Vreau sa fiu libera de fitze si de material!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Bravo sunt de acord cu tine.
Si mie mi s-a luat de faze deastea,ca ala a facut ca ala a dres ,ca eu sunt o proasta ,ca nu sunt in stare,etc,etc.PROTEST ! ! !

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Bunica-mea ma intreaba mereu de ce nu ne luam si noi masina ca o tot intreaba lumea de ce venim cu trenul? Probabil ii e rusine sa tot dea explicatii.
Ce sa fac, daca n-am macar lantul de aur de 1kg la gat? Am tot cerceii de la botez facuti cadou de bunica :), pentru ca imi poarta noroc si sunt foarte discreti.
Am socat o matusa cand i-am spus ce e cu cerceii mei dupa ce ma intrebase de ce nu-mi iau unii mai mari :)).
Chiar niste rude au lasat sa se inteleaga ca decat sa o duci rau la Bucuresti mai bine sa fii fericit acasa, asta in discutiile cu mine.

Asta e, rudele nu ti le alegi, ti le da Dumnezeu, dar prietenii poti sa ii alegi si singur.
Pe mine chiar ma distreaza chestiile astea, daca voi sunteti convise ca va traiti viata asa cum vreti nu are rost sa puneti la suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Apropo de cine si cat are, bancul asta mi se pare super:

La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, il capo di tutti capi in chema pe Ivan, seful mafiei rusesti, la el.
- Auzi Ivane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?
- Nu, raspunde Ivan.
- Dar Mertzane ca ale mele, ai?
- Nu.
- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?
- Nu.
- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar?
Merge Ivan acasa si il striga pe servitorul lui, Aliosa.
- Aliosa!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie sa-l port eu.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu il stiam cu bulibasa tiganilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de alessia105
.cand plecam din lumea asta plecam asa cum a venit ..goi ..cu mana goala .

HA!!! Poate unii!!! Ca ALTII....iau si plasmele cu ei

http://img410.imageshack.us/img410/4047/c0873120rv1.jpg

http://img241.imageshack.us/img241/1005/c3658782rv6.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/8573/c2173408im8.jpg

(Atentie, pericol de ... oripilare, ingrozire, scarba,etc,etc, you name it!)

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Fiecare persoana se imbraca dupa posibilitatile materiale, nu trebuie sa ii catalogam drept "fitzosi" pe cei care isi permit haine de firma. Port haine de firma, haine clasice, traiesc in societate, merg la serviciu, umblu pe strada, nu pot sa ma imbrac cu haine vechi, tocite; tine si de confortul personal.
Si eu fac actiuni caritabile, dar asta nu inseamna ca nu ma pot imbraca bine.
Persoanele care judeca asa sunt invidioase. Fiecare este liber sa traiasca asa cum vrea/poate sau isi permite.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by andriushca

in alta ordine de idei, alessia, pentru ce ai nevoie de acest protest? nu-i cumva tot o fitza? daca esti liber, esti liber fara sa te gandesti ca esti sau ca vrei sa fi.
asa se intampla cand vrem sa parem altceva decat suntem.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Pentru sufletul meu ...pentru ca m-am saturat sa mi se puna etichete pentru ca nu vreau sau nu imi permit una sau alta ..pentru ca m-am saturat sa se vorbeasca despre mine prin prisma altor pesoane ...de genul "vezi ...fata lui x ..sau baiatul lui Y au venit , au facut au dres.",pentru ca m-am saturat atunci cand spun uite incerc sa fac ceva pentru cineva/ceva ," ma poti ajuta macar pasand acest e-mail mai departe ?" sa mi se raspunda "si ce imi iese sau tie ce iti iese la afacerea asta " ..pentru ca M-AM SATURAT ..ar trebui sa le ignor si le ignor ..dar vin din partea unor persoane pe care oricat as vrea sa le ignor nu pot pentru ca fac parte din viata mea de zeci de ani sau mai mult mi-a dat viata si pentru care pozitia in societate este mai importanta ca orice si contul din banca... Le-am spus de mii de ori .."NU VREAU , nu vreau sa fiu ca X, nu vreau sa fiu ca Y ..vreau sa fiu EU ..fac ce vreau, cum vreau , cat vreau ,cine ma pace ma place asa cine nu ..asta e ..nice 2 meet you " Mi s-a raspuns ca sunt lasa ,ca nu sunt zdravana la cap pentru ca omul are vise in viata lui , are idelauri si teluri de realizare si evoluare ...Am vise , am idealuri, dar nu din teagma materialului .
Vreau sa fiu judecata , criticata , urata, iubita dupa faptele mele ..nu dupa ce avere am ..
NU sunt invidioasa pe nimeni , bravo lor , cinste lor , mandria lor ...cine vrea sa aiba sa aiba ca doar e munca lor, nu a mea ...stiu cum e sa muncesti pentru fiecare banut al tau ...stiu cum e sa te spetesti ptr fiecare lucru ...nu e un prostest contra celor care au, dar mai ales celor care au mai mult ca mine , ca noi ...e un protest de suflet impotriva celor care vad omul din tine prin prisma materialului si nu vad OMUL , a persoana . Imi cer scuze daca cineva s-a simtit vizat , nu e intentia mea ..intentia mea e sa spun "NU am , nu imi e rusine cu cine sunt sau ceea ce sunt " Atat ...e mult spus protest ...o revolta ,asta simt ...asta vreau sa strig lumii intregi( si cu cine mai drag sa incept decat cu ) ...iubiti-ma ,urati-ma , respectati-ma sau nu , fi-ti sau nu prietenii mei ..asa cum sunt eu ...nu prin prisma a ceea ce am sau a ceea ce nu am...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

quote:
Initial creeata de alessia105
.cand plecam din lumea asta plecam asa cum a venit ..goi ..cu mana goala .

HA!!! Poate unii!!! Ca ALTII....iau si plasmele cu ei

http://img410.imageshack.us/img410/4047/c0873120rv1.jpg

http://img241.imageshack.us/img241/1005/c3658782rv6.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/8573/c2173408im8.jpg

parca si vad mortii din cimitir crapand de ciuda ca nu pot sa se uite la plasma la reclame facute special pentru ei http://www.freenews.ro/ro/stire/24075-un%20rom%C2n%20vinde%20reclame%20pentru%20mor&%23354%3Bi,%20pe%20internet ... daca nu isi aprindea , nenea si o tigara in mormant nu era mormantul complet ... acu intrebare e cine plateste lumina?? sau or fi pus si vreo eoliana alaturi ?!
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

este o reclama la TV care promoveaza valorile omului, ale sufletului..cred ca zaraza

E in spiritul la tot ce ati scris mai sus.

Cred ca mai avem mult de invatat pana sa reusim sa pretuim omul si nu carpa; sufletul si nu avutia.

Din pacate..la noi... "haina face pe om"

Comoara mea o port in suflet zi de zi. Iubesc si sunt iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

doamne, lauraa, era sa cad de pe scaun, noroc de avertismentul tau
mai ai?

Mergi la inceput