Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
adinag spune:
Eu inca nu intru in febra nasterii, voi fi una dintre ultimele, deci am inca timp berechet! Oricum trebuie sa reorganizez camera fetitei, pentru ca acum sunt mult mai multe "pericole" pentru un bb decat cand s-a nascut ea. Are fata atatea jucarii cu piese mici-mici, si vreau sa aiba toate un loc mai sus, unde sa n-ajunga bb, nu vreau sa aman asta pe mai tarziu, ca dupa nasterea prichindelului nu va mai fi asa mult timp de lucruri din astea. Si imi trebuie sa-i cumpar fetei si covor in camera, ca iarna e destul de rece podeaua la noi (personal, nu sunt marea prietena a covoarelor si mai rau, a perdelelor - de altfel (cele din urma) neexistente la noi). Dar de nevoie, trebuie, insa nu am bani acum, ca prea ne-am plimbat vara asta!
Acuma imi vine in minte fabula cu greierele si furnica
Si la bb inca are nevoie de muuuulte lucruri, sa vedem cand le vom lua si pe alea. Nu am nici un chef sa ma organizez, nu stiu ce-i cu mine. M-amintors din RO stoarsa de energie, nu stiu ce-i cu mine!
Adina 23+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
...COLLL SUPER LUNGGGGGG, INCHISSSS!!!..BEBELINA MARE IN POZITIE CRANIANA, MAMA CU PITICI PE CREIER ..si in curand urmeaza o internare in camasa de forta daca nu ma potolesc
..cica nu am nici o sansa sa nasc prea curand nici daca vreau..13 kg depuse ..trebuie sa ma opresc la 16 kg cat este ideal pt varsta si statura mea..DECI fara dulciuri si paine...asa crede ea...si daca nu ma calmez si sa fac nani linistita ca-mi stresez copilul ma baga pe diazepam..UPS...asa ca de draci fusei in piata sa-mi revin..m-am delectat cu o inghetata rece ca nu am voie si trebuia sa-mi inghetz "piticii" si am luat un crap mare sa fac cu legume la cuptor..surpriza pt sot si daca vine devreme poate il pacalesc sa ne duca la circ sa ma calmez ca altfel cica bebe nu se hraneste bine daca eu sunt stresata..asa ca dau muzica la maxim si ma apuc de dans...danseaza cineva cu mine?
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT TOT NU STIU CE M-AS FACE FARA VOI !!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ti-am spus sa nu te mai stresezi ca este totul ok ....
mi-ai facut pofta cu pestele tau,am si eu un pastrav in frigider cred ca diseara il atac.
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
loub_erika spune:
buna fetele..,eu m-am trezit azi la 12..,deci va dati seama...,ptr ca m-am culcat pe la ora 2 dimineata si m-am trezit la 6 ca mi-a plecat sotiorul ptr 2 zile in delegatie...,,asa ca am mai tras un pui de somn pana ce ma trezit asta mica ca ai era fomita...,am papat un gordonbleo,nu cred ca am scris corect dar stiti voi la ce ma refer si mi-a cazut foarte bine...!!
Fetelor eu una nici nu m-am mai cantarit de 2 sapt can aveam 13+,astept sa ma intorc in Bucuresti ca acolo am un cantar super bun...,pana atunci cu Dumnezue inainte,eu una mananc tot ce imi cere stomacelul...,lasa ca dau eu jos dupa...!! o sa facem maratoane in parcuri cu bebelusii in spate...! Iar ce tine de ecograf,mai am o sapt si fac 2 luni de cand nu am ami facut,dar misca mult si o simt ca e bine...,pe 12 sept merg sa la eco!! Eu de obicei am fost o fire pozitiva...si sper ca stiati ca gandirea pozitiva atrage energie pozitiva,asa ca hai sa ne bucuram pana la sfarsit de aceasta perioada frumoasa,iar cand vrea sa iasa bebe,va iesi...,sigur o sa fim luate prin surprindere,asa ca hai sa ne relaxam!!
jasmin,te gandeai cum de am reusit sa asist la o cezariana,fara paravana,etc...,deci am filmat de aproape absolut tot,sincer nici eu nu stiu de unde am avut aceasta tarie...,eu in momentul acela eram insarcinata a doua oara ,prima sarcina se oprise din evoulutie,asa ca vroiam sa traiesc din plin...,sa vad tot,a fost ceva foarte emotionant,cand a scos-o pe finuta mea pe care tot Erika o cheama,am inceput sa plang...,e un miracol...,mamica era sub anestezie generala deci a vazut-o dupa...,dar ea a vrut sa o filmez ca sa vada si acel moment cand o scoate afara pe micuta...,cred ca abia cand am vazut acseta am realizat cat de tare am fost...,din pacate dupa o sapt de la aceasta intamplare pierdusem si cea dea doua sarcina...,dar asta ma facut si mai puternica...,iar dupa 3 ani de incercai,am reusit in sfarsit!!
g24hit,nu ne spui si noua cum a fost la ecograf...,ca suntem curioase!!
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
laura1713 spune:
Rox, ai scris mai sus ceva despre greutatea ideala in raport cu varsta si inaltimea ta. Ai vreun tabel cu asa ceva?
Laura 29+
adinag spune:
Roxana, vezi??? Iti dau bataita daca-ti lasi iarasi piticii sa-si faca de cap! Dar ce, ei n-au sef pe-acolo??? Ce-i debandada asta?
Oricum, ma bucur ca bb George e bine. Si nu-ti fa griji cu kg, ca oricum, vad ca in ultima luna n-ai luat mai nimic, ca tu aveai 12+ acum multe saptamani, asa tin eu minte!
Adina 23+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
LAURA da am intr-o carte dar vezi ca sunt si pe net ..am impresia ca este un link chiar pe prima pagina...
VA MULTUMESC FETELOR SI PROMIT CA DE ACUM INCOLO "SEFUL" VA TRAGE PITICII LA RASPUNDERE...pe cuvantul meu de pionier...asa ca ma apuc de spalat, calcat, si pesticu la cuptor...cineva m-a lasat balta cu rufele ..se lauda ca mi le calca si mie si de unde...
...mi-a spus dr sa-l gadil pe fi'miu cand mai scoate talpile prin burtica mea ca rade ..ca e si el baiat mare acum.....asa ca-l astept la gadilici
AMR 8 saptamani!!
gianina spune:
Roxana, felicitari pentru vestile bune... !
Laura, eu ma mai uit aici:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
lixa spune:
Roxana, bine ca e bine bebe! Si poate te molipsesti de atitudinea aia pozitiva de la erika
Te insotesc si eu la dans! Am facut dans sportiv pana sa creasca burtica si asa mi-e doooor....
Alexandra 24+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
RGE spune:
LIXA, GIANINA
AMR 8 saptamani!!
laura1713 spune:
Gianina, multzumesc pentru link. Am aflat ca sunt mult sub greutate... Sper sa fie bebele ok.
Rox, eu te-am intrebat aseara unde preferi sa facem "trocul", la mine sau la tine?
Laura 29+