Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna,Irina!Daca vrei si nu ti-e greu,le poti trimite prin posta unei familii din Floresti,Prahova,extrem de saraca .
Asta e adresa lor: Constantinescu Nicolae,camin nefamilisti numarul 1,etaj2,apartament41,comuna Floresti,nr 278J Prahova.
Lucrurile de la tine le vor fi binevenite!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Buna ziua, tuturor ! Am si eu multe lucrusoare de la copiii mei, salopete, bluze, pantalonasi, papucei... Toate sunt foarte ingrijite, doar pe cele in stare buna le-am pastrat. Daca are cineva nevoie de ele, le dau cu drag.Am mai pastrat, de asemenea, si hainele de gravida - si fuste si pantaloni.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Pisimuki,de haine de gravida am eu nevoie (adica stiu pe cineva care are nevoie urgenta de ele).Daca vrei,iti dau adresa ei.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare fetelor!

Vad ca ne-am inmultit aici si asta e foarte bine!

Biluta28, pai eu incerc d eceva vreme sa refac listutele dar nu am primit decat 2-3 informatii si atat!

o sa adaug in lista de pe prima pagina si fetele noi!

asipica, Priscilla, gremlin, teodoral, madizza, sanziana27, alexxia, inifils, pisimuki, multumim ca sunteti alaturi de noi!

Madizza, daca ai cum s atrimiti colet in tara sau daca vine cineva din Italia in tara si poate aduce, eu iti pot da adresa mea si apoi le distribui catre celelalte fete!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

quote:
Originally posted by Priscilla

Gabrielle,cu mare placere ti le voi da,insa gramada s-a mai subtiat pentru ca am mai promis si la alte fete care m-au contacta pe PM.Te-as ruga sa-mi spui cam ce varsta au fetele si cate kg,ca sa mai triez din ele.Nu are rost sa dau ceva ca oricum este mic sau din cauza sezonului nu se potriveste.Sper sa intelegi ce incerc sa spun.

Pup.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

O bebelina are 9 luni iar ceallata un an si o luna..

Mergi la inceput

DanielaC,la mine nu s-a prea schimbat nimic dar daca e nevoie,refac si eu listuta .

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

LauraNicole, te rog trimite-mi pe PM adresa pentru hainele de gravida. Pentru hainutele de copii, o sa fac o lista cu ce am si ce marimi sunt, eventual o sa pun si niste fotografii pe photobucket daca o sa-mi descarc programul pentru aparatul de fotografiat.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Pisimuki,ti-am trimis PM.
Nu te mai complica cu poze,scumpa mea!Consider ca cine are nevoie de ele le primeste si fara poze,nu?Ca doar nu-i intereseaza marca sau pretul lor!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Nu-i pentru copii, dar... n-am gasit alt loc mai bun. O colega doneaza un scaun cu rotile, simplu, ne-motorizat, are in plus un sistem prin care bolnavul isi poate face necesitatile fara a se ridica de pe el. Daca stiti pe cineva care ar avea nevoie, ne-am bucura sa fim de ajutor.

Edit: Nu mai este valabil. Scaunul si-a gasit stapan.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Aurelia,intreab-o pe Barbye daca nu are ea nevoie de asa ceva!Eu pe ea o stiu intr-o situatie mai delicata.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput