LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 7

szivarvany spune:
 Cristal - mai pune pozici cu gagicileee 
Deci Maria e cu rosu, Giulia e pe portocaliu ... ![]()
Andries - cum esti ???
Amironeanu - deci pompoanele pregatite pt duminica, da ?
De Polux ce mai stiti ?...
     Daria  & 
  www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

mitzura spune:
 Mneata!
Si eu la cafea... Daria, 
, mersi de invitatie!
Tocmai s-a incheiat un mic scandal la noi, ala cu "Nu vreau afara, vreau Tom si Jerry", dupa ce a vazut tot filmul cu Alba ca zapada. Am reusit totusi sa-l conving sa iasa. Uneori mai am dubii daca fac bine ca il dau la gradinita, dar dupa scene ca astea, ma felicit ca am luat decizia asta, pentru ca stiu ca toata iarna ar face numai asa. ca si iarna trecuta... pe afara cate o ora doua, in rest desene o gramada, plictiseala si nervi o gramada.
Cristal, Maria e haioasa tare! Deci asa, n-ai intrat in CIC, chiar ma intrebam de ce iti iei concediu de odihna...Cand te aud cu proiectele, ma apuca si pe mine cheful de lucrat la granturi 
...pe bune! Si noi tot cu d-astea ne ocupam pe langa orele de curs, tooot aplicam la diverse institutii, mai si pica cate o finantare. Chestie e ca atunci cand lucrez la ele, nu-mi place, ma enerveaza cumplit hartogaria care trebuie facuta si toata munca aia, dar deh, acuma daca am facut o pauza, mi s-a facut dor. Asa vrea omu, tot ce nu are...
Alice, te rog sa nu te stresezi cu chestia asta, ca chiar nu e nici o graba, cand poti, saptamana viitoare, peste doua sapt, cand o fi...Sanatate multa Ghizmoului mic! lasa ca trece repede mucareala! Si Tudor e la fel cu picaturile...Mara sta cuminte, dar la el n-ai vazut.
Marcela, am vazut pozele! Sunteti foarte talentati! 
Hai ca incerc sa pun niste poze, daca ma lasa asta mica

szivarvany spune:
 La noi toate sunt nu vreau si nuuu. Dar, mie Giulia mi se pare un copil rezonabil. Probabil gradul meu de toleranta s-a intins 
 Si incerc din rasputeri sa o inteleg, sa o respect si sa nu-mi sara decibelii la orice. 
Alice - la noi se lasa cu scandal la curatenia nasului 
Mitzu - astept pozicileee 
     Daria  & 

mitzura spune:
 http://family.webshots.com/album/560494740zmrFUS
Astea sunt...poze din vacanta, ca am ramas datoare.
Si un filmulet cu cei doi nazdravani
http://good-times.webshots.com/video/3066158640080161791ACmQWU

szivarvany spune:
 Mitzuuu,
pozele din vacanta sunt super faine, arati taaare bine
, dar filmuletul, m-a dat gata, l-am vizionat de 4 ori, a`mik` e superbaaa, o dulceata, iar Tudor 
 Foarte, foarte frumosi sunt ambii copii!!!
     Daria  & 

mitzura spune:
 Acu daca tot m-am apucat, ia mai uitati aici niste poze noi (de la poza asta incolo).
http://family.webshots.com/photo/2716052350080161791yzsNuP
Gata nu mai pun poze o juma de an ![]()

leeloo2004 spune:
 Dupa vizita dr. de familie, care si ea a decretat tot antibiotic, m-am linistit. Copilul nu are nicio enteroviroza - ceea ce e bine, insa viroza respiratorie s-a supra-infectat - are nasul "copt" daca pot spune asa si plin de secretii asa ca oricum nu exista alta alternativa daca nu vreau sa ajunga toate astea in plamin si sa mai patim cine stie ce...ideea e ca probabil o sa il tin acasa si luni si poate ca si marti...
In rest azi sigur nu e ziua mea - am avut numai ghinioane mai mari sau mai mici incepind de dimineata si aproape tot ce putea sa mearga prost, a mers prost - asa ca eu am o Murphy-Day de toata frumusetea...
Am vazut pozele vrabiutei - superbe ca de obicei! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

alice2004 spune:
 La mine aici merge netu precum se grabesc astia sa termine lucarile de asfaltare din Bucuresti !!! 
 Asa ca probabil acesta va fi iltimul mesaj inainte de plecarea acasa, ca de vreo ora ma chinuiesc sa mai scriu ceva !!?
Gabi, inca o data sanatate multa lui Stefanel ! Bine ca nu este enteroviroza !! 
Mitz, nu poci pentru ca sa vad pozele de aici, dar o sa incerc de acasa !! Si nu mai astepta chiar juma de an pina sa mai postezi altele !! ![]()
Si inainte de a spune la revedere, sa nu uit sa ii urez LA MULTI ANI lui Bogdanel alias Bobo de Doamna Bibi, 
 sa cresti mare si sanatos si voios !! 
Sper sa nu se piarda mesajul acesta ... un uichend minunat va doresc tururor ! 
 Pe aici se anunta ploi, asa ca ... se pare ca nu vom avea vreme frumoasa !
Alice si Andrei 
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

carmenp spune:
 mitzule, sunteti foarte frumosi cu totii filmuletu` l-am vazut da` pe mute ca n-am boxe da`l vad complet deseara de acasa. bai za uei, arati tare bine
cristal, nu va plictisiti vaz, baga poze
tii, vorba nu stiu cui, mai ieri eram cu pampoanele ridicate pentru mitzu
edit, sanatate celor bolnavi, cu mic si mare

Adema spune:

Ma bucur sa vad ca mai sunt si alte partenere in clubul stressului legat de gradi...Noi incepem luni dimineata si am inima cat un purice. Am griji cu toaleta, cu spalatul pe manute dupa..., cu gustarea de la 10.Fiecare copil are pachetel cu gustarica, dar nu stiu ce sa ii dau ca sa se descurce singur sa pape...
Amironeanu, nastere usoara si sa fie totul super-bine!
mitzura si vrabiuta, am reusit sa va admir pozele de vacanta. Foarte frumoase toate! Nu imi vine sa cred ce mari au crescut copilasii!
leeloo, sanatate multa! Sa va reveniti cat mai repede!
WE placut tuturor!