Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uraaaaaaaaa..am reusit sa imi fac progr la eco ca lumea...
e la 2 zile dupa ce inchei sapt 32. e bine, nu pt eco morfo de sem 3?

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ramo, multumesc frumos! acum esti bine?
Pufule, am reusit sa-l prind pe dr Muresan la eco 3d, asa cum mi-ai zis. multumesc mult.

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE
..eu le dau de furca la pitici lunea, miercurea si vinerea cu gimnastica si masajul..in rest martea, jora si in w. isi cam fac de cap..fir-ar mama lor de pitici..unde e ALBA CA ZAPADA sa ii puna la punct...stati ca acum mi s-a aprins si mie beculetul....stiti de la ce mi se trag mie???..pei peretii dormitorului meu i-am umplut cu piticii din Alba ca Zapada..ce vaca sunt!....deci mi i-am facut cu mana mea

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

hai ca esti haioasa rau!!!

27+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Dany ,Rox va multumesc mult .
Na ca uitasem sa imi schimb semantura ,am inceput numaratoarea inversa,am pus eu ca au mai ramas 10 saptamani dar sincer nu cred ca apuc

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!Macar inca 7-8 si tot e bine!!!!!Ai vazut la cele de spt ca totul e ok si mai devreme de 40 sapt...

27+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Victo

neata si de la noi!
haideti ca mi-a mai ramas si niste tort.
cu trezitul si eu stau prost..la 7 sunt sus..ca bebe face gimnastica..
iar de pe la 9 mi-e un somn continuu...:(:(

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Victo, eu sunt amatoare de tort...cu ce e?
Si eu m-am trezit azi pe la 6 si deja mi-e somn de vreo ora, dar ma uit momentan la Tianr si nelinistit si sper ca o sa adorm, dar nu prea cred....
Iar despre a tine minte care ce a scris: eu citesc pe bucatele si cind am ceva de zis zic sau raspund...cam asta e metoda mea. N-ai observat ca uneori scriu mai multe mesaje unul dupa altul? Pai tocmai de aia...in special se intimpla asta cind n-am putut intra o zi intreaga si am mai mult de recuperat la citit...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA...Doamne am dormit ca niste purcei..bun ceaiul de tei..mai facem!!...si inca as mai dormi
..la mine vine miros de afara de fasole din aia batuta cu multa ceapa deasupra
LAURA..pei incepem de maine..sa sti ca saptamana asta am spalat ca la cazarma....cred ca pun niste fasole la fiert dar mai departe nu mai stiu

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, burtici. Acum ne-am trezit si noi. Suntem fericiti ca azi vine tati din delegatie. De atata fericire mi-a venit si cheful sa gatesc ceva bun azi, stare care-mi lipseste de obicei. Banuiesc ca starea proasta pe care am avut-o de cateva zile se datora si absentei lui tati.
Eu eco de trim 3 o fac la 31 de saptamani, insa dr mea imi spusese ca e ok si la 32. De abia astept momentul. Insa mai e mult pana pe 4 octombrie cand am programarea.
Victo, nici eu nu reusesc sa gasesc o metoda de a tine minte si a raspunde tuturor fetelor. Chiar nu stiu cum sa fac. Exact cum spuneai si tu dupa ce citesc catvea pagini, m-am pierdut in asa de multe subiecte.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROXXY80 sa sti ca si eu am zile cand sunt super bosumflata nu-mi place nimeni si nimic..fara motiv si cum ajunge tati de la servici sunt happy

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Fetelor, eu am pofta de tort cu bezea. Cred ca merg sa-mi comand un tort, insa de abia maine ar fi gata. Ieri am mancat un kg de struguri si o farfurie imensa de mamaliguta cu branza, smantana si ou. Am inceput sa am pofte in saptamana 26? pana acum am poftit destul de rar. A, si merg sa-mi mai cumpar niste struguri

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Roxana, cand eram la serviciu si el era plecat in delegatie, parca nici nu constientizam absenta lui. Eram f prinsa cu serv meu. De cand stau acas, am devenit f sensibila si dependenta de prezenta lui. Oare o fi normal?

quote:
Originally posted by RGE

ROXXY80 sa sti ca si eu am zile cand sunt super bosumflata nu-mi place nimeni si nimic..fara motiv si cum ajunge tati de la servici sunt happy

AMR 8 saptamani!!

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput