Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu:bun venit micului crestin printre noi...E un frumos si un grasunel, iar voi sunteti niste fericiti! radiati in toate fotografiile...
M-au dat pe spate pozele cu pantofii si cu sampania...Buni termeni de comparatie ati avut.Asa va realiza mai tarziu cat de mic a fost...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Andicu ce frumosi sunteti. Ma uit la fata ta si-mi dau seama cat esti de fericita. Sa dea Dumnezeu asa sa fiti mereu si Filip sa va aduca numai satisfactii. E atat de scump...
Yannia felicitari. Ma bucur enorm pentru tine. Sa-ti de Dumnezeu o sarcina la termen si un BB frumos si sanatos.
Va pupacesc pe toate.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

wow m-ati dezamagit total.pai daca ati facut deja programare din iulie si ati fost programate la mijlocul lu septembrie e clar.eu ce sanse sa mai am sa gasesc si eu un loc in sept.pana cand s-au facut programari pana sa intre in renovari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Crisis81, . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la final! Tin pumnii pentru consultatie, la Szeget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

si eu sunt pacienta dr Lutescu Ioana ,si intradevar e cam dificil cu programarile astea dar daca este ceva urgent si o suni eu cred ca nu te refuza ,de ex eu eram la alt medic, asta anul trecut ,eram insarcinata si aveam ceva probleme iar medicul de atunci nu dadea 2 bani pe tot ce-i spuneam eu si intr-o criza de disperare am facut rost de nr dr Lutescu si i-am spus doar atat " nu sunt pacienta dv dar sunt insarcinata in 20 sap si sangerez ,va rog sa ma ajutati" si ea a spus " da,vino imediat la cabinet si vedem despre ce e vorba" si de atunci am ramas pacienta ei ....am pierdut acea sarcina dar sper ca de data aceasta daca sunt supravegheata de dansa de la inceput situatia va fi alta.
Cand am aflat in iulie ca sunt iar insarcinata am sunat la cabinet si am spus " sunt gravida trebuie sa ma vada d-na doctor imediat!" si am fost programata peste cateva zile ,probabil ca atunci cand este vorba doar de un control de rutina facea programarea peste o luna sau doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia la inceputul tratamentului aveam Igm-ul 129, nu am mai luat pastile cand a ajuns la 20,am facut tartament aproape 4 luni,3/zi -3 saptamani ,pauza 2 si apoi cate doua cu doua,mie mi-a fost rau de la pastile.
Dana bine ai venit si sarcina usoara.
Andicu nu ma mai satur sa ma uit la bebelusul vostru,e superb.

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc pt vorbele frumoase!

Yannia, scuza-ma , acum am citit din urma : FELICITARI din toata inima! sarcina usoara si la termen si sa ai un bebe sanatos! sa dea DD sa fie bine!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mihaela, scuza-ma, nu vreau sa te agasez cu intrebari, insa mai am o nelamurire. Tie, practic cum ti-a iesit analiza IgM:negativ sau pozitiv? Valorile sunt relative, de exemplu, la Cantacuzino valorile de referinta sunt: Pozitiv>0,220 si Negativ<0,180. La Synevo: Pozitiv>240, Negativ<240.
Mii de scuze inca o data si multumesc pentru informatii!
Andicu, multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Yannia ,FELICITARI ! Cat ma bucur ca aflu vesti bune !

La listuta ,la inceput ,ma puteti trece la la info suplimentare ca pacienta lui Belcin .

Noi suntem bine ,sanatosi ,cu colici ,dar trec ei si tare mancaciosi.

Va pupam.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia, felicitari!!!!! vai, ce veste buna!!!

Andicu, esti super frumoasa in pozele de la botez si mai ales se vede ca radiezi! Sunteti o familie minunata! M-au topit pozele in care sunteti amandoi, taticul cu bebe in brate si bebe te tine pe tine de un degetel, m-a topit!

DanaD29, bine ai venit! te trec imediat pe listuta!

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput