Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ce spuneti, fetelor, va bagati??? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106638

Aici am putea vorbi si de bebici si de burtici! Si mamici mai vechi si mamici mai noi!!

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara, iar am aparut iar cu intrebari. Nici nu mai stiu sa reactionez. Am nevoie de un sfat. Am fost plecati citeva zile... fata calc. si ne-am intors, iar eu sint pe Dc toata... ptr. ca sint tare nelamurita.
Inainte sa plec - vineri - v-am zis ca in saptamina trecuta (cam devreme) am facut test si mi-a iesit o liniuta. In z 24-25 a inceput sa picure rozaiu. Simbata am mers sa vizitam manastirea Ratesti - BUzau si la iesire am facut inca un test (in wc-ul manastirii - iarta-ma Doamne) si .... au iesit doua liniute. A doua mai palida.
Insa inca mai picura. De 2-3 zile... citeva picaturi rozalii.

Poate fi sarcina? Daca da ... are ceva ca tot picura de citeva zile?
Nu avem puterea sa ne bucuram de frica.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ina, daca a doua liniuta (chiar mai pala decat cealalta) a aparut in primele 5-10 minute, cred ca e sarcina. Si eu am avut aceeasi scurgere rozalie care coincidea cu zilele de CM, a tinut 2 zile si acum s-a oprit. Nu are nimic daca nu e sange curat. Mai fa un test peste 2 zile sau mai bine fa un BhCG. Sa dea Doamne-Doamne sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Yannia multumesc mult pentru raspuns.

Acum ne-am intors acasa si miine dimineata merg la un laborator sa-mi fac analiza la singe. In mod normal CM< trebuia sa vina pe 2-3 deci e citeva zile inainte.

Ma rog sa fie bebit si eu.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Si eu merg maine sa-mi fac BhCG. Sper ca da raspunsul in aceeasi zi. Bafta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yannia

Si eu merg maine sa-mi fac BhCG. Sper ca da raspunsul in aceeasi zi. Bafta!

Asa se numeste analiza?

Tu de ce iti mai faci analiza? E analiza de singe, nu?

Scuze pentru seria de intrebari... dar sint f. nervoasa si nerabdatoare.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia nu ma stresezi cu intrebarile ,alea erau valorile ,deci din moment ce nu a iesit negativ,era pozitiv,indiferent de cifra.

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

inna:Ti-am zis eu sa nu te grabesti cu concluziile???Doua liniute sunt doua liniute, ce mai...
felicitari graviduto!!!!
Si mie mi-a aparut la fel de pala a doua, desi aveam 1 sau 2 zile de intarziere....Era vineri si pana luni cand am mers sa fac BGCH-ul cred k am facut 5 teste..si toate cu 2 liniute...
BHCu-ul este o analiza de sange care confirma sarcina si evolutia ei normala. Sunt niste valori pt fiecare saptamana a sarcinii. eu am repetat analiza la 2 zile k sa vad dc i se dubleaza valoarea( asta e ritmul ei de crestere normal)si m-am mai linistit pana s-a vazut la echo pt k eu aveam si pititcul pe creier cu extrauterina sau mola...
Analiza o poti face la Synevo dimineata pana in 10, apoi rezultatul dupa 14.Tin pumnii sa fie bine

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ina78 daca ai doua liniute deja esti
Rar se intampla sa iasa test fals pozitiv. Iti tin pumnii azi sa iasa o valoare buna si la testul de sange!
Yannia si tu faci testul azi, nu? Iti tin si tie pumnii!
Mada da, ma pregatesc , peste o sapt plec in Ungaria si plec cu multa speranta in suflet ca voi veni de acolo

Ce capitol norocos, nici nu s-a deschis bine si avem deja !
Fetelor, sper ca mai treceti si pe aici, chiar daca aveti acum subiectul vostru de mamici si gravidute! Sau mai bine luati-ne si pe noi acolo!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Buna dimineata.

Va scriu de la serviciu. Sint forte suparata. O sedinta urgenta... asa ca n-am apucat sa merg la analize.
Nu cred ca dupa - amaiza imi mai face mie testarea cineva. O sa incerc insa, la prinz.

Daca nu reusesc sa ajung... miine dimineata sint la usa laboratorului. Vad ca picaturile rozalii se raresc. Sper sa fie semn bun.

Va pup pe toate. La multi bebiti sanatosi.

eu - Ina

Mergi la inceput