Ce pot sa folosesc daca alaptez?
Am nevoie de ajutorul vostru! De cateva zile a revenit candida (habar n-am cum!), ma chinuie rau de tot si nu stiu ce sa folosesc pt ca alaptez. Am cumparat Polygynax (am mai folosit pe ultima luna de sarcina la recomandarea medicului), dar in prospect scrie ca este interzis atat in sarcina, cat si in alaptare! A folosit cineva Polygynax in timpul alaptarii? Daca nu, ce altceva as putea sa folosesc? Stiu ca trebuie sa ajung la medic, dar momentan imi este imposibil.
Raspunsuri
Gabbriela spune:
bea multe lichide, in special apa
Evita produsele lactate.
PS: trebuie sa faci si tu si sotul taratament, daca tot reapare candida, si tu nu ai luat antibiotice ... posibil sa fie si el purtator.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Alina922 spune:
Eu stiam ca in candidoza se recomanda sa consumi foarte mult iaurt, care e produs lactat. Poate alte derivate din lapte n-or fi bune, dar iaurtul e chiar indicat.
Eseea spune:
eu am folosit polygynax pe timpul alaptarii. Dr m-a asigurat ca nu e nicio problema. Am intrebat si pe forum, au mai fost fete care au primit de la dr aceleasi ovule, atat insarcinate cat si cand alaptau.
my baby

paula2003 spune:
Eu am luat niste ovule(cu un trandafir pe cutie). Nu ami retin numele. Am luat tip de 6 zile si un medicament pe gura Stamicina(nu stiu exact numele, dar intreaba la farmacie) si am scapat definitiv. Acum am facut analize si nu mai am in organism nimic.
Am mai luat si un fel de antibiotic Fasigyn 500 mg(4 comprimate filmate) si eu si sotul. Daca nu faceti ambii parteneri tratament nu va vindecati si tot va jucati de-a mutatul bolii......
In loc de ovula la sot se da crema dar in rest idetinc.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
madalinaSC spune:
saluty,
ovule cu trandafir pe cutie...GYNOZOL cumva?
Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003 si a lui Cristian (20.07.2006)
paula2003 spune:
Eu nu spun sa iei ce am luat eu. Eu te-am informat, tu intreaba dr. si vezi ce spune el.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
TOMALAVINIA spune:
ipearina, si eu alaptez, iar dupa un tratament cu antibiotice a revenit candida asta nesuferita:(
Eu am folosit cu succes MONOFEMINA 2 de la HOFIGAL.Sunt monodoze ptr igiena intima cu ulei de catina, spirulina, extracte de musetel si galbenele (ASA SCRIE PE CUTIE).
Eu am fost ff multumita de rezultat.Cu toate ca dr ginecolog imi prescia mereu ginozol, am apelat si la monofemina si dupa 6 monodoze, candida disparuse.
Multa sanatate!