Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 11
madaluta spune:
ralina: multumesc mult pt urari...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
crisis81 spune:
Sunt in tara acum. Am ok-ul. Peste o luna ma intorc si ne apucam de stimulare. De abia astept. Va pup!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
Yannia spune:
Crisis, chiar m-am gandit zilele astea ca urma sa mergi la Szeget. Ma bucur ca este totul bine, ai sa vezi ca in curand vei tine in brate bebelusul mult dorit!
dear_bambie spune:
Buna dimineata.
In primul rand felicitari proaspetelor mamici si viitoarelor mamici.
Sotul meu si-a facut spermograma iar rezultatele sunt dezastroase dupa parerea mea.
Spermograma Val de referinta
Volum sperma- 4ml - 2-5
Aspect sperma- anormal -alba,vascoasa,opaca
T de fluidificare completa a spermei- 20 minute -<30
pH sperma- 8 -7.12-8
Numar spermatozoizi- 0.1 mil/ml - 20-150
Spermatozoizi mobillit. norm. -0% - 60-100
Spermatozoizi mobilit.redusa/imobili - 0% - <40
Spermatozoizi aspect norm. 0% - 70-100
Spermatozoizi forme aberante - 100% - <30
Comentarii:
-aspect sperma- galbui translucid
Modificari morfologice:
-la nivelul capului:spermatozoizi cu cap " in clepsidra"
-la nivelul piesei intermediare: resturi citoplasmatice
Rare celule prostatice
Rare leucocite
Astea sunt rezultatele, va rog ajutati-ma cu un sfat, nici nu stiu incotro sa o apuc. Sa merg la urolog, androlog...
Pup toate mamicile, burticile si viitoarele burtici
aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
madaluta spune:
dear_bambie: of..imi pare rau k ati primit o astfel de lovitura....imi pare rau k nu te pot ajuta cu mai multe sfaturi decat sa nu disperi, sa refaceti spermograma si la un alt laborator si apoi sa va adresati unui urlolog bun.
Multumim de urari si te asteptam dincolo atunci cand se vor rezolva problemele.
Sunt convinsa k fetele care s-au lovit de probleme de genul asta iti vor da mai multe sfaturi....
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
gabiu spune:
buna fetelor, am vazut ca a aparut si un alt subiect pentru fetele din C-ta si voi intra si eu acolo desi sunt din Tulcea; vin insa atat de des in orasul vostru ca parca as locui acolo. Nu mai zic si de faptul ca bb Albert e nascut pe malul marii. Va pup si va doresc zile fertile.
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
dear_bambie spune:
Madaluta
Poate DD isi aduce aminte si de noi, doar o minune ne poate aduce bebelusul mult dorit.
Eu in mai am facut miomectomie, operatia arata f bine, numai ca la ultimul eco din august si-a facut aparitia un fibrom minuscul care nu va afecta o viitoare sarcina, dar trebuie sa ne grabim si acum am primit si lovitura asta. Ironia sortii ar fi, ca in urma HSG pe care il voi face in nov, sa am trompele infundate
Si totusi incerc sa fiu optimista, sa merg mai departe ptr noi.
Spermograma am facut-o la Synevo.
La ce laborator as putea sa merg, in afara de IDS( mi-am facut analizele ptr operatie la ei si au iesit f rau, le-am repetat la Synevo si au ok)?
aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Tot eu.
Despre Dr Tode Viorel ce imi puteti spune?
Mai cunoasteti si alti urologi?
Va multumesc anticipat!
madaluta spune:
dear_bambie: in general am o impresie buna despre synevo, dar la capitolul spermograme, nu am auzit nici macar de una buna facuta la ei...Inclusiv a sotului meu a fost dezastruoasa, desi cand am facut noi aveam deja 2 sarcini pierdute( si ramamsesem cu el incsarcinata, doar)...nu stiu ce standarde au ei..dar chiar tuturor sa le greseasca???stiu cel putin 3-4 cazuri...
Noi am refacut-o la un laborator pe Tulcei(NPA-parca se numea)...nu mai stiu sigur caci au trecut 3 ani de-atunci...
despre dr tode nu stiu nimic pt k nu am mai ajuns la niciun urolog.
Sper k prin orice mijloc sa iti obtii bebelusul dorit...
HSG-ul de ce tocmai in noiembrie???
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Dear Bambi, subscriu la ce a spus Madaluta cu privire la spermogramele facute la Synevo, noi am facut 2 spermograme acolo, amandoua aproape dezastruoase (e drept ca am vazut si rezultate mai proaste) una in sept si a doua in decembrie si totusi eu am ramas insarcinata NATURAL dupa ce m-am reglat eu cu ciclul si cu ovulatia, asdar hiba mare era la mine. Incearca sa mai faci si in alta parte, vezi ca mai e un laborator pe strada ferului, unde se fac spermograme, nu stiu mai multe amanunte dar odata ajunsa pe strada aceea o gasesti tu (intersecteaza Bd Tomis in dreptul Bisericii Adormirea I)
Pentru fetele interesate s-a dat drumul la programari la cabinet la dna dr. Lutzescu.
Gabiu, te asteptam la subiectul cu mamici si gravidute. PE TOATE VA ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE!!!!
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori