Vreau sa fiu libera de fitze si de material!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by XIO

De alea groase rad si eu , dar acolo am vazut scris si "subtire" , asa ca vreau sa inteleg exact

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Un barbat adevarat n-are nevoie de artificii.Mi se par absolut penibile asemenea preocupari.Dar e adevarat ca pina la urma 'te joci cu gustul omului'?
Cred ca depinde mai mult de gusturi. De exemplu, din punctul meu de vedere, singurele "bijuterii" care s-ar potrivi la un barbat sunt verigheta si butonii de la camasa.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nici o femeie adevarata nu ar avea nevoie de artificii , daca e sa o luam pe principiul asta.

Era doar un exemplu , ca mie personal mi se pare aberant sa spui despre cineva ca e sau nu barbat adevarat/inteligent/cult samd in functie de ce lant/bratara/inel/ceas poarta.
ici mie nu imi plac inelele la barbati , da' nu ma pun sa ingrop omul doar pt. ca MIE nu imi place.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by alintaroma

asa de bine ai spus-o.
Si pe aici in comunitatea de romani toata lumea se intrece in case, masini or you name it. Stim o familie in care amindoi muncesc non stop in timp ce fata au tinut-o inchisa in casa toata vara sa nu plateasca daycare. Noi probabil om fi judecati de ei (tot ni se spune "bine ca aveti bani sa poti sta acasa")ca eu inca stau acasa cu fata ca ea e cel mai important lucru in viata noastra, chiar daca asta presupune fonduri mai mici. Am venit aici pentru ceva ... pentru altceva ... dar oricum nu punem banii pe primul plan ca daca era asa ramineam in ro unde material nu aveam nici o grija.
Vis-a-vis de ce ai spus tu chiar ma gindesc de pe acum imaginea citora oi sparge la anul cind voi merge in vizita acasa
Si am asa o amaraciune in suflet ca de cite ori merg la biserica tot de bani se vorbeste si de griji materiale ....
Neconcordanta dintre ceea ce simt fata de Dumnezeu si fata de biserica (romaneasca) ma intristeaza profund , si ma tot gindesc la o solutie .... dar nu stiu care va fi aceea.

O fi spus-o ea bine dar ce bine ai spus-o tu.Bravo!! Dar trebuie sa intelegi un lucru romanii sint tot romani peste tot..caracterul nu se schimba niciodata.Asa sintem noi claditi.Si de fapt aici nu pot sa ii bag pe toti in aceeasi oala.Mereu gresesc pare ca generalizez.Dar cu UNII romani din America...asa m-am lamurit si asa mi s-a luattttttt de-mi vine sa urlul.La inceput auzeam chestii nasoale discutindu-se , auzeam ca nu se ajuta intre ei(cum fac toateeee natiile aici!!) ca nu se imprietenesc , ca nu merg impreuna sa se distreze dar parca nu-mi venea sa cred.Ajungind aici mi-am dat seama ca asa e.Aici in cel mai fericit caz esti invitat undeva sa-i vezi casa , cit e de mare si eventual te duce sa-i vezi si masina sau masinile.Ma rog pe mine personal ma enerveaza chestiile astea dar asta e sint si uscaturi in padure.Dar parca la noi s-a vestejit de tot.La biserica nu merge nimeni ca sa faca ceea ce se face la biserica si credeti-ma ca am fost de nenumarate ori si de fiecare data aceleasi discutii.In afara de faptul ca toata lumea se cunoaste cu toata lumea , cum apari incepe birfa, cu mina la ureche, incep zimbetele false urmate apoi de cine stie ce si nu in ultimul rind intrind la biserica in oricare alta zi mai degraba zici ca esti la nunta decit la biserica pentru ca toata lumea vine sa-si etaleze toalele , bijuteriile masinile.Acolo se discuta numai de BANI , de case, de ...ti-e sila.Iar tu alintaroma ai pomenit ca te duci acasa. Te astept cu impresii.Eu abia am venit si ...am venit super dezamagita din nou.Lasind la o parte ca nu exista nici un pic de bun simt , nu ca ar fi existat vreodata dar la capitolul vinzatoare imi vine sa le string pe toate de git.Poate inainte nu vedeam asa lucrurile pentru ca nu aveam ce comparatie sa fac insa acum...doar ce ai intrat in oras si-ti vine sa versi.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor,

Am locuit in cinci tari intr-un interval de 10ani,am cunoscut cam toate clasele sociale,crdeti-ma ,peste tot se discuta despre acelasi topic: BANI,MASINI,LIFTING,Botox,Silicon,case de vacanta,yahturi & company.

Voi chiar nu ati inteles ca traim intr-o societate de consumatie rapida?
De ce credeti voi ca se intapla DOAR in Romania?
Francezii sunt singurii care nu trag" vanturi" de fitze din cauza fiscului, si la ei exista problema cu capra vecinului.

Am locuit si in America Latina, cel putin acolo totul se vede "in vitrina".

Acum locuiesc in Germana,tara decenta cu oameni educati,la cele cateva "high class social events", s-a vorbit numai despre aceleasi topicuri;
Masini,Locatie (unde locuiesti si spui cine esti),bani,bursa,etc.

Nu vedeti ca peste tot e la fel?
Romania este inca in tranzitie,oamenii vor totul repede,au uitat esentialul,important e sa nu va pierdeti.

Din ce am citit scris de catre voi,mai toate ati spus ca munciti pe rupte,pe branci,la sange etc;
Inteleg ca sunteti ambitioase(osi),dar cred ca toti aveti acelasi scop ,sa castigati mai bine sa traiti mai bine.

Eu ma bucur de fiecare data cand aud ca in romania se cladesc "vile",ma rog case,poate se demoleaza intr-o zi tot bucurestiul de blocuri si nu vor mai fi blocari,ca cel ce nu a trait la bloc nu stie ce inseamna viata de "blocar" dian anii 80;

si-am incalecat pe cha si mi-am spus povestea mea!

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Un apartament din ala "la bloc" intr-un cartier precum Drumul taberei costa in jur de 100 mii de Euro si chiar peste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by ionica
...dar cred ca toti aveti acelasi scop ,sa castigati mai bine sa traiti mai bine.

Scopul meu e sa fiu fericita . E adevarat ca exista si o latura financiara la fericirea asta pentru ca am nevoie de bani sa platesc educatie de calitate pentru copii, sa am o locuinta decenta, mancare sanatoasa, siguranta zilei de maine, etc. Dar scopul meu nu este sa am cat mai multi bani sau sa-mi iau o masina super-tare cu care sa rup gura targului, sau sa am tot timpul ultimul model de telefon, haine de firma sau kg de aur pe mine. Eu vreau sa ma bucur de fiecare zi, sa ma duc cu drag la lucru, sa plec de la lucru multumita de ce am facut, sa imi petrec timpul liber cu familia hoinarind aiurea sau stand cu burta la soare, sa vad copiii crescand fericiti si echilibrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Apartamentul meu de bloc(al bunicilor ) costa in jur de 80.000-85.000 de euro.Daca nu as fi lenesa mi-ar place si o casa de-aia cu 60.000 de euro la iesirea din oras
Cu toate astea , as zbura imediat la casa prietenului meu care e langa mine si care ... este o casa!
Adica gratare cand ai chf , iarba verde , sezlong de plaja, flori , animale,fantana,smochine,sau cand te enerveaza cineva poti pur si simplu sa iesi in curte

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Uite-asa am aflat si eu de Copilul de Aur, Salam si Printesa de Aur :)
Dupa acest matinal efort in cautarea "miturilor" simt o autentica stare de greata dar totodata ma simt o fericita! Fericita ca Dumnezeu si parintii mei mi-au "insuflat" alte valori in viata decat cele expuse de manelisti.

P.S. Ma intrebam daca fetele alea din videoclipuri au parinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pet,

Si eu l-am descoperit tot azi pe florin salam si pe parazitii, ascultam uimita ce auzeam,la un moment dat bona fetitei mele (care este din bucuresti ,romanca),ma intreaba;
La Dvs. in PC se aude muzica aia frumoasa??????????
SHOC nu alta, desi este o fata educata ,simpla si cu valori zic eu bine intemeiate,imi spune razand:
"Ce mai dansam din buric la petreceri pe muzica din aia",fata destul de sincera ce sa mai.

Acum v-a trebui sa o controlez zilnic la capitolul muzica ,sper sa nu-i puna lui bebe manele ca sa adoarma!!!!!!!!!!!!

Apropos de preturile de la bloc;
Nu tot ce-i scump e si bun,sanatos, saun benefic sanatatii.

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput