Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Yannia spune:
Ina, scuza-ma ca nu ti-am mai raspuns aseara, ma bagasem la somnic intre timp. Am un chef de nani.... Oricum, vad ca ti-a raspuns deja Madaluta la intrebari. Si eu am facut bHCG azi si-l mai repet miercuri, pentru a vedea cum evolueaza. Am acelasi stres cu extrauterina, mola, etc...
La analize trebuie sa mergi nemancata, din cate stiu eu. Recoltari se fac numai dimineata asa ca, mai bine mergi maine. Abia astept sa ne spui cum e!
Mihaela, am fost azi, dupa analize, s-o caut de d-na dr. Dumitru, la Sp. de Infectioase. Era acolo, insa nu am vorbit cu d-ei fiindca era ocupata. Merg din nou pe la 12. Oare ma primeste daca nu am trimitere de la nici un dr? Sper ca da.
Ioana, am facut analiza si dupa 2 iau rezultatul. Abia astept sa vad cum e.
toate fetele!
ina78 spune:
Yannia iti tin pumnii... Asteptam vesti. Mi-a fost imposibil sa merg stazi. Miine dimineata ins inainte de inceperea progrmului merg direct acolo.
Abia astept. As mai face un test prca.
Poate avem bebiti amindoua ... Sa vedem cum o sa fie subiectul asta, ca noi toate o sa fim burtici... sper sa ma auda D-zeu.
Va pup.
eu - Ina
madaluta spune:
Am vorbit acum cu o cunostinta care se chinuie de cativa ani buni sa faca un bb . O sa postez aici sfaturile pe care le-a primit ea de la Preotul Ioan Iordache,de la bis. Sf. Spiridon Vechi , bucuresti, cu ajutorul caruia au reusit sa ramana insarcinate - Andrea Marin, Nadia Comaneci si Iuliana Marciuc.
- se citeste in fiecare seara Acatistul Maicii Domnului si Acatistul Sf. Ioachim si Ana
-40 zile sa tine post lunea, miercurea si vinerea
-dimineata se citeste paraclisul Maicii Domnului
-vinerea se merge la biserica si sa citeasca un preot din moliftele Sf. Vasile
-in aceste 40 zile - sa fac 3 citiri in casa
-Duminica la liturghie – se citeste special o bucatica de paine, care se imparte in 6 si se mananca in fiecare dimineata cate o bucatica ( luni - sambata)
-Postul tb tinut si de sot si este un post total, adica in perioada asta nu ai voie sa prestezi...
Nu stiu daca am facut bine sau nu postand sfaturile astea fara permisiunea persoanei care mi le-a zis, sau fara acordul preotului respectiv , dar ma gandesc k nu are de ce sa se supere vreunul dintre ei...
Pentru cele cu credinta poate fi chiar un ajutor...
Doamne ajuta!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
mav spune:
Neatza!
Ina, sa fie intr-um ceas bun! Picaturi rozalii, cu cateva zile mai devreme de cm si testul cu II, ma duc cu gandul la momentul implantarii sarcinii. Ar fi bine sa stai mai linistita cateva zile macar! Felicitari!
Yannia, te inteleg foarte bine si sunt alaturi de tine! Sotul tau are mare dreptate, conteaza foarte mult cum gandesti! Din experienta mea... cred ca daca as fi procedat altfel, poate ca nu pierdeam si a treia mea sarcina, cum am pierdut-o pe a doua... Dar am intrat in panica... si nu-mi iesea din cap gandul "ce ma fac eu daca pierd si sarcina asta?!"...
Daca as fi gandit pozitiv si as fi stat linistita in pat (cum simteam nevoia... dar cum n-am reusit, din motive din exterior... serviciu, stres mare... si altele), daca as fi incercat macar sa citesc una dintre multele carti pe care mi le-am cumparat personal (adica ma interesau!)... si mi-as mai fi luat gandurile de la nenorocirea primei pierderi de sarcina.... poate ca lucrurile ar fi stat altfel....
Asa ca, te rog eu, incearca SA GANDESTI POZITIV si sa faci ceea ce-ti place si te face sa te simti bine, sa ai mai multa grija de tine si totul va fi bine!
madaluta, cum sa gandesti asa?! Doar ma cunosti destul de bine.... Vezi ca n-am nevoie de unde negative, da? ...Si apoi, ce era sa scriu... daca nu aveam nimic de spun la subiect?! ...Asta pe langa faptul ca n-am avut timp nici de citit... si nici n-am chef sa-mi atraga iar atentia roxana ca nu scriu ce trebe'.....
...Stii de cine imi pare tare rau ca nu mai scrie?... mamacita... Mereu ma gandesc la ea si la Anabela.... as vrea ca cred ca sunt ok amandoua... dar... sincer, sunt ingrijorata...
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Pina miine dimineata sint tare debusolata.
Acum singerarea este nepotrivita.
Linistita am stat, am incerct sa nu fac efort, sa nu ma agit... insa de felul meu nu sint o peroana statica si-mi este al naibii de greu sa nu ma agit.
Bine ca v-am gasit pe voi, sa va stresez
eu - Ina
madaluta spune:
ina: vezi k sunt teste de sarcina care se fac in orice moment al zilei..poti cumpara si face cate vrei...si dc tot 2 liniute ies..atunci clar esti....nu te mai stresa si gandeste pozitiv si tu....
yannia:optimism si voie buna!!!!
mav.
De ce nu incerci sa o suni sau sa trimiti sms mamacitei?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
mav spune:
Yannia, miercurea si vinerea dimineata, daca ai timp, mergi la Catedrala, iti vor face foarte bine slujbele care sa tin!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
jojo_miha spune:
Yannia sper ca te-a primit,nici eu nu am avut o trimitere de la doctorul de familie,ginecologul mi-a zis la cine sa ma duc si am rugat-o pe asistenta sa ma lase sa intru,i-am spus ca sunt insarcinata si am probleme.Te astept cu vesti!
Mihaela 33+Theodora Natalya
ina78 spune:
O sa fac un alt test acasa. Insa as fi vrut sa fac un test de singe. E mai clar.
O sa-mi sun si doctora sa-i dau vestea si presupun ca va gestiona ea situatia in continuare, in sensul dirijarii pasilor ce trebuie facuti.
eu - Ina
Yannia spune:
Mihaela, n-am avut noroc! Mi-a retezat-o scurt, a zis ca nu are program de consultatii. Am rugat-o sa-mi acorde numai 1 minut, i-am spus ca sunt insarcinata si mi-a zis:"Fa tratament cu Rovamicina". Iti dai seama ca nu am mai avut tupeul s-o mai intreb si altceva. Nici macar florile n-a vrut sa mi le ia. Si facusem un buchet frumos la florarie... Cred ca am prins-o intr-o pasa proasta.