Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Felicitari, Monica! Ma bucur ca acum sunteti bine! Sa nu-ti faci o caruta de griji inutile din pricina scorului Apgar, si la Sebi se gandisera la nota 7-8, discutau inca din sala de nasteri (ca a avut circulara de cordon si n-a tipat imediat ce a iesit la lumina si lichidul amniotic fusese putin modificat...). Pana la urma scorul a fost 8, dar te asigur ca Sebi este absolut normal, are tot ce-i trebuie si toate functioneaza bine, din toate punctele de vedere! Asteptam vesti de la tine, cand te vei simti in stare sa ne mai scrii! Refecere rapida si laptic buuun, pt bebe mancacios!

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
am si eu o rugaminte,cine stie sa-mi spuna daca dr.dantes "activeaza" si in spitalul mare? eu stiu ca are activitate la spitalul din port....
va intreb pt prietena mea care e insarcinata si ar vrea sa nasca si cu el si in spitalul mare....
inca nu a fost la nici un medic
multumesc mult
pupici pentru bebici,burtici si pentru voi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

cornelianeli DA - Dr Dantes activeaza in spital 100%. Am o prietena care a nascut cu el si alta care va naste in decembrie cu el tot in Spitalul Mare.
G3o sunt de acord cu fetele. Cu nasii trebuie sa fiti prieteni. Nu conteaza situatia materiala absolut deloc. Nasii mei chiar nu aveau bani de cununat cand m-am maritat eu. Au platit numai cununia la biserica. Dar au fost acolo, alaturi de noi si ne intelegem foarte bine si asta e tot ce conteaza.
pentru mamici, burtici si viitoare burtici.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

crisis multumesc mult,ma gandeam eu ca are..

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor am fost si am fcut analiza de singe. Problema e ca nu retinusem exact cum se numea.

Imi amintem ceva cu beta hcg... si p-sta m facut-o. Ideea e ca rezultatul e gata in 20 zile. Si spunea asistenta ca unii medici recomanda repetarea la 24 h sau la 48 h. O sa merg la Dantes la o consultatie. Ca pina vine doctorul meu... cine stie ce prostii mai fac. NU?

Sau sa merg la dr. de fam.?

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ina, unde ai facut analiza? La Synevo se da rezultatul in aceeasi zi cand iti recolteaza sangele. Este 30 ron analiza si rezultatul il iei dupa ora 14. La echo este prea devreme sa se vada ceva iar la medicul de familie daca te duci acum nu te ajuta cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

avand in vedere ca aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106638 se discuta acelasi subiect cu aceiasi participanti, iar regulamentul forumului desprecopii.com nu permite dublarea subiectelor, am sa va rog ca in cel mai scurt timp sa hotarati care dintre subiecte ramane deschis.
multumesc pentru intelegere,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

roxana: am sters mesajele care s-au suprapus celuilat subiect...sper sa nu inchizi niciunul totusi...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog din nou sa nu ma luati drept baba cloanta ori ceva de genul asta: sunt doua subiecte la care scriu aceiasi useri si scriu cam acelasi lucru. alegeti unul dintre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roxana , daca se poate, as propune fetelor ca la acest subiect sa se discute strict numai probleme ale aspirantelor urmand ca celalalt sa ramana mamicilor si gravidutelor. Pentru ca altfel mamicile nu mai pot scrie aici ca sunt off topic si cam la fel ar sta treaba si cu cele care sunt deja gravidute. Acestea sa posteze aici numai daca au strict informatii utile pt aspirante.

Si rog fetele sa nu scrie de doua ori acelasi lucru, si aici si dincolo la Odisee.

Mokika, te asteptam la Odisee la subiectul Gravidute si mamici de Cta

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput