Eu cu fosta fata in fata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

quote:
Originally posted by ellej

quote:
Originally posted by Guestus

Ma intreb ce au dom"le romancele de trebuie sa fie asa...uite prin alte parti cum au cite 4 neveste si e armonie si fericire. nu stiu ce e asa greu...

Tu glumesti, dar chiar am auzit de o romanca maritata cu un musulman, toate bune si frumoase aici, pleaca in nush ce tara de unde era el si omul isi mai ia 2 neveste. Normal, romanca, de unde 3 ani armonie perfecta, s-a oripilat iar omul nu pricepea de ce: o tinea acasa, era nevasta nr. 1, celelalte o respectau si se intelegeau bine intre ele, unde era problema?
Dupa vreo 6 luni de explicatii fata s-a intors acasa .Chiar dom'le, ce-o fi in capu' fimeilor aiestea? Li s-a urat cu binele?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Da mai,dar poate nu-i placea sa-l imparta cu nimeni,il vroia numai pt.ea

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by canne-marie

quote:
Originally posted by ellej

quote:
Originally posted by Guestus

Ma intreb ce au dom"le romancele de trebuie sa fie asa...uite prin alte parti cum au cite 4 neveste si e armonie si fericire. nu stiu ce e asa greu...

Tu glumesti, dar chiar am auzit de o romanca maritata cu un musulman, toate bune si frumoase aici, pleaca in nush ce tara de unde era el si omul isi mai ia 2 neveste. Normal, romanca, de unde 3 ani armonie perfecta, s-a oripilat iar omul nu pricepea de ce: o tinea acasa, era nevasta nr. 1, celelalte o respectau si se intelegeau bine intre ele, unde era problema?
Dupa vreo 6 luni de explicatii fata s-a intors acasa .Chiar dom'le, ce-o fi in capu' fimeilor aiestea? Li s-a urat cu binele?

Da mai,dar poate nu-i placea sa-l imparta cu nimeni,il vroia numai pt.ea

annes

Nuuuu!!?! Crezi tu? Ce nebuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

De cind cu tehnica asta....spa...creme si alte minuni...te trezesti ca in loc de banala si necajita exa apare o Beyonce...sa vezi atunci relaxare si destindere la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

He, heee...Eu am fost si la ziua de nastere a lui exa...Si la ea acasa....

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Victoria

He, heee...Eu am fost si la ziua de nastere a lui exa...Si la ea acasa....

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

...si? mai traieste?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Sincer Alexia nu inteleg de ce ai cosmaruri.

Daca ea este ex-a si tu esti sotia rezulta ca tu ai obtinut mult ravnitul "trofeu" deci capul sus si pieptul inainte in pas de defilare!
Iar daca si ea este cu sotul rezulta ca episodul a trecut cu brio si la ea. Asta este viata!

De ce te temi? Nu esti sigura pe casnicia ta, pe sot, pe aspectul tau?

Oricum ar fi incearca sa te odihnesti, sa stai degajata, surazatoare si cat mai normala. Aranjeaza-te frumos si linisteste-te.

Daca ai emotii ca femeia va face o scena, spune-i cinstit sotului tau ce simti si vei avea si asigurarile si suportul lui.

Un salut civilizat intre cupluri este minimum si maximum necesar, ca doar nu veti schimba impresii...

Este o situatie interesanta dar nu dramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Spui "buna ziua!" daca dati nas in nas si in rest iti vezi de treaba, nu vad de ce ar trebui sa ai cosmaruri...Si, ca tot zise Guestus de spa si creme, de ce sa nu apari tu ca Beyonce??

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

daaa!! trebuie sa fii si sa te simti stralucitoare!
doar te aranjezi pentru petrecere, nu?
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

quote:
Daca te simti cu musca pe caciula pentru saptamana in care ai fost amanta sotului ei, nu te duce

Witchie
Nu am fost amanta nimanui doar ca ei erau despartiti de o saptamana si noi ne am cuplat, relatia lor nu era tocmai roza pentru ca se desparteau mereu insa in final se impacau si tocmai atunci am aparut eu si el nu a mai vrut sa stie de ea desi ea il stresa cu telefoanele mereu.

Aiuras
Ai dreptate la mine este mult ravnitul trofeu dar am foarte mari emotii.Sunt sigura si de sot si de casnicia mea dar si de aspectul fizic.Nu ma laud dar e sub mine la capitolul asta.

Herra
Bineinteles ca ma aranjez pentru petrecere, si ai drepate trebuie sa ma detasez si ma simt in largul meu.Insa visele mele din ultimele nopti m au nelinistit foarte mult.

Pupici la toti

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by alexia_07
[Insa visele mele din ultimele nopti m au nelinistit foarte mult.

visele ca visele...dar am auzit de vraji...de boabe de neghina aruncate de la o distanta < 2 m si casnicii distruse....yo as sta cu ochii in 4 toata nunta....nici la wc nu as merge...cod rosu.

Mergi la inceput