Vreau sa fiu libera de fitze si de material!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

quote:
Originally posted by ionica

Pet,

Si eu l-am descoperit tot azi pe florin salam si pe parazitii, ascultam uimita ce auzeam,la un moment dat bona fetitei mele (care este din bucuresti ,romanca),ma intreaba;
La Dvs. in PC se aude muzica aia frumoasa??????????

quote:
Acum v-a trebui sa o controlez zilnic la capitolul muzica ,sper sa nu-i puna lui bebe manele ca sa adoarma!!!!!!!!!!!!

Sa stii ca eu am vazut chestia asta cu ochii mei! Ne-am dus la cineva in vizita si ascultau muzica de genul asta cu volumul destul de tare. Si zic: "Pai fetitei ii e cam somn, nu o deranjeaza muzica?" La care primesc raspuns: "nu, ca ea asa e obisnuita, sa adoarma cu manele!" Mi s-a parut atat de trista faza asta. (si inca nu aveam copii) Fetita chiar adormise dupa cateva minute si daca-mi aduc bine aminte a fost si ultima vizita pe care am facut-o in casa aia.
Acum nu vreau s-o fac pe moralista. Fiecare dintre noi avem si bune si rele si ne crestem copiii cum putem mai bine, DAR! Ce mesaj trasmiti copiilor? Ca "am bani si am de toate"? Eu pretind ca sunt tanara si lipsita oarecum de prejudicati dar sincer fetele alea care se vad prin videoclipuri par a fi adunate de pe marginea strazii. Oare chiar nu exista o alternativa in viata lor? Ce prioritati au in viata? Sau poate ceea ce vad eu e doar o aparenta... Nu ma simt scandalizata doar ca mi se face mila...atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by XIO

Apartamentul meu de bloc(al bunicilor ) costa in jur de 80.000-85.000 de euro.Daca nu as fi lenesa mi-ar place si o casa de-aia cu 60.000 de euro la iesirea din oras

Doar 80.000 un apartament? Garsoniera mea se vinde cu 80.000.Sint mai tare ca tine...:)))))))))))
Glumesc , desigur.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Sa va dau un exemplu de snobism care a atins maximul de prostie?
Am fost in august sa ma cunun religios, sint casatorita de 3 ani dar nu am apucat sa fac cununia religioasa.Am lasat in grija nasilor sa caute biserica.Vine si intrebarea de la o persoana de aici din NY care sta de multi ani si care e de-un snobism nemaintilnit pina acum.
Zice: Si la ce biserica va cununati? Zic: La Potcoava pe undeva , in zona Titan. Vine si raspunsul...: ''Vai zice , voi care stati in NY , veniti din NY si mergeti sa va cununati in mahala?? Nu puteati gasi o biserica in centru? Am simtit ca lesin.Zice una e sa te cununi la biserica alba, sau la Elefterie sau mi-a mai insirat citeva biserici si una e sa te cununi intr-o biserica din Salajan sau Titan.Si cum nu pot sa tac , in special cind vad ca cineva bate cimpii i-am spus.Dumnezeu este acelasi oriunde si in bisericile din centru si in Titan asa ca ma cunun unde vreau eu.Doi, toata lumea stie ca vin din Queens si nu din MANHATTAN , asa ca nu pot face nota discordanta , din mahala vin in mahala ma cunun.Si nu neaparat ca simt asta, ma simt bine unde stau , doar am vrut ca s-o tac.
Si exemplele pot continua.
Crisa

Mergi la inceput

Doua cazuri de ''fitze'' recente in Romania.
Construirea turnurilor Becali -Trump si avionul de 33 de milioane de dolari a lui Tiriac.Ce parere aveti?
Am paralizat.
Chiar asa de multi bani sa ai si sa nu ai ce sa faci cu ei?
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor,

Nu confundati fitzele cu mofturile asa zis capriciu.

Eu de exemplu ,maine merg la un stilist sa-mi schimb look-ul si stiu din start ca ma costa 180euro plus tips(probabil rotunjes la 200euro),dar sunt ca noua cand ies de la el.

Asta este un capriciu,asi fi mers la frizeria din colt si sunt sigura ca si cucuana de acolo ar fi inteles ce vreau si m-ar fi costat doar 45 euro.

deci ;
Capriciu sau fitza?

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pai cum asa nu stie ce sa faca cu ei?
Nu vezi ca baietii au investit deja?
Un turn Becali WTC,banuiesc ccc ca-i va aduce ceva bani pe luna daca-l inchiriaza firmelor mari pentru birouri.

quote:
Originally posted by CrisaS

Doua cazuri de ''fitze'' recente in Romania.
Construirea turnurilor Becali -Trump si avionul de 33 de milioane de dolari a lui Tiriac.Ce parere aveti?
Am paralizat.
Chiar asa de multi bani sa ai si sa nu ai ce sa faci cu ei?
Crisa

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ionica

Fetelor,

Am locuit in cinci tari intr-un interval de 10ani,am cunoscut cam toate clasele sociale,crdeti-ma ,peste tot se discuta despre acelasi topic: BANI,MASINI,LIFTING,Botox,Silicon,case de vacanta,yahturi & company.

Voi chiar nu ati inteles ca traim intr-o societate de consumatie rapida?
De ce credeti voi ca se intapla DOAR in Romania?
Francezii sunt singurii care nu trag" vanturi" de fitze din cauza fiscului, si la ei exista problema cu capra vecinului.

Am locuit si in America Latina, cel putin acolo totul se vede "in vitrina".

Acum locuiesc in Germana,tara decenta cu oameni educati,la cele cateva "high class social events", s-a vorbit numai despre aceleasi topicuri;
Masini,Locatie (unde locuiesti si spui cine esti),bani,bursa,etc.

Nu vedeti ca peste tot e la fel?
Romania este inca in tranzitie,oamenii vor totul repede,au uitat esentialul,important e sa nu va pierdeti.

Din ce am citit scris de catre voi,mai toate ati spus ca munciti pe rupte,pe branci,la sange etc;
Inteleg ca sunteti ambitioase(osi),dar cred ca toti aveti acelasi scop ,sa castigati mai bine sa traiti mai bine.

Eu ma bucur de fiecare data cand aud ca in romania se cladesc "vile",ma rog case,poate se demoleaza intr-o zi tot bucurestiul de blocuri si nu vor mai fi blocari,ca cel ce nu a trait la bloc nu stie ce inseamna viata de "blocar" dian anii 80;

si-am incalecat pe cha si mi-am spus povestea mea!

He,heeeee...ca mare adevar graiesti,asa este peste tot,nu numai in Romania.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

ionica raspunzand strict la intrebarea ta eu nu-l vad ca pe un moft , poate fi o necesitate schimbarea coafurii din cand in cand.Ma indoiesc ca apeland la frizeria din colt , ai primi aceleasi servicii si asta ma refer la tuns , vopsit , nu neaparat produse , tratament.Atata timp cat iti permiti e foarte bine.Apreciez femeile care investesc in aspectul lor , nu doar in haine ultimul trend , care vor zacea in dulap sezonul urmator si ele-s neingrijite.Ma uit la verisoara mea se duce la Felicia , tipa asta se ocupa doar de vedete , rezultatul e pe masura investitiei 150-200 de euro , mereu e admirata pentru felul in care e vopsita si tunsa.Tine de noi sa ne reinventam.
Vizavi de topic eu sunt la inceput de drum , insa imi doresc sa gasesc un echilibru intre partea materiala si cea spirituala.Cel mai bine e ca intr-o familie sa exista un castig satisfacator , sa nu fie pusa mereu problema zilei de maine.De aici incep neintelegerile in cuplu.Cu cat creste averea ai mai multe responsabilitati si mai putin timp pentru tine si familie.Putini oameni care au un anumit statut social , reusesc sa nu faca nota discordanta vizavi de contul lor in banca.Pretuiesc omul inainte de toate cu sau fara bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Si da, imi plac hainele de la Esprit si H&M si le prefer celor de la C&A, pt ca imi vin mai bine si sunt mai comode. Dar cine ma stie, stie si ca nu fac parada de tzoalele mele.

Guestus, ai vrea tu :))

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

uite o sa zic si eu ceva putin off-topic, tinatache sper sa nu te superi ca nu e ceva personal...eu am capatat fobie pentru h&m fiind un fel de "magazinul unirea" occidentalizat, am ajuns ca merg pe strada si recunosc hainele deja, din colectia noua, aia veche...de atatia ani de cand stau aici, am descoperit magazinase mici, cu haine superbe, mai pe gustul meu sa zic, si care nu sunt asa usor de "citit" pe strada...eu am alte nebuneli, dau banii pe produse de design interior, cat despre restul ce anume ar zice despre mine, masina mea, casa mea sau mai stiu eu ce...chiar ca nu-mi pasa, sa fiu sincera, ba chiar as zice ca-mi dau seama ca e doar etapa aceea denumita: identificare prin a avea, eu prefer sa ma identific acum prin sunt si atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

CrisaS, dar nu stai in Manhattaaaan...vaaaaiiiii

Te pomenesti ca nici nu ti-ai luat costumatie de super firma pentru eveniment.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput