Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
ellis spune:
VICTO
MULTI ANI FERICITI, ALATURI DE SOT SI BEBEI, CAMI!
BINE AI REVENIT, ADINA!
ROXANA, SIGUR VEI VENI CU VESTI BUNE!
Eu mai lipsesc de pe aici, ca stau in pat, am reusit sa dorm vreo ora si mi-a crescut tensiunea si asa ma doare capul!
Ellis27+
bb_yasmi spune:
adina, pai cate kg ai pus??? pana acuma
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
adinag spune:
quote:
Originally posted by pussi
bb mie mi se pare mult 8 kg. la 25 de sapt. cand Irina la 30 are tot 8
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Pussi, nu-i mult la 25+ cu gemeni 8kg. Si nu te poti compara cu altcineva, depinde si de greutatea initiala. Daca erai mai slabuta, atunci e normal sa iei mai mult. Am impresia ca tu esti mai slabuta ca Irina... Eu mi-as dori sa am numai 8kg luate la 23+. Deci, totul e relativ!
Si BB, +14kg nu-i putin, dar nici mult la 30+. Esti bine, zic eu!
EU nu stiu asa bine greutatea initiala, ca m-am ingrasat tocmai inainte de a ramane insarcinata, si acuma nu stiu cum sa socotesc!
Oricum, nu-i ceva care sa ne faca depresii sau alte probleme, asta e, sunt altele mai grele... Ma plang si eu, ca ma simt greoaie si neindemanatica, asta ma enerveaza cel mai mult, si stiu ca slabesc cu greu si ca omului meu ni-i plac femeile grase, dar ce sa-i fac? Nu ca s-ar plange, dar stiu eu ce-i in capatana lui!
Ah, nume inca nu avem, dar mai este timp... Nu gasim nimic care sa ne placa la amandoi! Si mi-a mai facut o faza, daca va amintiti ca imi faceam griji cu botezul, care m-a lasat cam cu gura cascata, dar va povestesc eu cand am ceva timp mai mult, ca acum as vrea sa ies un pic in oras.
Adina 23+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ralucis spune:
lixa, eu am nascut anul trecut la CF2, cu dr. florina mihalache, am fost multumita per ansamblu, bebe a stat cu mine in salon, aveam baie in salon, aer conditionat, pat cu telecomanda, util mai ales in prima si a doua zi. de mancat nu am mancat acolo, am avut de acasa mancare calda si proaspata, eu am dat per total cam 12 mil, cu tot cu nastere si tot. de aceea tot acolo nasc si acum, si tot cu acelasi dr. daca mai ai vreo intrebare iti stau la dispozitie.
bb_yasmi spune:
si eu cred la fel: cu cat esti mai slabuta inainte cu atat pui mai mult si daca esti mai plinuta pui mai putin. oricum eu in ultimele 2-3 zile am pus cate 1 kg/zi... sper sa nu continui asa!!!
si eu am plecat prin oras sa ma uit de patut!!
ne auzim mai tarziu!!!
pupici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
lixa spune:
quote:
Originally posted by ralucis
lixa, eu am nascut anul trecut la CF2, cu dr. florina mihalache, am fost multumita per ansamblu, bebe a stat cu mine in salon, aveam baie in salon, aer conditionat, pat cu telecomanda, util mai ales in prima si a doua zi. de mancat nu am mancat acolo, am avut de acasa mancare calda si proaspata, eu am dat per total cam 12 mil, cu tot cu nastere si tot. de aceea tot acolo nasc si acum, si tot cu acelasi dr. daca mai ai vreo intrebare iti stau la dispozitie.
Am multe intrebari
Si eu tot cu Florina Mihalache nasc! Cum de ai avut asa conditii? Ai platit / vorbit / rezervat ceva inainte? Cam cat i-ai dat doctoriei? Ai nascut cezariana sau natural?
Alexandra 24+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
gianina spune:
Adina, bine ai venit din concediu si felicitari pentru BB
Ati vazut ce multe fete de la odiseea de sept-oct au nascut...mai avem putin si urmam noi .
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
dany26 spune:
lixa...pai si acum am inteles ca prietena mea a stat tot la aer conditionat....Iar de dr a fost f multumita!Unul sirian....nu stiu numele...
27+ ANDREI
RGE spune:
...COLLL SUPER LUNGGGGGG, INCHISSSS!!!..BEBELINA MARE IN POZITIE CRANIANA, MAMA CU PITICI PE CREIER ..si in curand urmeaza o internare in camasa de forta daca nu ma potolesc
..cica nu am nici o sansa sa nasc prea curand nici daca vreau..13 kg depuse ..trebuie sa ma opresc la 16 kg cat este ideal pt varsta si statura mea..DECI fara dulciuri si paine...asa crede ea...si daca nu ma calmez si sa fac nani linistita ca-mi stresez copilul ma baga pe diazepam..UPS...asa ca de draci fusei in piata sa-mi revin..m-am delectat cu o inghetata rece ca nu am voie si trebuia sa-mi inghetz "piticii" si am luat un crap mare sa fac cu legume la cuptor..surpriza pt sot si daca vine devreme poate il pacalesc sa ne duca la circ sa ma calmez ca altfel cica bebe nu se hraneste bine daca eu sunt stresata..asa ca dau muzica la maxim si ma apuc de dans...danseaza cineva cu mine?
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT TOT NU STIU CE M-AS FACE FARA VOI !!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"