Eu cu fosta fata in fata
Raspunsuri - Pagina 9
Annnca spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by alexia_07
Sotul s-a purtat normal multumesc lui D-zeu si asa m-am simtit si eu bine, am dansat toata noaptea si am uitat si de fosta si de toate temerile.
da ce-o fi fost in capul sotului toata nunta numai cel de sus si guestus stie...oricum.... bine ca pe tine te multumesc doar aparentele.
Guestus,lasa-ti rautatea acasa,ca de data asta n-ai nimerit-o !!
Alexia,ma bucur f mult ca v-ati simtit bine si ati facut abstractie de fosta.Inseamna ca,sotul tau te iubeste si stie ce vrea.
bobocel_07 spune:
Guestus cum spune si Annnca mai lasa acasa din rautatile pe care le spui.Stiu ca tu esti rautacios intotdeauna si iti place sa improsti mereu cu venin dar de data asta raman indiferenta la aberatiile tale
alexia_07
babyblue spune:
nu e rautacios..uneori de penibil.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Guestus spune:
..cica a dansat si nu s-a uitat la fosta si gata...cica o iubeste. si mai se gasesc si alte 7 neparticipante la nunta care sustin in cor...wow..."da cit de mult te iubeste"
bobocel_07 spune:
Deoarece nu mai este nimic de adaugat rog moderatorii sa inchida acest subiect.
alexia_07
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
..cica a dansat si nu s-a uitat la fosta si gata...cica o iubeste. si mai se gasesc si alte 7 neparticipante la nunta care sustin in cor...wow..."da cit de mult te iubeste"
Guestus face misto de cucoane. Ne considera niste gaste proaste. Scuzati-ma, dar m-a facut sa rad cu pofta.
Maria
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by Guestus
Guestus face misto de cucoane. Ne considera niste gaste proaste. Scuzati-ma, dar m-a facut sa rad cu pofta.
Maria
Ba eu zic ca lui ii place aici printre m.u.i.e.r.i
Elle_seb
Ramona J spune:
Alexia nu-i da atentie lui Guestus. Ma bucur ca v-ati distrat la nunta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.