Botezatu....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Jeguri,ma refer la partenerul lui.La banii lui exista riscul asta indiferent ce orientare are.Asta-i nefericirea cand esti bogat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si parerea mea e comuna cu unii dintre voi...ca e nefericit!
Ce folos ca ai banii lui daca esti la un pas de moarte din cauza exceselor, ca nu ai pe cineva drag alaturi, ca nu ai un copil...Cui lasa toata averea si bogatia??? El a suferit si cu Bamboo cind a luat foc, si muuulte altele.
Despre viatza lui sexuala-fiecare face ce vrea. eu am cunoscut persoane gay si hetero care erau ok in societate-dadeau de banuit prin gesturi si comportament, dar in rest super de gasca!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cand a luat foc Bamboo a fost socul mai mic decat atunci cand a trebuit sa faca inchisoare. Pacat ca este gay, printre atatea frumuseti nu s-a orientat si el la cineva sa-l merite. Gay convins nu cred ca este, a umblat si cu femei dar probabil i s.a urat cu binele.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

In lumea modei nu prea gasesti persoane sensibile.Sunt frumoase si reci .Interesul este pe primul plan , isi sufla una alteia contractele...si iubitii cu bani.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ce mi se pare gretos este ca astfel de discutii personale pot fi facute publice si oricine poate critica si comenta la nesfirsit.
Este ingrozitor de urit gestul celui care a inregistrat aceasta conversatie!
Cit despre orientarea sexuala, fiecare face ce vrea, atita timp cit sunt majori si vaccinati. In Franta e ilegal sa faci propo-uri rasiste, xenofobe, discriminari sexuale etc.

Ca fapt divers: l-am cunoscut pe Catalin si mi-a lasat o impresie buna: un tip elegant, amabil, curtenitor... Nu vad de ce ar deranja pe cineva care nici nu-l cunoaste ca ar fi indragostit (sau nu) indiferent de ce sau de cine. Oricum, nimeni nu poate cunoaste pe nimeni cu adevarat doar din articole si aparitii TV.

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Ce mi se pare gretos este ca astfel de discutii personale pot fi facute publice si oricine poate critica si comenta la nesfirsit.
Este ingrozitor de urit gestul celui care a inregistrat aceasta conversatie!
Cit despre orientarea sexuala, fiecare face ce vrea, atita timp cit sunt majori si vaccinati. In Franta e ilegal sa faci propo-uri rasiste, xenofobe, discriminari sexuale etc.

Ca fapt divers: l-am cunoscut pe Catalin si mi-a lasat o impresie buna: un tip elegant, amabil, curtenitor... Nu vad de ce ar deranja pe cineva care nici nu-l cunoaste ca ar fi indragostit (sau nu) indiferent de ce sau de cine. Oricum, nimeni nu poate cunoaste pe nimeni cu adevarat doar din articole si aparitii TV.

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

De acord cu tine..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Si mie imi place Catalin Botezatu,indiferent de orientarea lui sexuala.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A ascultat cineva caseta respectiva?

Intreb de curiozitate , pt. ca si eu pot inventa asa ceva, ba chiar pot inregistra(nu cred ca presa detine sau este interesata sa se chinuie sa compare vocile pe computer).
In alta oridine de idei , daca e bisexual , si ce ?
Bravo lui!A spus ca a facut sex in grup de multe ori cu manechine , o fi incercat omul si altceva.
De ce ne intereseaza pe noi cum sau cu cine face sex o alta pers.?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

E viata lui si face ce vrea.De ce trebuie sa dea socoteala cuiva.Oricum se vede ca in pofida sccesului si a banilor este un nefericit.
Chiar imi pare rau de el.Poate daca cu femeile nu a reusit a incercat cu barbatii.
Ce a facut celalalt mi se pare josnic.Daca discutia este reala se poate vedea cum manipuleaza discutia in directia pe care o vrea el.Insista pe niste chestii.
Orice ar fi eu il apreciez pe Botezatu

cristetil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

E viata lui.E un adevarat artist.

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput