Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 2
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by vulpitza25
Spuneti-mi va rog ce stiti de cab dnei dr Lutescu.Nu raspunde nimeni la telefon.De cand se fac programari?
Multumesc si
Pana pe 5 septembrie nu gasesti pe nimeni la cabinet, toata luna august a fost in renovare. Dupa 5 sept poti suna pt programare. Pup toate fetele!!!
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ioana_p76 spune:
Miha multumesc pentru informatie!
Vulpitza nu te impacienta inca, nu e cazul sa va ganditi inca la FIV, spermograma nu e chiar f. rea, ti-am mai spus, ar fi buna pt cateva inseminari, si la centrifugare chiar se mai poate imbunatati. Si pana vine sotul tau faci si tu ceva investigatii, sa stii ca esti OK pentru inseminare.
Mada, Kris
toate fetele!
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Yannia spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred, am II. Sunt fericita si mi-e frica sa nu fie de scurta durata aceasta fericire. Mi-e frica. Va rog, rugati-va pentru mine, nu cred ca as mai putea suporta un esec. Sper din tot sufletul sa fie cu noroc de data asta!
Ieri trebuia sa vina CM, insa am avut doar o scurgere usor rozalie. Iau Utrogestan, oare e suficient atat?
ioana_p76 spune:
YANNIA ce ma bucur pentru tine! Felicitari! Cred ca e ok sa iei utrogestan, dar mergi si fa si un test de sange bHCG si programeaza-te la un dr.! Scurgerea pe care ai avut-o stiu ca este chiar un semn de sarcina!
Te si iti doresc numai bine!
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Yannia spune:
Ioana, multumesc. Trebuie sa ajung la un doctor sa vedem ce zice, poate-mi suplimenteaza cu Gravibinon sau altceva. Si totusi, data trecuta am pierdut sarcina cu tot cu Gravibinon si stat in pat. Acid folic iau oricum de vreo 4 luni.
jojo_miha spune:
Yannia felicitari,o sarcina usoara si un bebelus sanatos!Poti lua utrogestan linistita,eu am luat pana la 30 saptamani,si gravibinon am facut pana la 20.
Mihaela 33+Theodora Natalya
Yannia spune:
Multumesc frumos, Mihaela. Chiar voiam sa te intreb ceva. Stiu ca si te-ai lovit de toxoplasmoza la un moment dat si ai facut tratament cu Rovamicina. Ai facut tratamentul inainte de a ramane insarcinata sau l-ai inceput, insarcinata fiind?
ina78 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
ina: Pai tu in ziua 22-23 vrei test pozitiv???? acum abia se cuibareste acolo, adica se fixeaza in uter... Testele se pozitiveaza de obicei dupa 7 zile de la fixare, adica 14 de la fecundare..asa k mai ai rabdare...
Ce valoare a avut progesteronul tau???
Rezultatul la analiza o sa-la m in citeva zile. Cred ca pe 5-6 - asa mi-au spus de la cabinet.
Insa testul ... nu mai are cum sa iasa pozitiv, astazi dimineata mi-au picurat .... lacrimi de singe (cam diluat ce-i drept si cam devreme) dar nu am mai mir.
Yannia felicitari. Ma bucur ca macar tu ai ramas insarcinata. Sarcina usoara si bebe sanatos.
eu - Ina
madaluta spune:
yannia: bravooooo!
Sarcina usoara si la termen!Vezi k angeliqueti-a si trecut caruciorul albastru in listuta de la inceput... Poate prezice bine...
Trebuie neaparat sa ieei tratament de sustinere si sa cam stai linistita in primele saptamani.
-fa BHCH la interval de 2 zile ( la synevo faci dimineata si dupa 14 iti si da rezultatul)
-sa nu accepti sa iti faca nimeni control ginecologic clasic( cu degetul), da? doar echo.
- sa iei neaparat 4 utrogestan sau duphaston chiar pana sa ajungi la medic
-sa iei acid folic
- sa nu te stresezi si sa te rogi la DD k totul sa fie bine
- sa ceri un tratament suplimentar pt sustinerea sarcinii
Mie mi-a dat Tutunaru urmatoarea schema( si eu pierdusem 2 sarini )pt care ii multumesc si ii sunt recunoscatoare:
-pregnyl de 5000ui 1/4 zile
-utrogestan 2 dim 2 seara
-magne B6 2 dim 2 seara
-aspenter 1 pe zi
-acid folic 1 pe zi
-no-spa 3pe zi
Nu am auzit alti medici din c-ta care sa prescrie pregnylul in sarina, dar eu cred k asta m-a ajutat sa nu o mai pierd.Poate gasesti pe cineva care sa iti prescrie si tie...k eu nu-ti pot spune "fa ca mine", asa de capul meu...desi tutnaru mi-a dat schema prin telefon dupa ce i-am spus k sarcina a fost depistata si echografic si k e la locul ei.
De ce intrebi de toxoplasmoza????
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
inna:Orice CM e un nou inceput....dar mie inca mi se pare prea devreme sa-ti vina.cate zile are cm-ul tau?Ar trebui sa fii in ziua 25-26 acum, nu? poate e ca la yannia...ceva rozaliu...si nu e CM...
Totususi nu-ti face mari sperante, dar nici nu dispera...Trebuie sa vezi si progesteronul cum e si dc iti indica faptul k ai ovulat... hai frumtea sus...Uite de incurajare
angelique: lui jojo_miha i-ai pus in listuta de la inceput carucior albastru in loc de roz...presimti altceva???
IoanaAi gasit EKG la gara?Cornelia ce mai face? se pregateste si ea?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,