LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daria,
andrea, nastere usoara, tin pumnii la voi!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Monica - foarte frumoase pozele de la munte!
Andrea - gata, scot majoretele - nastere usoara si asteptam vesti bune!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vazut si eu pozeleee, tare frumosi sunteti, Monica

Deci scoatem pompoanele?
Sa fie !

pt bb2 de Amironeanu !
Sa ai o nastere usoara-usoara, refacere rapida, mult laptic, bb sanatos, mancacios si somnoros !

Mai am si eu un pic si o tai acasa, tralalalala, abia astept, ca vin la noi fetele si Giulia va fi in extaz avand cu cine se juca

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
nu am intrat astazi, lia pui e bolnava - a racit. la petrecere sambata era destul de retrasa, nu stiam de ce. apoi pe drum spre casa a tusit de cateva ori si spre seara deja a facut putina febra. duminica ne-au invadat mucii, iar azi pare a fi mai bine. sper sa nu fi imbolnavit pe nimeni la petrecere
monica - super pozicile! multumesc mult!

multa sanatate tuturor si o seara frumoasa!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ce linisteeeeee!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

http://apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsX5A¬ag=1

uite vin eu cu poze din we asta (suntem liberi si azi cai ziua muncii)
am vazut copii frumosi si parintii aferenti :)
daria, o imbratisare sincera
andrea, nastere usoara si bebe sanatos

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Multumesc tare mult pentru incurajari, trebuie sa recunosc am emotii mai mari decat la Stefi, parca. Atunci mi s-a parut atit de natural, acum mi se pare tare ciudat sa ma duc la maternitate "programata". Eu inca mai sper ca Matei va dori sa vina de unul singur maine dimineata. Maine dimineata nu mai am timp sa intru, dar va intra sora mea si va v-a tine la curent.

Monica si Andreea am vazut poze cu piticii vostri, sunt niste scumpi. Apropo, Andreea, sotul tau inca il duce in spate pe Philip? Nu-i este greu? De peisaje nici nu mai comentez, dar si in pozele Monicai am vazut peisaje superbe!

Daria, multa putere si multi pupici si din partea noastra!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Andrea,tin pumnii si-ti doresc o nastere usoara.
Philip,ce poze frumoase.Peisaje super faine si protagonisti pe masura.Pupi e un frumos,nasucul face toti banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Buna dimineata!

ce liniste pe aici, da' ieri ati avut ceva activitati:)

Daria, ai grija de tine si fii tare! un asa om nu merita decat ignore de la tine.

Andrea tinem pumnii si nastere usoara!

vazut pozici de la aniversarea lui Bobo, vazut si pe Pupi. Andreea, e de revista asta micu':)

maine merg sa-mi iau si eu cupil acasa, gata distractia:). intre timp la mine e santier, venira niste neni si mi-au demolat baia. cica termen de livrare sapt viitoare...moooor!

de rest cu un ochi la voi, cu unul la peretii in cadere si mai pastrez si ochiul de la spate pt muncile de zi cu zi, ptiu!

pupam gasca

edit: Gabi cum mai e stefan?

Alice, tot cu muci? cam multi copilasi bolnaviori, ia sa va faceti bine repede! sanatate si !

Dana cum mai e Ric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

ANDREEAM NASTERE USOARA IN 10 MINUTE,REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!
Neatza,neatza io-s mai hapy azi poate si datorita soarelui si pentru ca mandra dormea asa ca nu am fost prezenta la spectacol
Sanatate si pupici tuturor piticlontilor,merg sa fac ceva munci si revin
Olivia pe unde umblati???
O zi buna tare de tot

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput