Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 13
gema spune:
Fetelor eu sincer va spun ca vroiam sa mai stea putin Roxana cu noi pentru ca eu ma simt in siguranta cu sfaturile ei. Sunt rea nu-i asa?
sa nu se supere nimeni pe mine dar.......... Sim a nascut si intra rarut, Roxana si ea o sa lipseasca o perioada, Sabina sper sa nu nasti si tu acum............
va doresc fetelor sa aveti bebei cumintei si sa mai intrati pe la noi cu vesti si sfaturi . Nu ne lasati acum pe ultima suta de metrii..........plisssssssssssss.
Inca o data scuze daca am suparat pe cineva, dar asa am simti eu sa spun si gata am spus-o.
Madalina 39+
cristina85ss spune:
Devyla curaj mult si nastere usoara!! Hai ca iti facem galerie!
Roxana G Cat ma bucur ca ai reusit.Bebele tau s-a indurat de tine si nu a mai vrut sa te tina in suspans. Mult curaj!
Fetelor eu sunt bine,am ceva dureri usoare de spate insa nu sunt contractii ptr ca nu vin in mod regulat.Ma gandesc ca sunt de la vremea asta nenorocita ca este tare schimbatoare! Am vazut un documentar despre sarcina si spunea ca daca femeia gravida are obisnuinta sa-i cante bebelui din burtica mereu aceeasi versuri,bebele memorizeaza si va recunoaste melodia dupa nastere. In modul asta,atunci cand noul nascut se agita si plange,daca mama lui ii cant aceeleasi versuri ca atunci cand el era in burtica,se linisteste si se simte in siguranza. M-am gandit sa experimentez,si ii cant des acum un ''nani-nani'' in italiana. Atunci cand o fac bebelusa mea se misca parca mai vioi.sunt curioasa daca functioneaza.Voi ati incercat?
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mirella76 spune:
Terrapin multumesc de galerie...
Nu ma intelegeti gresit eu vreau sa nasc mai repede doar pentru ca este nebunia de la Elias si saptamana viitoare dr. meu pleaca din tara...Ma omoara gandul ca raman si fara dr. si nu sunt nici locuri la spital... Daca dr. mai rezolva ceva cat este el, te trimite pe unde poate; cand va fi plecat ce se va intampla???
mirella
40+
Carmenita spune:
Mada28 am vazut ca esti din Constanta. La ce medic mergi?
Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
gema spune:
Mirella, inteleg ca esti pacienta Dr. Tutunaru si ai aceleasi temeri ca si mine.
Eu m-am mai linistit putin, doar nu o sa nastem pe drum, trebuie sa se ocupe si de noi cineva.....nu???????? Tu oricum esti aproape eu implinesc 40 de saptamani exact cand pleaca si tare as vrea sa stea micuta pana vine, dar daca nu vrea sa stea ce o vrea Dumnezeu, nu ma mai agit ca tot nimic nu pot schimba.
Madalina 39+
Happiness_4_us spune:
Devylla, nastere usoara, iubita! Sunt alaturi de tine!
Roxule, ma gandesc la tine sa fie ok, sa ai un travaliu scurt si o nastere usoara!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aniast72 spune:
Devylla
Roxana
Nastere usoara fetelor, sa veniti acasa cu bb sanatosi si mancaciosi.
E un stiu ce se intampla cu fi'miu. Cred ca greseste directia, e dezorientat. La aproape 40 sapt si el tot impinge in coaste si ma supara. I-am tot explicat ca daca impinge asa rau tot el se va trezi cu vanatai pe el (caz concret), dar nu intelege si pace. Mai am putin sa-i desenez cu carioca traseul pe care trebuie sa-l urmeze cat de curand...
Eu in seara asta merg la doctor pt ultimul control si nu stiu ce sa fac: sa-mi iau si bagajul cu mine, poate ma opreste? Motive n-ar avea, ca n-am nici un simptom mai pronuntat dar daca la Roxana s-a intamplat asa de repede...cine stie ce se mai intampla pana diseara?
gema, nu mai fi trista. Sunt atatea fete aici cu experienta care chiar se implica pe acest forum si dau sfaturi bune multora dintre noi mai nepricepute. O sa vezi ca daca ai vreo problema, de fiecare datat vei gasi un cuvant bun sau un sfat la obiect.
anca.diana, ce vizita-surpriza. Intr-adevar, mai am tare putin. Sarcina usoara in continuare si tie, sa ai BB sanatos si frumos (ca tine )
Andreea 39+ cu
Happiness_4_us spune:
Asta da surpriza, Rox. Ai vazut? Cineva acolo sus te iubeste si are grija de tine! Stie el DD cand trebuie sa vina bb Andrei!
Sabinule, asteptam vesti de la Rox. Te rog mult sa nu ne uiti! Sa ne tii la curent!
Eu ce sa mai zic, ca am ramas fara grai cand am vazut ca Rox s-a dus sa livreze una bucata de Andrei.
SImt cum se apropie si la mine momentul. Burtica e tot mai jos pe zi ce trece si s-au intetit durerile jos in pelvis, in sensul ca Razvanel cand da din picioare sub coaste impinge si acolo si ma inteapa tare, deja din cauza coborarii burticii durerile de spate sunt tot mai frecvente. Duminica ne ducem la cina la moasa Anna, care ne-a promis ca atunci cand intru in travaliu sa-i dau sms si vine la spital. SUnt tare fericita pe tema asta.
Azi e ultima zi la birou, de luni nu mai vin, gata, imi ajunge, nu vreau sa il livrez pe Razvanel aici si sa alerg ca o capiata pe drumuri.
Cam atat despre noi!
Revin.
P.S. Carpatino, pe unde ai disparut? IA fa mataluta prezenta !
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cristina85ss spune:
fetelor mie nu-mi raspunde nimeni la intrebare?
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss