Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 23
pisimuky spune:
Fetelor, am nevoie de o informatie. Voi cu ce trimiteti lucrusoarele acestea persoanelor care au nevoie de ele ? Cu Posta Romana sau cu alta firma ? Multumesc mult !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]
Good things last forever.
linasobolina spune:
Salut! are careva dintre voi un patut?
Este pentru Maria care are 5 luni.
Maria sta intr-o locuinta sociala, curata si ingrijita, insa ai carei parinti sunt foarte, foarte saraci.
Mama nu are serviciu, nici alocatie, nu poate pleca sa caute ceva de munca pentru ca Maria este prea mica si ii este frica sa nu pateasca ceva, dupa experienta trista cu cealalta fetita, iar tatal se stradiue sa tina casa si sa faca fata cheltuielilor, pampers, milumil 2...
Au avut o fetita de 2 ani si un pic care a murit de leucemie intr-un an si au ramas saraci lipiti cu tot ce au cheltuit.
Este adevarat ca acum au fost binecuvantati cu Maria insa le este foarte foarte greu!
NOi am apelat la mamicile pe care le cunoastem prin agentie care de Craciun au daruit si hainute si jucarii si biberoane si incaltaminte, de toate, de toate, nu doar pentru Maria ci si pentru alti copii sarmani,
insa iata ca au nevoie de un PATUT pentru fetita!
Daca se poate si are cineva disponibilitate ar face un mare bine!
danielac spune:
eu azi sper ca dau hainutele primite in coletul d eieri, care cred ca e de la Carmen!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
dandusa spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
Fetelor, am nevoie de o informatie. Voi cu ce trimiteti lucrusoarele acestea persoanelor care au nevoie de ele ? Cu Posta Romana sau cu alta firma ? Multumesc mult !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]
Good things last forever.
eu am trimis cu posta romana
nu au existat probleme...
Micuta chinezoaica
dandusa spune:
quote:
Originally posted by linasobolina
Salut! are careva dintre voi un patut?
Este pentru Maria care are 5 luni.
Maria sta intr-o locuinta sociala, curata si ingrijita, insa ai carei parinti sunt foarte, foarte saraci.
Mama nu are serviciu, nici alocatie, nu poate pleca sa caute ceva de munca pentru ca Maria este prea mica si ii este frica sa nu pateasca ceva, dupa experienta trista cu cealalta fetita, iar tatal se stradiue sa tina casa si sa faca fata cheltuielilor, pampers, milumil 2...
Au avut o fetita de 2 ani si un pic care a murit de leucemie intr-un an si au ramas saraci lipiti cu tot ce au cheltuit.
Este adevarat ca acum au fost binecuvantati cu Maria insa le este foarte foarte greu!
NOi am apelat la mamicile pe care le cunoastem prin agentie care de Craciun au daruit si hainute si jucarii si biberoane si incaltaminte, de toate, de toate, nu doar pentru Maria ci si pentru alti copii sarmani,
insa iata ca au nevoie de un PATUT pentru fetita!
Daca se poate si are cineva disponibilitate ar face un mare bine!
Intreaba si vei primi un raspuns!
in ce oras stau?
Micuta chinezoaica
linasobolina spune:
Sunt in Bucuresti si stau undeva pe la Chitila.
Insa eu sunt in buricul targului si ma deplasaz relativ usor.
Daca mai aveti idee cam ce ar mai fi necesar unui bb zburdalnic ar fi super! ca vine si etapa tarc sau scaun de masa si ce nevoi mai sunt, insa pentru ei poate ar fi chiar un lux sa aiba asa ceva..
Este adevarat ca Maria este un pic protejata, favorita mea, insa tare mult ii doresc si ei si mamei sa fie sanatoasa sa nu mai treaca prin ce au trecut cu cealalta micuta.
Eu am intrat in legatura cu cateva maicute de la biserica catolica care au grija de nevoiasi si care mi-au solicitat ajutorul si in masura in care am putut chiar am ajutat.
Bineinteles ca numai si numai cu bunavointa mamicilor care au vrut sa faca bine si sa stiti ca binele a fost primit!
Am o familie in care mamica are 6 copii, in care cel mai mare are 7 ani si cel mai mic 2 luni, un baietel.
Mamica are un usor retard, cred eu, depinde 100% de sot si nu stie sa faca altceva decat copii pe care ii ingrijeste asa cum poate, pana apare urmatorul.
Iar tatal munceste cu ziua.
Nu poti interveni in viata lor sa o schimbi, nu poti nici sa ii judeci, poti doar sa ii ajuti si sa iei asa cum sunt.
Este o viata diferita de a noastra.
Le-am daruit un carut si erau asa de mandri de el, de parca li se schimbase statutul social cu ocazia asta, aveau cu ce sa iasa la plimbare cu bb in el!
In general sunt oameni atat de sarmani incat si o suzeta isi gaseste intrebuintare sau o salteluta sau o pijama sau un palton pentru mamica, pentru ca ei nu au nimic! Nu sunt in situatia de a alege sau de a face nazuri
danielac spune:
Carmen sa stii ca am trimis coletul cu hainutele de la tine spre prietena mea, care le va duce familiei resperctive, zielle astea! multumesc inca odata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
ninutza13 spune:
Linasobolina,eu am mai multe hainute si incaltaminte pentru copilasi cu varste de la cateva luni pana la patru ani.Desi au fost purtate de fetita mea-acum are 4 ani si 3 luni-hainutele si ghetutele sunt in stare buna si le-as darui cu placere unor copii care au nevoie de ele.
Mai am si niste jucarii,majoritatea plushuri de care cred ca s-ar bucura.Astept sa-mi comunici cum pot lua legatura cu ei.
dandusa spune:
Linasobolina,
m-am gandit sa dau patutul fetitei mele,de care nu era deloc interesata...,dar brusc s-a indragostit de el...,imi pare tare rau...,incerc sa mai intreb printre cunostinte...
in schimb,am lucrusoare pentru Maria...,daca imi poti da adresa lor...,le trimit cu drag,plus jucarele...
Micuta chinezoaica