Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Yannia off ce urit s-a purtat. La altcineva nu poti merge?

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

I-am scris un mail d-nei Prof. dr. Simona Radulescu si mi-a raspuns imediat. Este la fel de draguta cum o stiam, problema e ca ofera consultatii intr-un cabinet din Bucuresti. Mi-a spus ca nu am motive de ingrijorare, atata timp cat IgM este negativ.
Am nevoie de un dr. ginecolog bun pentru a-mi supraveghea sarcina iar la cabinetul dr.Lutescu inca nu raspunde nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of Yannia imi pare sincer rau ca s-a purtat asa cu tine,eu am numarul de mobil daca consideri ca te ajuta cu ceva iti pot da un pm.

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Poate a contat faptul ca i-am zis ca m-a trimis d-na Daduianu,nu stiu ce sa-ti zic.

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajari. Astazi am venit acasa. Am nascut marti la ora 11.45. Nastere normala, Theodor a avut 3400 g, 51 cm si scor Apgar 7. Da, foarte mic scorul si din cauza asta am stat mai mult in spital. Au fost ceva probleme din cauza circularei foarte stranse in jurul gatului si am avut ceva probleme de adaptare. Acum totul este bine, multumim lui DD. In curand voi posta poze cu scumpul nostru. Pentru inceput vom incerca sa ne obisnuim unii cu altii si probabil nu voi intra foarte des pe forum.

Va pup pe toate,

Monica - mami de Theo

MM

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Mihaela, insa mi-ar fi si frica sa o sun pe aceasta d-na dr. Poate ma ia in suturi si pentru ca o deranjez pe mobil si de unde am numarul d-ei. Poate in cazul tau a contat faptul ca te-a trimis d-na dr. Daduianu. Multumesc frumos ca te-ai straduit sa ma ajuti!

Mergi la inceput

Mokika, sa va traiasca bebelusul, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!!!

Mergi la inceput

Yannia eu iti zic sa nu fi ingrijorata,eu am citit de multe gravidute care nu au facut tratament spunandu-li-se ca au anticorpi,dar pt linistea ta mai incearca la cineva,du-te la medicul de familie sa-ti dea trimitere,sau la ginecolog si du-te dimineata ca este altcineva.
Monica bine ati venit acasa.

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mokika felicitari! Sa-ti traiasca puiutzul si sa o faca pe mami mandra!
Asteptam povestea nasterii detaliata!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G3o spune:

fetelor a sosit ziua in care am hotarat luna nuntii-o vom facem la anu in mai.da am niste intrebari la Angelique,madaluta si fetele active de pe forum voi cum v-ati ales nasii??dupa ce criterii??e bine sa fie mai tineri sau mai in varsta?avantaje si dezavantaje..n-am vrea sa facem vreo greseala sa ne cunune cineva si apoi sa n-aveam nici o treaba.voi in ce relatii sunteti cu nasii de cununie?ptr ca noi avem cateva perechi si suntem in dilema...

Mergi la inceput