Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tocmai ce-am inchis telefonul cu roxana.

Era pe drum, n-a plecat chiar imediat, ca au trebuit sa astepte parintii si menajera.
lichidul a curs in 2 valuri, parca, si acuma picura.

nu se stie daca scapa de inducere, depinde daca si cum s-a diltat, dr nostru e pt inducere la ruperea de membrane, pt ca se teme de infectie.Daca te dilati, te lasa, daca nu te dilati repejor...le cam induce.
Avea niste dureri, dar nu cine stie ce,absolut neregulate, de aia nu stia cum e cu diltatul etc.
Era f linistita, ba chiar fericita as zice. N-am vb asa mult ca de obicei, pt ca ii e teama sa nu se termine bateria, ori azi chiar are nevoie de telefon va comunica mai mult prin sms.

am sa va tin la curent de indata ce-mi da noutati.

Mirella, da nenea doctotul tau ce zice? ai mai fost la control?

SAbina Y e deja pe nascutelea cred:)

stati calme ca nu pleaca nimeni la alt grup de mamici:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mama, ce de petreceri or sa fie la Rox in familie... Pe 30 Alexandra, a doua zi bebe Andrei, apoi nu stiu ce verisor... Or sa umble toti manga si cu ranga trei zile la rand...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Eu nu zic ca nu-mi mai vine randul, dar sa vina pina luni...
Da Alehiam musai trebuie sa dau ochii cu dr. astazi...
Sa vad ce-mi zice daca mai e mult, dar dupa cum venise Roxana ieri si se plangea de col inchis... si acu uite ca naste nici nu stiu ce sa mai cred...

mirella
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mirella76, vezi ca e 20 de mii o sticlut cu ulei de ricin... Whiskiul e mai scump, da in 4 ore esti rezolvata... Fugi la docotr si discuta serios cu el... Ce ai in burtica - fetita sau baietel?

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Vai iar emotii..si eu am ceva treaba azi.....treburi administrative si nu pot urmari evolutia aici....parca mi-a trecut si raul de asta noapte....dar o sa intru ca nu ma pot abtine...

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

DEVYLLA

ROX

Sunt foarte-foarte emotionata. Sabina sa ne tii te rog la curent. Frumoasa data 31 august, suna tare bine. Si a reusit draga de ea sa nu nasca ieri ca sa aiba si Alex propria zi, asa mama zic si eu !

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35s fixMaria

Mergi la inceput

Sabina astazi aflu verdictul...
Ma bucur enorm pentru Roxana...Asteptam vesti..
Maine prietenele mele cele mai bune sunt in petrecere: una este nasa cealalta mireasa; poate nasc tocmai maine ...Dar nu-i bai nici asa ca nasa a zis ca fura mireasa si vin la spital....

mirella
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Sabina, multumim de vesti! Sa dea Domnul sa ii fie bine Roxanei!
Asteptam vesti si de la Devylla.
Mirela, nu deznadajdui ca vine bebe, repejor, isi ia el avant mai greu sau ii place in burtica la mamica. Ca doar unde e mai bine ca acolo, nu?

Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Anisia am tot cochetat si eu cu ideea asta, dar parca nu-mi prea surade... Este oricum o ultima alternativa pentru a naste cu dr. meu.
Ce crezi ca este??? Baietel normal ca astia sunt cam puturosi; daca era fetita eram nascuta demult...

mirella
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

HAI MIRELAfii optimista ca vine si la tine bebe acusica...
Inca putintica rabdare...

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput