LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu voi citi abia la dimineata ... sper ca totul e ok.
Andrea, ne gandim la tine si-l asteptam pe bbMatei

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am intrat cu sufletul la gura sa vad ce si cum dar vad ca matei se lasa asteptat...nu-i nik, avem rabdare
philip merge pe picioarele lui dar drumul la pestera era tare periculos, f sus si fata nici o protectie pe marginea drumului, basca trebuia sa-l facem si intr-o ora jumate ca sa ajungem la turul pesterii asa ca am recurs la metoda aia. da, andrea, e greut (desi la categoria pana) si drumul anevoios, mai sa-i stea inima sotului dar am trecut si prin asta. hahaha, acum realizez cum apar pozele cu mine relaxata pe banca si sotul tragand din greu. hehehee...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai tu Matei!Daca o fi ca la Luca..unde nici o pastiluta nu a functionat...si au asteptat 12 ore pina sa decida cezariana..deci daca o sa fie asa..mai avem de asteptat putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Tot nici o veste ??? Meyyy, sper sa reusesc sa tin pisiul deschis far sa am "altercatii" cu gizmoul !!
Sint pe aici ... ma joc cu omumik si am un ochi pe DC (merge mozilla asta ca drequ !!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

helou!

Doamne cate noutati! am pierdut deja sirul citind din urma si-s la capitolul trecut abia!

parca la mine e o bucla de timp in care ma invart si nu reusesc sa avansez defel de aia nu am mai scris nimic....nu am noutati...ca de obicei noi suntem cand pe partea de sus cand pe aia de jos a "rotii"...ma simt mama hamster deja. Andreea a avut greva foamei vreo saptamana, a fost cumplit. Imi venea sa-mi iau lumea in cap. Apoi si-a revenit de la sine si a mancat bine. Acum trece printro alta faza ciudata. La fiecare masa solida s-a invatat sa STEA CU MANCAREA IN GURA !!! IA SI CATE 5 LINGURITE SI NU LE INGHITE. Sta asa, pur si simplu si-si vede de treaba ei cu jucariile, pt ca nu mananca decat distrata si adancita intr-un morman de jucarii. Nu va zic ca se face ca porcul pt ca eu astept sa inghita iar ea nu inghite, apoi scuipa, se raceste mancarea, o refuza complet, o reincalzesc, mai descxhide gurita, se manjeste toata ...Jeesus! De-ar creste odata ! Dan a intrat si el intr-o pasa proasta de nu mai mananca decat cu rugaminti si "artificii de calcul prescurtat". Se lasa rugat, imbiat. Ma rog, cu el o scot eu la capat, desi ma uit ca vaca in cartea de bucate si nu stiu ce meniu sa-i mai aleg, azi i-am facut paste cu carne ca stiu ca astea nu prea le refuza si am avut bafta. el mazare, fasole, varza, conopida, dovlecel, pireu de cartof, cartof pai, rizotto, musacale NU mananca. Raman interzisa cand vad ce meniu restrans are. Oare de ce? Mananca niste tocanite de legume in diverse combinatii de legume, cu carne de pui, spanac cu ou, mancare de cartofi cu sos de rosii si pui, mancare de cartofi cu sos de marar, cu sos de usturoi, si caaaaaaaaam atat. Daca am uitat ceva e sigur ceva dupa care nu prea se da in vant. Poate-s eu bucatareasa proasta.
Am sa uploadez in curand poze de la ziua lui, sunt bestiale, cu tortuletul lui cu Batman cel plin de muschi.
Eu am o oboseala in oase destul de maricica, am avut cateva nopti insomnii, acum am de cateva zile niste afte ce ma enerveaza la propriu, se muta cm cu cm pe marginea limbii, din spate in fata, azi mi-am zis sa le dau in cap cu solutie de afte ca nu mai merge.
Mai avem si alte problemute, sper rezolvabile!

hai ca mai trebuie sa citesc din urma, sunt complet pe dinafara, primesc ceva circumstante atenuante, mai pot sa-mi dau restantele sau sunt declarata repetinche ?

nu va pot zice punctual si nominal nimic pt ca am un noian de informatii noi in cap, trebuie sa le sedimentez, asa ca va urez numai de bine, sanatate, La multi ani tuturor celor ce au implinit cei 3 anisori, si o toamna frumoasa si fara probleme sa avem!
v-am pupat apasat, in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
mai tineti majorete un picut, mai e nevoie. la ora 20 dilatatie 3, contractii la 3 min. cateterul montat dupa 20 de incercari, inca nu i s-a facut anestezie. a vomat un picut, doar apa, ca altceva nu avea in stomac. a inceput sa i se faca "frica", momentan e in faza "la stefi nu a fost asa de rau" nu mai tine minte......
cam atat, eu il culc pe al meu junior si ma intorc la maternitate, momentan e cu sotul.
intru la noapte cand ajung cu ultimele vesti!
HAI ANDREA!!!!!!!!!!!
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Laura multumim de vesti...contractii abia la 3 minute sub influenta ocitocinei..hmm...seamana cu ce zicema eu..voma...la fel...eu tin pumnii.sa se termine bine si cit mai repede!

niste poze de la noi...simbata am serbat pe Luca intr-un alt parc, deschide de jumatate de an..a fost superb...la un moment dat Luca a deansat si pe scena...poze
http://www.flickr.com/photos/uca04/1303349993/in/set-72157601865083807/

edit se vad mai mari pe slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

i s-a rupt apa, i-au facut anestezia, au chemat doctorita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne ajuta!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Doamne ajuta si sa fie totul bine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Tinem pumnii sa fie totul bine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput