LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 17
alice2004 spune:
Gagici, io plec la cashile mele !!
Sper sa fie ok cu Andrea si Matei sa fi venit deja sanatos si voios pe lume !!
O dupaamiaza minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Da, da, pana la orele 18,00 musai sa se nasca bbMatei k io n-am pc acasa ![]()

ANDREA

bbMATEI

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
Andries spune:
Buna fetelor!!!
N-am apucat decat sa vad ca ati scos majoretele pentru bb Matei, sa dea Dumnezeu sa se nasca usor si repede!!!
In alta ordine de idei eu m-am muta in alt apartament unde voi avea net probabil peste cateva zile, deci vesti nu prea am cum sa va dau.
Sunt in saptamana 32 si sapt trecuta mai era nitel si nasteam la ce contractii am avut, in fine, pe moment am scapat. Am schimbat si gynipralul pe salbutamol, ca ma durea inima si am avut niste depresii de-mi venea sa ma arunc de pe geam!!
Azi stau mai bine cu moralul (mi-am luat masina de spalat si frigider nou!!), dar mai binele asta e taaaaree relativ. Ce mi-o fi trebuit mie al doilea bb? In martie eram foarte convinsa ca-l vreau, si acum il vreau, dar mi se pare complet nedrept sa am o sarcina atat de chinuitoare. Si de obicei nu ma vaicaresc prea mult, dar uite ca ... cred ca mi-am atins niste limite.
Colac peste pupaza, nenea doctorul iar imi bate apa-n piua sa nasc vaginal, desi i-am spus clar ca nu vreau, ca-mi e frica ca de dracu. El nu si nu, ca si lui ii e cam frica sa ma opereze, ca ... in fine, i-am zis sotului sa discute cu el ca eu una il strang de gat daca-mi mai spune iar de pozitia minunata a lui bb si de cat se pot desface oasele mele.
Ce sa va mai spun? Sanatate si tot ce va doriti...
Andries
leeloo2004 spune:
Andries - multi
! Eu zic ca o sa fie bine! Dar tu prima oara nu ai nascut natural?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Andries - dai de beut de casa noua ?
Pupam burticu`, hai ca 6 saptamani trec asa de repede 

Nicio veste de la Matei ? 
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Andrea nu citeste ...asa ca pot sa va spun ca mama lu' Emishor a luat o pastilutza ajutatoare si a avut un travaliu de vreo 20 de ore
asa ca ...
hai Matei!!!
Andries mai este foarte putin,asa ca tinem pampoanele calde pana atunci

Dana si io,si io vreau sa ne povestesti de gradinita!!!!!!!Meii nu primeste si din provintzie acolo????
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Andries spune:
Multumesc!!
Dau de baut...ce vreti voi!!!
Da, prima data am nascut natural, dar nici nu vreau sa-mi aduc aminte cum a fost!! Desi am avut peridurala, poate mai bine era sa nu o am, oricum la final mi-am pierdut complet puterile si Victor a ramas blocat... nu va spun cum l-a scos doctorul ca nici acum ni-mi vine sa cred ca nu a avut si nu are nici o problema, efectiv nenea care a fost de garda a avut o mana de aur, pe de o parte tipa sa se pregateasca sala de cezariana de urgenta si pe alta parte ii spunea rezidentului (si mie): "hai sa mai incercam o data, poate il scoatem!!". A stat o noapte la terapie pentru tratament pentru acidoza (de la hipoxia prelungita) si a avut un icter mai nasol, dar la o luna de zile recuperase. Nu a fost nevoie de resuscitare, dar Apgar 9 ala pe care l-a avut a fost tras de par rau de tot. Probabil din cauza traumei la nastere nici nu a putut suge si eu am facut mastita si am pierdut laptele... bine ca la anemia mea nu cred ca as fi avut cine stie ce lapte. Asa ca mi-e o frica teribila sa nu se repete istoria.
Andries
alice2004 spune:
Vad ca baietul acesta se lasa asteptat !! ![]()
Am intrat de acasa sa gasesc noutati, dar inca flutura pampoanele !! 
Andries, 
! Sper din suflet ca de data aceasta sa fie bine, asa cum iti doresti tu !
Beutura e binevenita, asa ca sa stapinesti sanatoasa artefactele !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Eu o iau spre casa, asa ca banuiesc ca am sa citesc vestile despre bb Matei - miine dimineata cind vin la servici...
Va pup pe toate si ii tin pumnii in continuare Andreei! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.