Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Yannia, ce veste minunata!!!!!!! Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate si sarcina frumoasa iti doresc din tot sufletul!

Andicu, iti sta atat de bine ca mamica! Filip este superb! Sunteti o familie foarte frumoasa!!!!!!

DanaD, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Madaluta, scumpa mea, nu v-am uitat, dar intr-adevar, am fost foarte ocupata; am scris dincolo... vezi, daca nu intri sa citesti macar?!
...In plus, nu am noutati.. ca sa fiu "on topic". Tot nu am reusit sa ajung la analize, deja mi-a venit al 3-lea cm (putin mai devreme, sigur datorita stresului, caci am avut o saptamana foarte incarcata; ieri mi-a fost cam rau, dar azi deja sunt bine).
...De fapt, ar fi o "noutate"... in sfarsit am reusit s-o vad si s-o tin in brate pe bebelusa Cameliei (este superba!!! chiar mai frumoasa in realitate decat in poze!)... si... am inceput si eu sa-mi doresc din nou... burtica...... (bine, nu chiar imediat, dar in curand).

Va pup pe toate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

Angelique multumesc ca m-ai adaugat si pe mine in listuta ,si multumesc tuturor fetelor pt urari
Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Lulu77, Angelique, Mav, va multumesc din suflet! Mi-e si frica sa ma bucur, avand in vedere antecedentele mele. Doar al meu sot ma cicaleste sa gandesc pozitiv, ca va fi totul bine si sa nu mai cobesc.

Ce ma ingrijoreaza e ca am racit, am nasul infundat, ma doare capul si am temperatura 37.6. N-am mai racit de cativa ani buni, nu stiu ce m-a apucat acum!!! Iau Oscillococcinum si Paragrippe (homeopate) si beau la greu ceaiuri cu lamaie si miere si fresh-uri de fructe.
Oare afecteaza embrionul, aceasta raceala?

Mergi la inceput

Dana, bine ai venit si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Yannia multi pupici,felicitari si vorba sotului tau " gandeste pozitiv" !!! cu toate ca stiu pe pielea mea ce greu este ...
sigur esti racita ? am citit undeva ca printre mutitudinea de simtome din primul trimestru sunt si durerile de cap si nasul infundat ,am trecut si eu prin cateva episoade dar fara febra ,acum am ramas doar cu durerile de cap si starea de voma care nu mai trece
Dana 12+

Mergi la inceput

aaa si inca ceva ,ai grija cu mierea de albine ca poate produce botulism ! e bine sa o fierbi inainte pt a distruge sporii din ea
Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yania: si eu am trecut prin astfel de episoade si tot paragripe am luat+ ceaiuri si multa miere de albine cu lamaie...
mavabia ieri am citit dincolo si am vazut k est ocupata...
Am gandit un pic egoist fata de tince caci am vaszut k acolo ai timp sa postezi..la noi nu....vezi k iti dau bataita dc nu ne bagi si pe noi in seama....
Cred k nu suntem off topic pt k suntem din nou "aspirante".Cand am citit k tie ti-a venit Cm-ul am tresarit putin caci stiu k luna trecuta am inceput amandoua in aceeasi zi si mie inca nu mi-a venit.Abia cand am calculat, am vazut k nu am motive sa ma bucur de intarzierea mea pt k de fapt nu e o intarziere, ci tie ti-a venit mult prea devreme...Eram gata sa fug la farmacie sa iau un test...dar nu cred k e cazul...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

, botulism? Pai nici in miere sa nu mai am incredere?
Sigur e raceala ca imi curge nasul destul de tare. Ce ziceti, e cazul sa merg la doctor sau nu e cazul sa intru in panica? Am citit undeva ca daca temperatura nu trece de 38, nu e alarmant... dar nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

eu zic ca nu ar trebui sa intri in panica ,dar totusi ar fi bine sa-i faci o vizita medicului ,sa-i pui niste intrebari ,sa va vedeti la ochi cat despre mierea de albine ,exista aceasta posibilitate dar nu e musai acuma daca ai mancat miere sa si faci botulism !
cauta pe google miere de albine-botulism ,vei gai mai multe articole.
pupici si fruntea sus !

Dana 12+

Mergi la inceput

Ia uite ce am gasit! Nu-i asa de negru!

A pregnant mom can safely eat honey. Her digestive tract is acidic, and will prevent a botulinum spore from growing -- no toxin will be produced. There is no danger to the fetus from the mom-to-be eating honey or honey-containing foods.

Normally, swallowing spores is not a problem for healthy adults or older children. The spores usually remain spores. The bacteria do not grow well in mature intestines teeming with beneficial bacteria. Pregnant women, other adults, and older children are routinely exposed to spores without being affected.

It's perfectly safe for a pregnant woman to eat honey, though it should not be fed to children under age 1 because it may contain the deadly bacterium Chlostridium botulinum.

Mergi la inceput