Vreau sa fiu libera de fitze si de material!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

iulissa ..cred ca asta e ...http://www.youtube.com/watch?v=zq1n8b-pXl0 sau asta http://www.youtube.com/watch?v=D_m8wmfgWkk

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by iulissa

este o reclama la TV care promoveaza valorile omului, ale sufletului..cred ca zaraza

E in spiritul la tot ce ati scris mai sus.

Cred ca mai avem mult de invatat pana sa reusim sa pretuim omul si nu carpa; sufletul si nu avutia.

Din pacate..la noi... "haina face pe om"

Comoara mea o port in suflet zi de zi. Iubesc si sunt iubita!

Asta ai inteles tu?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

zaraza isi promoveaza vinul sau ce o fi ala si atat...in rest a ales doar o modalitate agreabila de a atrage un anumit public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by Marina

zaraza isi promoveaza vinul sau ce o fi ala si atat...in rest a ales doar o modalitate agreabila de a atrage un anumit public

Marina

, cu alte cuvinte, pe langa reclamele pt. tot poporu`, gen "Dorele..." a fost necesar a fi inventate si cele pt. "intelectualii rasati", sa se simta si ei flatati...

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by NinaR

Fiecare persoana se imbraca dupa posibilitatile materiale, nu trebuie sa ii catalogam drept "fitzosi" pe cei care isi permit haine de firma. Port haine de firma, haine clasice, traiesc in societate, merg la serviciu, umblu pe strada, nu pot sa ma imbrac cu haine vechi, tocite; tine si de confortul personal.
Si eu fac actiuni caritabile, dar asta nu inseamna ca nu ma pot imbraca bine.
Persoanele care judeca asa sunt invidioase. Fiecare este liber sa traiasca asa cum vrea/poate sau isi permite.

Nina

Haine 'no name' = haine vechi, tocite?

Off topic: Zaraza e vinars, adica coniac , doar ca coniacul se face doar in Cognac, deci au scos de la naftalina regionalismul romanesc.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

"Haina face pe om"- asta e de cand lumea, chiar de la Nastratin Hogea citire...
Mereu se va gasi cineva sa "ne poarte de grija", fie daca avem prea mult sau prea putin. Conteaza ce ne e noua suficient. Daca noi ne simtim bine in pielea noastra, e de ajuns, nu trebuie sa dam explicatii nimanui.
Cine-mi reproseaza mie ca am prea mult sau dimpotriva prea putin, de fapt isi exprima frustrarile personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Asta-i!

http://www.youtube.com/watch?v=ZIZaaHi74VU&mode=related&search=

Comoara mea o port in suflet zi de zi. Iubesc si sunt iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by contactnicole
[br]"Haina face pe om"- asta e de cand lumea, chiar de la Nastratin Hogea citire...
Mereu se va gasi cineva sa "ne poarte de grija", fie daca avem prea mult sau prea putin. Conteaza ce ne e noua suficient. Daca noi ne simtim bine in pielea noastra, e de ajuns, nu trebuie sa dam explicatii nimanui.
Cine-mi reproseaza mie ca am prea mult sau dimpotriva prea putin, de fapt isi exprima frustrarile personale.

Nicole

Urmand aceasta logica Becali cu Versacele de pe el e ii e superior oricarui academician, care poarta haine de la Cocor. E si asta o idee.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si uite asa din reclama de la zaraza nu am reusit sa inteleg fix care e produsul si ce ar trebui eventual sa cumpar
Da imi amintesc ca m-a intrigat din acelasi motiv ca si subiectul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io p-asta cu "vila", n-am s-o inteleg in veci. In general la noi o vila inseamna de fapt o casa. Romanii inteleg prin casa apartamentele cu 2 camere tip cutie de chibrit din blocurile alea comuniste.
Din cauza asta pentru roman o casa devine dintr-o data "vila".
E rau sa ai o casa? Eu imi doresc asta cu tot sufletul. Tare as vrea sa am un locsor al meu pe care sa mi-l amenajez cum vreau. E ceva rau in asta?
Imi plac hainele din materiale naturale (bumbac, lana, matase, in) si croielile frumoase. Nu le gasesc la taraba, le gasesc pe la diferite "case de moda". Nu Armani, Dior sau alte alea, dar o marca tot au. Imi iau o haina mai rar, dar prefer sa fie de foarte buna calitate, chiar daca si pretul o sa fie pe masura. E ceva rau in asta?
Hai sa fim seriosi, o casa, o masina si niste haine nu inseamna fitze.
Fitze mi se par protestele astea gen "am socat pe cutarescul ca n-am tzoale Armani". Atunci scuzati, pardon, dar cutarescul asta nu merita nici macar o privire, d-apoi ditamai discutiile pe forumuri.
Ce inseamna "vreau sa fiu eu din punct de vedere sufletesc"? Daca ai avea casa ta si n-ai mai sta cu chirie inseamna ca n-ai mai fi tu? N-ai putea fi un suflet la fel de generos?

---------------
Just me

Mergi la inceput