Intrebare salariu bona
Cam cat "costa" o bona pe luna? Asta de curiozitate pentru cand o sa am un copil
Si as mai avea nevoie de un sfat: mamei mele i s-a propus sa aiba grija de o fetita de vreo 5 ani ,cateva zile pe luna + sa gateasca in acele zile familiei respective . Cam cat ar trebui sa ceara pe zi?
Raspunsuri
madalinaSC spune:
saluty,
problema este cat de bine se poate ocupa de copilul respectiv, ce alte treburi si atributii are in meniu... si, in medie 5.000.000 - 7.000.000 ! stiu pe cineva care da la bona 5 milioane, dar bona repectiva nu face nimic in afara de plimbarea copilului si hranitul lui (cu mancare facuta de mama) - copil de 2,5 ani! mai cauta pe forum, o sa vezi k parerile sunt foarte impartite!
Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)
madli spune:
Azi am "batut" agentiile, caut bona urgent, pe 10.09 incep serviciul. Toate mi-au cerut 8-9 mil lei.
Rebiana27 spune:
Noi suntem niste fericiti... la noi in oras bonele cer si primesc 250-300 ron, pentru 8 ore. Eu nu am inca dar cu siguranta mi-ar cere mai putin pentru ca eu stau la scoala 4-5 ore.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
LoraG76 spune:
In Piatra Neamt o bona "costa" cam 400 RON...noi, cel putin, cu atat o platim.
Lora, mami de IUSTINA
toanca spune:
In Bucuresti salariile bonei sunt mult mai mari decat in provincie.
Eu, spre exemplu, ii dau bonei 8.5 mil./luna.
Nu ii face mancare lui Matei decat atunci cand nu am eu chef sau timp sa ii fac (lucru care se intampla foarte rar); in rest, mai baga din cand in cand masina la spalat si...cam atat.
Sta 8.30 ore/zi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
ingridnen spune:
noi platim 3 mil pentru 4 ore. Luat de la gradi, plimbat, dat sa manance. Cand sta 8 ore, platim 6 mil. Cam atat este 'nivelul' la noi in zona, desi sant si bone care castiga mai putin.
Ingrid si Cristi 4 ani si 5 luni
gabitzam spune:
Daca se face plata cu ziua, cred ca undeva in jurul a 40RON pe zi. In Bucuresti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
delsim spune:
Sarcinile sunt asa: hranit copilul, scos in parc, jucat cu ea, dus la orele de germana si luat+ gatit; 9 ore pe zi. Cam cat sa ceara? Practic o sa fie platita cu ziua si o sa fie nevoie de ea de 4-6 ori pe luna sau asa ceva (cand nu poate veni bona "zilnica"
madaluta spune:
Pai cu 7-9 mil mai bine il duci la o gradinita particulara unde primeste si educatie, interactioneaza cu alti copii, primeste si mancare, invata anumite deprinderi, se plimba se joaca, il iau de acasa il aduc acasa...etc
Pretul unei gradi particulare este de 3-3,5 mil program de 5 ore,6 mil program de 8-9 ore cu masa inclusa si inca un mil transportul.primesc copii de la 2,5 ani
In C-ta bonele sunt mai ieftine 3-4 mil, dar nu prin agentii , ci prin recomandari, cunostinte, vecine,etc...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
florystef spune:
Depide de sarcinile bonei si de zona.La 8 ore un 650 RON e ok,eventual cu menaj usor.