LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 16
alice2004 spune:
Gabi, indeed !! 
Sa inteleg ca te simti mai bine cu gitul, daca ai reusit sa maninci ! Ce mai face Stefan azi ?? 
Daria, tare simpatica Giulik !!
Fa-i si tu un filmuletz ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Tocma ce am admirat-o pe Giulik in patratelul acela din stinga paginii, la rubrica "sa ne cunoastem", cu fotografia "Giulik e happy" !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Alice - nu sunt mai bine cu gitul - dar problema mea e pe git mai in jos ca sa zic asa, nu la amigdale, asa ca de mincat pot!
Vad ca Andrea ne tine in suspans....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Hai Andrea!!!Mateiash nu ne mai tine atat cu degetul pe efcinci
...io ma gandeam ca nu mai merge forumul de nu mai scrieti nika![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
speel spune:
Nastere usoara, Andrea!
Gabitu,multa sanatate .
Maria,multumesc de intrebare,Ricardo e tare bine.Peste 10 min. plecam la piknic toata grupa cu parinti cu tot.
Alice,de fapt eu habar nu am de ce scriu toate astea despre gradi.ca de fapt diferentele dintre Ro si vest se stiu.probabil din prostie!Am sa am de grija sa nu mai spun povesti de pe la noi ca pe urma se mai interpreteaza ca uite ce bine o duc si unde mama ma-sii traiesc eu.Si nu e asa deloc.gradinita a fost un noroc si atit.
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by carmenp
de mic tine fetili`n suspans;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
..moldovean ambitios,daca nu vrea sa iasa acu,nu vrea si gata....
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Danooo, ma supar pe tine, zau asa, in prag de ziua ta !!!
Zi-ne, mama draga, ce si cum pacolo la voi, io una vreau sa stiu !! Distractie maxima la picnic ... sa faci cevasilea poze, ok ?? 
Gabi, macar poti sa maninci bine !! 
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Hihihi, Matei are personalitate 
DanaSpeel - cum adik sa nu ne povestesti ??? Distractie maxima, io vreau si poze 
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Hai mai, Dana, de unde ai tras tu asa o concluzie! Ba eu zic sa ne povestesti ca sa ne mai desteptam si noi ca poate asa nu mai acceptam toate kk-turile din tara asta si facem si noi ceva ca sa se mai schimbe lucrurile!
Distractie maxima la picnic va urez!
Mai, eu zic ca Mateiash isi va face aparitia abia pe seara...Ce ziceti?
Alice - pai da, spre nenorocirea siluetei mele, pot minca...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.