Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 14
piccaflor spune:
Devylla
Roxana
Curaj fetelor! Sa aveti nasteri cit mai usoare!
Nana,Piciulika,Roxali,Tomasa,Terrapin
Cu moralul nu stau prea bine...am fost aseara iar la spital pt monitorizare ca-l simtisem doar de 2 ori pe bebe ieri...ei bine,cind am ajuns acolo,l-au apucat niste tumbe de cred c-au zis moasa si dr de garda ca-s dusa cu pluta cind zic ca e lenes in ultimul timp...
Moasa ridea de mine ( am nimerit in timpul a 2 nasteri si sala de monitorizari e lipita de sala de nasteri) ca s-a speriat bebe si d-aia a luat-o la fuga asa...
In concluzie,mi-a pierit si gramul ala de curaj pe care-l mai aveam...si cind ma gindesc ca ma apucase vitejia si anulasem programarea cu anestezistul pt a-mi da ok-ul pt epidurala:)...noroc cu ginecologul meu care m-a trimis convins sa ma reprogramez...asa ca azi la 16:15 ma duc sa vaz ce si cum...
Si la sfatul moasei,din seara asta incep sa bag sex la greu (daca-mi mai aduc aminte cum se face si evident daca mai are loc obiectul muncii ) si speram sa aiba efect...
Picca 38+ cu Matteo
Annisia spune:
quote:
Originally posted by mirella76
Anisia am tot cochetat si eu cu ideea asta, dar parca nu-mi prea surade... Este oricum o ultima alternativa pentru a naste cu dr. meu.
Ce crezi ca este??? Baietel normal ca astia sunt cam puturosi; daca era fetita eram nascuta demult...
mirella
40+
Nu e o regula... Prisis o are pe bebelusa Miruna de 39+ si iote ca nu are de gand sa nasca... Rox a nascut-o pe Alexandra la 40 de saptamani... Sunt si fete mai fitzoase, nu numai baieti puturosi...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Terrapin spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Fetelor eu sunt bine,am ceva dureri usoare de spate insa nu sunt contractii ptr ca nu vin in mod regulat.Ma gandesc ca sunt de la vremea asta nenorocita ca este tare schimbatoare! Am vazut un documentar despre sarcina si spunea ca daca femeia gravida are obisnuinta sa-i cante bebelui din burtica mereu aceeasi versuri,bebele memorizeaza si va recunoaste melodia dupa nastere. In modul asta,atunci cand noul nascut se agita si plange,daca mama lui ii cant aceeleasi versuri ca atunci cand el era in burtica,se linisteste si se simte in siguranza. M-am gandit sa experimentez,si ii cant des acum un ''nani-nani'' in italiana. Atunci cand o fac bebelusa mea se misca parca mai vioi.sunt curioasa daca functioneaza.Voi ati incercat?
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Cristina, am citit si eu acelasi lucru cu cantatul dar nu am incercat...
La vocea pe care o am mi-e sa nu se sperie saracu copil si sa nu vrea sa mai iasa...Deci eu chiar sunt antitalent la muzica...
Eu ii mai vorbesc din cand in cand dar al meu e destul de cumintel in burtica si nu prea am observat reactii din partea lui.
36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Annisia spune:
Cristina85ss, este foarte adevarat ce zici tu. Mi-au confirmat-o mai multe mamici. Functioneaza si cu o melodie de la o jucarie sau cu o poveste. Eu ii pun lui bebe melodia de la caruselul patutului si o asculta nemiscat. Cum se termina si trebuie intoarsa cheita, imediat incepe sa dea din picioare... Sper ca o sa il pot adormi cand va iesi din burtici, cu aceasta melodie... Am o prietena la care functioneaza negresit figura asta...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Happiness_4_us spune:
Si eu am auzit ca functioneaza, dar pana m-am hotarat eu ce melodie sa aleg, uite-ma ajunsa la 38 de saptamani si fara nici o melodie. O sa vad eu atunci pe unde scot camasa.
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor ptr raspunsuri,atunci pot continua cu incredere ceea ce am inceput
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Sabina spune:
stiri de pe frontul de vest!
(municipalul e la vest fata de unde stau io)
Roxana are dilatatie abia 2, contractii f usoare, in momentul asta ii baga perfuzia cu oxitocina, si am inteles ca o sa i se puna si epidurala.
va multumeste pt sustinere si va pupa.
io cred ca in 2ore suntem gata cu nasterea asta, dacanu si mai repede
eu ies acuma pt o ora din casa, daca nu va dau vesti nu va speriati, fata e bine mersi, cu moralul f bun.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Tomasa, si eu sunt mama buna, ca m-a intrebat Badiu daca nu vreau sa nasc baietu tot pe 11 septembrie, ca pe Sofia...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Bravos Roxule, baga tare!!!
Oare cu HaveF8 ce o mai fi??? Sigur a nascut pana acum!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Alina.clau felicitari pt. bebelina!
Devylla,Roxana tin pumnii,sa aveti nasteri usoare!
Mirella hai ca suntem alaturi de tine..
Terrapin mai devreme parca descriai gandurile mele,eram pe aceeasi lungime de unda..Nu stiu nici eu daca ma mai 'intalnesc' cu perioada asta,asa frumoasa,totusi.Greu si tare s-a lasat asteptat evenimentul...
Oare ce mai face Gabriela noastra,sper ca e bine si in curand le da drumul acasa..
Dana +34s