Botezatu....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Astia de la Cancan arata si scriu tot felul de tampenii,asa ca inregistrarea asta a fost mana cereasca pt. ei.Daca cititi ziarul on line,o sa vedeti niste comentarii care-ti intorc stomacul pe dos.Pt. astia este articulul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu stiam de mult ca este pe invers.Se vede clar asta si din comportamentul lui.Nu este ceva iesit din comun.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si daca ar fi "pe invers" care e problema? Mie imi place ca si prezenta, ca si designer nu mai vb...nu ma intereseaza orientarea lui sexuala, ca-mi cumpar haine de la el, nu-l iau de barbat. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Eu il apreciez la fel de mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

mamaaaaaaaa ce tragedie Bote gay ..ce de rosii si cartofi ...

Si ce ? si ce daca apartine unei minoritati sexuale sau mai stiu eu ce?!?! Uite exact din cauza asta nu poate sa faca lucruri minunate ..uite din cauza asta nu este unul dintre cei mai buni stilisti ..uite de asta nu mai ploua afara ...Cat de usor e sa , dam cu pietre si cat de greu e sa intelegem ca toti suntem oameni, nu sfinti si avem dreptul sa ne traim viata asa cum ne place ...Daca era insurat si isi insela nevasta ( cu una) nu mai sareati in sus ...dar daca e gay ....daca tot cititi/ascultati astfel de rahaturi ati fi inteles ca si un gay iubeste ...si un gay sufera din dragoste ..si un gay se simte tradat cand este "iubit" dupa contul din banca nu dupa ceea ce este .Tot respectul pentru Bote pentru ceea ce face si mai ales pentru conversatia cu "iubitul" ..si tot dispretul meu pentru cel/cei ( pentru ca bag mana in foc ca e nenea ala )care fac asemenea kkt-uri.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Indiferent de orientarea lui sexuala,e o persoana,care are sentimente si care are dreptul sa fie fericit.Din pacate insa,sufera atit fizic(cu cele doua infarcturi facute si am inteles ca e chiar nevoie de un by-pass)cit si psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

In 1996 cind a fost arestat eram proaspat ofiter de cecetari penale la Directie. L-am cunoscut personal. I-am luat si o declaratie de martor cu privire la numite evenimente ce priveau unul din dosarele in care lucram si eu, alaturi de ofiteri mai cu experienta si mult mai buni ca mine. A fost normal, cu mult bun-simt si tin minte ca imi spunea la sfirsitul intilnirii profesionale, ca daca o fi vreodata sa scape din acest infern, va renaste cu siguranta si va deveni unul dintre cei mai buni designeri.
Da, se stia ca este gay, stiti bine ca in aresturi se intercepteaza convorbirile intre arestati.

Dar asta nu ii stirbeste din valoarea umana.
Faptul ca tot sufera dupa femei (Tania Budi ii aducea pachete la vorbitor), Vanda Vlasov sau dupa barbati, denota un tip foarte sensibil, putin naiv, cred ca este prea idealist.

Imi pare rau pentru el, sincer rau.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Noi majoritatea romanilor(vorbesc la general) nu suntem in deajuns de deschisi la minte ca sa ii intelegem si pe cei de langa noi care nu sunt ca si noi.Fiecare are dreptul sa decida si faca ce vrea cu viata lui atata timp cat nu ma deranjeaza si nu da peste mine.

El isi vede bine mersi de afacerile lui si traieste pe picior mare si altii ii comenteaza(cancan) orientarea sexula,viata privata,nu pot dormii nopatea bine ca Botezatu este homosexual.Ce ii pasa lui ca scriu astia in presa despre el,s-a obisnuit sa se arate cu degetul spre el.Daca facea numai bine tot il arata lumea cu degetul si trancaneau pe la spate ca este prea nu stiu cum si ingamfat,daca face ce face tot nasol este.Urat tare...

Asa cum a a spus si Wonderful de cancan,sunt de acord.Din presa asta nu mai stii ce sa crezi pt ca se scriu o gramada de bazaconii pe niste chestii nefondate.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am inteles ca aseara, postul "Acasa" a difuzat un interviu cu el. L-a vazut cineva?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Suparat ca presa a luat īn colimator viata lui intima Catalin Botezatu ameninta cu judecata. De curānd īn presa a aparut un articol īn care se spune ca designerul Catalin Botezatu ar fi trait o poveste de dragoste cu manechinul Daniel Ciobanu.

foarte bine face, sa ii dea in judecata! chiar sunt absolut nesimtzitzi ashtia de la CANCAN-si nu numai ei,toate ziarele astea de scandal. ASTIA TRAIESC NUMAI DIN SCANDALURI DE GENUL ASTA.

E treaba lui ca e gay, acuma din pacate s-a incurcat cu un individ de o calitate umana indoielnica. Ingrozitor gestul de a inregistra o conversatie intima si de a o face publica.

APRIL

Mergi la inceput