Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Angelique ai inteles perfect ce am vrut sa spun, multumesc.
si multumesc tuturor pentru intelegere.
o seara buna tuturor,
Roxana
ina78 spune:
Si eu sint impricinata... pot sa sterg postarile de la pag. 6? E mai bine sa. Am inteles ce ati vrut sa spuneti, scuze.
eu - Ina
- puiutul meu
roxanaz spune:
nu Ina nu trebuie sa stergi nici un mesaj. nu vroiam decat sa intelegeti problema, lucru care s-a intamplat deja
o zi buna tuturor,
Roxana
crisis81 spune:
Nu prea mai postati pe aici. Nu-i nimic eu va urmaresc si la celalalt subiect, dar pana sa scriu si eu acolo mai am.
Deocamdata sunt pe drum. Am ajuns la Sibiu. Si se pare ca pe la 3 dimineatza ajungem la Szeged. Sper sa ne cazeze cineva la ora aia.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
mav spune:
crisis, sa va ajute Dzeu sa va intoarceti acasa asa cum v-ati propus!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
crisis: doamne ajuta sa vi se implineasca visulasteptam vesti!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Crisis81 sper sa veniti cu vesti bune de acolo. Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va indeplineasca dorinta.
eu - Ina
- puiutul meu
vulpitza25 spune:
crisis81 sa va ajute Dzeu sa va impliniti aceasta mare dorinta si sa va intoarceti sanatosi acasa si bucurosi.
fetelor stiti ceva? La cabinet la dna dr Lutescu tot nu raspunde nimeni.Mai stiti ceva s-a prelungit curatenia sau s-a intamplat ceva?
DanaD29 spune:
din cate stiu eu ,joi se deschide cabinetul dr Lutescu
cisis suntem alaturi de voi si va asteptam cu vesti bune
Dana 13+
ralina spune:
Bun regasit fete dragi!Revin dupa o pauza mai lunga sa va multumesc tare de tot pentru sustinere .Am scris un mesaj luungg pe care l-am pierdut asa ca de data asta va fi mai scurt
Mav iti multumesc pentru gindurile bune.
Andicu vizionat foto bb Filip si mam topit de drag
Crisis81 sper din tot sufletul sa reusiti si sa va intoarceti acasa mai multi.
Ioanei si Corneliei le dorec ca toamna asta sa le aduca cite un test cu doua liniute.
Gravidutelor le doresc sarcini usoare si bb sanatosi.
Mamacita sper ca e tinuta departe de forum doar de solicitarile Anabelei si ale lui Alexutu.
Si nu in ultimul rind felicitari Madaluta pentru testul cu doua liniute sarcina usoara si sa aveti o fetita la fel de frumoasa ca Darius(am citit prin alte locuri)
Va pup pe toate si sper sa citesc numai vesti bune!