LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Adema
io m-am gandit si la din`astea, poate ne inspiram una de la alta, ca de obicei ![]()
Deci am cumparat caserola cu recipient de plastic pt gustarica si ceai/suc.
Si m-am gandit sa-i pun doo felii de paine cu crema de branza si feliuta de cascaval, paine cu ou (nush cum se zice, aia cu lapte si ou si dat prin ulei), painica cu felie de piept de pui din fripturica si sos (preferatul Giuliei), painica cu 2-3 felii de dovlecel pane, felie de pizza facuta de mine (cand fac:-), paine cu 1 snitel subtireee.
Astept si alte idei si sugestii pt mancarica la paket !!!
Va rog 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Daria, dar nu-i dau de mincare la gradi?? De ce trebuie sa-i pui tu la pachet?
Am vazut si eu pozele mitzurei - o familie tare frumoasa!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
salutare gagici,
marcela voi sunteti nu numai talentati dar si tare frumosi, altfel n-ar iesi ele pozele asa frumoase...ceva recomandari de un aparat mai ca lumea? mie mi s-a acrit de-al meu si-as vera ceva mai de calitate dar nu f scump
mitzu, acus' ma uit si la pozele voastre...presupun ca tot frumosi ati rams ca nu v-ati fi schimbat intre timp
noi azi mergem la parcul de distractii care e inchiriat numai pt compania noastra (estimeaza 6000 de oameni), noi avem abonament la parc dar sunt bucuroasa sa merg acolo cu oameni pe care-i cunosc...o sa fac poze sa vi-i arat si voua
gabi si alice, sanatate micutilor
gabi, imi esti datoare cu videoclipul facut pt colegul vostru, cica tipul de PR de la noi a primit o cerere de la un post de tv geramn sa foloseasca videoclipul nostru intr-o emisiune, hahaha, am ras de seful meu ca va fi celebru peste tot in europa
mai am 2 saptamani si plecam. yuhuhuhu
daria, esti ok? te pupic si unul mare special ochilor verzi
philip
&andreea
szivarvany spune:
Leeloo - mergem la 4 ore
E mai militaresc
Sper sa treaca repede alea 4 ore pt Giulia ... pt mine ... nici nu vreau sa ma gandesc ...
Cum e Stefanut ??? 

AndreeaP - salutari, asteptam pozele, sa aveti un super we !
Uite aici despre ap.foto.
Totul depinde, si aici, de buget ... 
Daria &
leeloo2004 spune:
4 ore adica nu o lasi acolo la masa de prinz? Stefan sta de la 8.30 la 13 si primeste acolo doua mese si o gustare - micul dejun si prinzul. E drept ca e gradi particulara, dar si la stat tot trebuie sa le dea de mincare! Eu zic sa lasi fata in pace cu mincarea - doar daca evident nu ti s-a spus de acolo sa o trimiti cu mincarea la ea!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo - asa e gradi, doar de 4 ore. La 12 se pleaca acasa.
In Oradea nu egzista gradi particulara si cele cu program lung pe mine, personal, nu m-ar ajuta. Eu nu pot renunta la dadaca ... ajung pe 6,juma in oras, nicio gradi nu e deschisa pana la ora aia, in plus, la imbolnaviri, am nevoie de ajutorul dadacii, eu neputand sa lipsesc f mult la servici.
Daria &
leeloo2004 spune:
ok, cu program scurt, dar tot nu m-ai lamurit - nu au si masa de prinz?
Va pup ca eu o iau spre casa! Weekend palcut tuturor!
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Nu, nu.
Se merge pe 8, la 10 este gustarica si la 12 se vine acasa. Atat.
Program scurt, este o gradinita micuta-micuta ![]()
Sper sa fie bine ...
WE frumos tuturor !
Si spun de azi ...

BOGDAN

sa-ti traiasca feciorul Monica, sa aveti parte de tot binele din lume 
Daria &
mitzura spune:
Din cate stiu eu la nici o gradi de stat cu program de patru ore nu se da mancare. Copiii vin cu gustarea de acasa.
Multumim de aprecieri!(legate de poze)
Gabi si daca nu e enteroviroza, de ce atata vomat? Sa aveti un we usor!
Andreea, unde plecati ? Ca eu n-am fost pe faza..
vrabiuta spune:
fetelor am scris un mesaj kilometric pe care l-am pierdut 

incerc sa refac, dar repede ca fug la gradi.
in primul rand ma bucur ca v-au placut pozele noastre si multumim mult pentru aprecieri! concediul a fost super... cred ca se vede in poze cat sunt de relaxata ![]()
succes puilor care incep in curand gradinita si mai ales mamicilor lor care au emotii mari! o sa fie totul bine si o sa va mirati cat de mari au crescut puii nostri si cat de independenti pot fi. pupici 
daria, desi am intrat foarte rar am citit mereu postarile tale si aici si dincolo. te inteleg tare bine si te incurajez in decizia ta. un pupic special de la mine pentru tine si pentru frumoasa ta cu ochi verzi!! (sa stapanesti sanatoasa noul aparat foto, foarte faine portrete ai facut cu el!)
intru rar pe forum pentru ca e vara, iar contractele foto se tin lant. de ex in luna septembrie avem doar un weekend liber, cel al aniversarii liei, pe care l-am anuntat a fi ocupat de la inceput. pe la sfarsitul lui octombrie cred ca ne revenim.
andreea - daca vrei un aparat bun cauta aparatele prosumer (sunt la granita dintre consumer si professional). noi folosim in concediu (si adesea acasa) aparatul nostru sony f 828, care e un model destul de vechi dar foarte bun. este usor de folosit si are plaja focala destul de larga (singurul lui inconvenient este ca nu focuseaza la fel de rapid ca un canon 30D, dar se misca binisor
)
leloo - multa sanatate lui stefanut!
un weekend minunat tuturor!
edit: LA MULTI ANI BOBO!!!! a fost super super frumos la ziua ta!!!
impresii de calatorie