Botezatu....
Raspunsuri - Pagina 4
cristina1974 spune:
Si eu il cunosc personal,de foarte multi ani,era la inceputul carierei cand l-am cunoscut. Si atunci, si acum , mi se pare un tip super de treaba, este un sensibil,un idealist,este foarte profund in sentimente si un nefericit, din pacate.
Are un talent deosebit, parerea mea, in ceea ce face. Creatiile de houte couture m-au dat pe spate intotdeauna.
Viata particulara e problema lui. E gay, si?????
Care e problema?
Sa-i fie rusine celui care se preteaza sa faca publice niste discutii care ar trebui sa ramana private. Si asta pentru bani sau popularitate. Inca o data, mare rusine!
Si sa dea Dzeu ca acest om care este Catalin Botezatu sa aiba parte, in primul rand, de liniste sufleteasca si de cineva care sa ii fie cu adevarat aproape,ca banii......se fac, sanatate sa fie.
Ajutati-o pe Sonia
alic spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
In 1996 cind a fost arestat eram proaspat ofiter de cecetari penale la Directie. L-am cunoscut personal. I-am luat si o declaratie de martor cu privire la numite evenimente ce priveau unul din dosarele in care lucram si eu, alaturi de ofiteri mai cu experienta si mult mai buni ca mine. A fost normal, cu mult bun-simt si tin minte ca imi spunea la sfirsitul intilnirii profesionale, ca daca o fi vreodata sa scape din acest infern, va renaste cu siguranta si va deveni unul dintre cei mai buni designeri.
Da, se stia ca este gay, stiti bine ca in aresturi se intercepteaza convorbirile intre arestati.
Dar asta nu ii stirbeste din valoarea umana.
Faptul ca tot sufera dupa femei (Tania Budi ii aducea pachete la vorbitor), Vanda Vlasov sau dupa barbati, denota un tip foarte sensibil, putin naiv, cred ca este prea idealist.
Imi pare rau pentru el, sincer rau.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
eu n-am stiut ca a fost inchis.....pentru ce delict?
ALICe
Malinka spune:
Eu nu il cunosc personal...l-am vazut doar o data de aproape intr-un club, se purta foarte normal, fara aere de vedeta si asta mi-a placut. Mie mi se pare un om obisnuit, cu un talent neobisnuit...in rest, cred ca are o viata normala, doar mediatizarea o face sa para altfel...de altfel, cum se intampla cam cu toate vedetele...
Daca e gay, problema cui e? E singurul? E viata lui si face ce vrea cu el...daca e excentric, tot asa...cine are dreptul sa-l critice? Noi ne lasam criticati?
O zi buna tuturor...
Viitoare
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
Theiuta spune:
A fost inchis, in sensul ca a fost cercetat in stare de arest preventiv, o perioada...apoi au fost finalizate cercetarile cu el in stare de libertate.
Pentru ce delict? Mai...intrase intr-o combinatie cu niste unii cu Bancorex-ul, parca...Alexandru Raducan, si altii, va mai amintiti de asta? Era mustacios.Se mai vehicula si numele lui Nicu Gheara.Abuz in servici, fals, etc.
Nu stiu exect care au fost acuzatiile la adresa lui, pentru ca nu eu am avut dosarul mare, in cercetare.Eu doar l-am audiat in calitate de martor intr-o fractiune mica de dosar.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
vikinga spune:
Cel mai urit lucru pe care-l poate face un prieten/iubit e sa faca publica o discutie intima, spre a ridiculiza, a-si bate joc ori mai rau a cistiga bani...Asta e singurul lucru jenant in acest articol.In rest, arata un om care iubeste sincer. Ce conteaza ca e gay ori ba.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
dany2007 spune:
Personal cred ca nimic nu este adevarat din tot ce a scris Cancan.
E un ziar de 2 bani, scrie numai minciuni.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
maraki spune:
[quote]Originally posted by april16
Suparat ca presa a luat īn colimator viata lui intima Catalin Botezatu ameninta cu judecata. De curānd īn presa a aparut un articol īn care se spune ca designerul Catalin Botezatu ar fi trait o poveste de dragoste cu manechinul Daniel Ciobanu.
foarte bine face, sa ii dea in judecata! chiar sunt absolut nesimtzitzi ashtia de la CANCAN-si nu numai ei,toate ziarele astea de scandal. ASTIA TRAIESC NUMAI DIN SCANDALURI DE GENUL ASTA.
astia traiesc din scandaluri si voi le cumparati ziarele!
ce atata tam-tam, nu va intereseaza viata lui personala dar in sinea voastra va mirati de ce aflati!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3