ora.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ce de vestiiiiiiii, eu nu am avut net abia acum au venit idiotii astia , si cand intru ce sa vad toata lumea naste , da pe mine cui ma lasati

Roxana multa bafta si nastere usoara daca nu cumva ai scapat , ti-a facut figura bebe Andrei, cred ca te-a auzit ca vrei sa-i dai nu stiu ce cockteil dubios si a zis ca vine el de una voie , bafta

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput