Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 21
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
buna tuturor,
noi ne luptam cu colicii si pediatra ne-a spus sa nu folosim Bonnisan.
nu pricep de ce.
voi ce parere aveti?
se chinuie ingerasul toata noaptea.
nu a dormit de la 11 pana in dimineata asta la 5.
nu am mai stiut ce sa-i facem
cica i-am dat ceai-baby calm.dar se pare ca nu prea a avut efect.
in rest suntem frumosi si crestem.
deci ce ziceti voi de Bonnisan?
sa-i dau sau ba???
va pupam.
si odihniti-va mult pana mai puteti.
Pediatra ti-a oferit si vreo explicatie pt aceasta interdictie?
Cumatra mea primise initial acelasi sfat de la pediatra din Iasi. Cica Bonnisan contine ceva dulce, si unor bebei le face mai mult rau.
Eu insa am auzit ca multa lume il foloseste cu succes... in fond e numai din plante, e natural. Ai putea sa incerci o data, sa vezi cum ii merge.
valentina_22 spune:
Bravo devylla, ptr bebelina,sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si cuminte!
roxana fii tare si asteptam in continuare vesti de la tine.
Multe incurajari si pentru slippers76 si ceciliaL. Sa ne tineti la curent cu noutatile.
32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
cecilia L spune:
Nu stiu ce sa spun, ideea este ca nu a mai curs, am fost la Wc dar nimic, urina are aceeasi culoare, astept sa vad daca mai curge ceva si o sun pe dr. Cred ca totusi este de la tuseu, azi intaradevar a cam durut, mie imi face control de vreo 3-4 sapt si azi a fost prima data cand a durut.
Eu nu cred ca nasc asa ca zic sa mai asteptam cu majoretele, imi dati emotii cand le vad acolo, mai ales ca stiu cand le pun eu si pt ce.
Mai fetelor dar vad ca e adevarata faza cum ca fetitele se masc mai repede si baietii se lasa asteptati
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine, in prima faza m-am speriat, apoi m-am gandit ca cel mai bine sa astept, mai ales ca mi-am adus aminte ca a mai patit cineva asa dupa un tuseu.
cecilia,39+ Cristian Matei
Sabina spune:
Roxana are dilatatie 5, i-au pus epidurala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
Mesaj de la Roxana:
"Sunt cam varza acum. De accea nu am mai dat semne. Dar acum au pus anestezie, in 10 min. ma linistesc. Multumesc tuturor pentru incurajari"
34+ cu Ioana
cecilia L spune:
Ce am facut de mi-a aparut un rand dintr-nu mesaj scris azi noapte???????????
cecilia,39+ Cristian Matei
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
vorbit cu Roxana.
contractii de un minut, era putin suparata ca nu i-au pus epidurala, nu o controla moasa pt ca spusese dr ca vine el sa vada ce si cum.
moral in continuare bun, da zice:
domne, cam doare, dar deh, nasc
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Mare figura mai e!
Bine ca are moralul ridicat ptr ca asta inseamna f mult in orice situatie!
Curaj, Rox, ca mai e atat de putin pana la intalnirea cu Andrei!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
Felicitari Devylla! Bun venit pe lume printesei tale... sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
Bai, oare cum o fi nascut devylla asa de repede?
34+ cu Ioana
bumbita spune:
fetelor, va rog mult, va implor, daca stiti, spuneti-mi si mie cate zile mai am pana la nastere daca am IR-ul o, 56? stiti vreun link sau cunoasteti cazuri similare care aveau un IR similar?
va multumesc anticipat.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)