Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 3
jojo_miha spune:
Yannia eu am facut rovamicina insarcinata fiind,am fost la doctorita Dumitru de la spitalul de infectioase de la gara,ginecologul mi-a recomandat-o.
Madaluta si d-na Daduianu si d-na Lutescu ne-a confirmat ca e fetita,nu o singura data.
Mihaela 33+Theodora Natalya
madaluta spune:
jojo_miha:eu nu m-am indoit k nu e fetita, numai k cine a completat listuta de la inceput cu gravidute si mamici a trecut in dreptul tau un carucior albastru in loc de unul roz
mav, andicu: sunteti ocupate, nu mai ziceti nimic?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Yannia spune:
Madaluta, multumesc mult pentru informatii, pentru tot. Ca va fi carucior albastru sau roz, chiar nu conteaza, sanatos sa fie!
Eu n-o sa accept sa-mi faca control ginecologic, insa toti dr fac eco vaginal si asta nu inseamna acelasi lucru?
Pregnylul o fi acelasi lucru cu Gravibinon? Pana acum Gravibinonul nu m-a ajutat prea mult si as incerca si eu cu Pregnyl.
Despre toxoplasmoza intreb pentru ca am avut-o si acum cica am anticorpi, teoretic n-ar mai trebui sa fac tratament. Cu toate astea, dr. Simona Radulescu (prof. dr. in infectioase), mi-a spus ca trebuie sa fac tratament indiferent daca IgM este negativ sau pozitiv, daca vreau sa am un bebe sanatos. Toti ginecologii de aici au spus ca asta e o aberatie, ca nu trebuie sa mai fac tratament daca am IgM negativ. Si totusi, bebele meu a avut malformatii (nu stiu daca a fost vreo concidenta sau asta a afectat puiul meu). Odata fripta cu ciorba, suflu si-n iaurt. As face tratament contra toxoplasmozei, cu Rovamicina, asa preventiv, in timpul sarcinii. Macar va face bine la psihicul meu, nu voi mai sta stresata ca daca si daca... Si din cate stiu Rovamicina se poate lua in sarcina.
As vrea sa merg la d-na dr. Lutescu dar cum nu face programari deocamdata... cred ca-mi vine randul peste 2 luni si e cam tarziu pentru mine.
Ina, multumesc mult, nu stiu ce as putea sa-ti spun. Stiu cum e sa vina uratii cand nu-i astepti. Sa stii ca si la mine s-a adeverit fraza ca "bebe vine atunci cand nu te astepti". Cand am facut monitorizare si in ziua 16 aveam endometrul de 6,2 mm, dr. a zis ca luna asta e cam ratata. Si nu a fost asa!
Mihaela, voi merge si eu la d-na dr. Dumitru. Tu aveai tot IgM negativ cand ai ramas insarcinata, asa-i?
ina78 spune:
Madaluta saru-mina ptr. sustinere. CM e la 29 zile, ultima data pe 5.08. Deci acum sint in ziua 25-26 cred.
Insa mai am dereglari uneori. Si ... poate fi o dereglare.
Astept insa progesteronul.
Dana bine ai venit.
Mamici sanatoase si bebiti la fel.
eu - Ina
vulpitza25 spune:
Cum 2 luni tre sa astept ca sa pot intra la dna dr Lutescu?Pai daca nu s-au facut programari deloc pana acu si se va incepe de pe data de 5 cum ar fi posibil sa fie deja ocupat pe timp de o luna-2?
madaluta spune:
yannianu stiam k ai avut toxoplasmoza. Aud din ce in ce mai multi medici care recomanda tratament cu rovamicina chiar si cu ing-ul negativ si tind sa cred k bine fac. asa k e mai bine sa iei. La cabinetele lutescu vei fi primita in cateva zile( nu luni) daca spui k esti insarcinata, k ai pierdut sarcini si k vrei sa vezi dc sarcina este unde trebuie si cum trebuie.Mi se pare normal k o graviduta sa fie primita chiar si fara programare caci daca astepti randul primei programari poate fi prea tarziu.Apoi la iesirea din cabinet iti faci imediat programare pt urmatorul control, la intervalul pe care ti l-a recomandat dansa, deci iarasi nu trebuie sa astepti luni intregi sa iti vina randul....
Eu, cand am rams insarcinata, am fost fara programare si m-a primit, dar e bine sa suni inainte k sa nu astepti foarte mult. oricum vei avea ceva de asteptat, caci vei intra printre progamari...dar nu se compara.
Sonda vaginala nu e asa traumatizanta k degetele.Este introdusa f putin si f usor doar in vagin, ......Mie sincer metoda controlului clasic mi se pare depasita si irelevanta de cand a aparut echograful? ce poti "vedea"cu 2 degete...Doar simti k mai are putin si iti ajung in gat..si atat...
Oricum d-na lutescu nu face niciun control clasic pe timpul sarcinii. Mi-a facut unul cu o zi inainte de cezariana, dar asta pt a forta putin colul care nu voia sa se mai deschida dupa atatea tratamente facute.
dana: bun venit la noi si sarcina usoara....!
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Mokika: nicio veste? nimic? asteptam vestea cea mare!
nastere usoara daca nu cumva ai si nascut pana acum!
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
quote:
Cum 2 luni tre sa astept ca sa pot intra la dna dr Lutescu?Pai daca nu s-au facut programari deloc pana acu si se va incepe de pe data de 5 cum ar fi posibil sa fie deja ocupat pe timp de o luna-2?
vulpitza: s-au facut din iulie unele programari...dar poate k nu trebuie sa astepti chiar 2 luni.Cand suni iti va spune exact. cel mai greu obtii prima programare dc nu esti insarcinata, nu faci monitorizare sau nu este urgenta.Apoi vei fi programata in functie de recomandarile d-nei doctor. dc dansa iti spune k tb sa te vada peste o saptamana, asistenta iti va face loc pe lista de programari pese o saptamana....
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Hello.
Vreau sa va spun ca daca vreti sa vizionati poze de la botez, ne gasiti la semnatura!
Cu programarile la dr lutescu e cam naspa. Acum ca nu mai sunt gravida, nu mai am avantaje la consultatii, asa ca la inceputul lui iulie m-a programat pt control abia pe 15 sept.! da' ce sa fac, ma duc si atunci, mai bine asa, decat deloc si n-am chef sa umblu pe la alti dr!
Dana, bun venit si felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos!
tuturor!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi