Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
laura1713 spune:
La multi ani, Victo!
Rox, calmeaza-te! E normal sa mai ai si stari din astea de neliniste, dar nu trebuie sa le duci la extrem. Nu-i face bine la bebe.
Laura 29+
anka.san spune:
Multumesc mult dragele mele pentru toate urarile voastre!
si de la bebe Andrei
Sunt foarte fericita si ma bucur sa impart cu voi vestile bune.
De la ce dim se considera colul scurt? Mie mi-a scris parca 3.8 si ceva si a specificat ca e bine.
e ok?
Anka 24+ Andrei
irina_stef spune:
pussi pai am cand 9 cand 8 kg.dar la inceput am slabit 4 sau chiar 5.contractii da am,din alea nedureroase vad,nici no-spa nu mai iau deocamdata le las ca vad ca trec repede cand ma misc.sa o mai duc vreo luna si sunt multumita.cum bebicii mei au deja cate 1,500kg,poate iau mai repede de acum si trec repede de 2.ma duc sa fac un dus ca m-am trezit fleasca de transpirata.am niste bufeuri ce ma omoara,si picioarele imi vine sa mi le smulg de la genunchi in jos.
30+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Jasmin012 spune:
Cami, aniversare fericita!!!! , multi ani inainte, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu. Da, rusinica....cum sa uiti?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
dany2007 spune:
anacami- la multi ani si voua si bebe sa va incununeze casnicia.
Daca stai in zona sigur ne vom intalni cu bebici....
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Victo spune:
multumesc fetelor de urari!
imi astept sotu cu tortu su cadoul...
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
anacami spune:
Anka, este super beton un col de aproape 4 cm!!
Gianina, mi le-a cumparat de la un ToysRUs din Sua, dar se gasesc si la noi cu marime reglabila si echipament de protectie- vezi Chicco
Mara, cred ca are leg. si cu lunga calatorie; sotul meu a mers destul de des in SUA, stiu ca li se recomanda sa se ridice de pe scaun la anumite perioade- au existat chiar cazuri grave de la statul prelungit pe scaunul incomod de avion- au facut tromboflebite si alte nenorociri din astea...Poate cu putina gimnastica se amelioreaza aceste simptome...Cum a fost in Romania?
In curand, ar trebui sa revina cu "forte proaspete" si AdinaG, Petronela si Stefania
Roxana, sa stii ca spre sfarsitul sarcinii multe gravidute incep sa stagneze sau sa slabeasca la cap. kg- necesitati energetice mai mari, cantitate ingerata mai mica datorita restrangerii stomacului (spatiu acaparat de bb, stomac si alte organe "obligate" sa se mai plieze sau sa se "multumeasca" cu inghesuiala ). Stii prea bine ca nu conteaza neaparat cat se ingrasa mama- oricum bb isi ia ce ii trebuie din rezerve, chiar daca in detrimentul ei...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
DARLEENA..prietena mea e ok..va dati seama ca nasterea a fost usoara la cat a avut bebe...fetita e la incubator respira singurica si ii baga non-stop nutrienti sau cum se numesc....
CAMI, ANCADRAGOMAN..ma bucur ca sunteti ok..
...fetelor va multumesc mult pt incurajari......aveam nevoie de voi!!!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anka.san spune:
Roxi dragutza,
imi aduci aminte de o prietena foarte buna care de la 30 de saptamani tot simtea ca trebuie sa nasca, nu mai dormea bine, a mers de vreo 3 ori la spital ca i se parea ca bb nu mai bate cu putere....
Si stii ce s-a intamplat? A nascut la 42 de saptamani dupa ce vreo saptamana a spalat podele, geamuri, s-a apucat sa zugraveasca ....
Sunt sigura ca totul e bine cu tine, dar ca sa stai linistita si sa nu-l agiti pe bebe du-te la doctor azi.
Noi suntem alaturi de tine
Anka 24+ Andrei