Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Fetelor tocmai am trimes un sms Ancai. Am vrut sa o sun dar imi era frica sa nu o trezesc. Daca imi raspunde va dau imediat vesti.
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
astept si eu cu sufletul la gura vesti de la ea.
sper ca e totul ok.
Geany 28+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
RGE spune:
PUSSI, IRINA, JASMIN..va multumesc din suflet nu stiu ce m-as face fara voi..nu stiu ce e cu mine...cred ca de la luna plina mi se trage sau de la lipsa..ufff..tot ma duc la dr azi daca are liber sa-mi zica ca e colul lung si inchis...sper ca nu v-am suparat..imi pare rau dar mai clachez si eu .....cred ca mi-e foarte dor de George..si asa am emotii ca nu stiu cum o sa reactionez cand o sa-l vad...fiu...
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
quote:
Originally posted by geany_bcquote:
Originally posted by dany2007
Fetelor tocmai am trimes un sms Ancai. Am vrut sa o sun dar imi era frica sa nu o trezesc. Daca imi raspunde va dau imediat vesti.
Dana 24+ Luca-Rares
astept si eu cu sufletul la gura vesti de la ea.
sper ca e totul ok.
Geany 28+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
hai mai, nu fiti asa panicate! trebuie sa fie bine!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
dany2007 spune:
Anca e bineeeee. Am vb cu ea si e ok. Este la birou si nu are net de aceea nu a putut intra. Dupa 14 ajunge acasa.
Dana 24+ Luca-Rares
dany2007 spune:
quote:
hai mai, nu fiti asa panicate! trebuie sa fie bine!
Cum creste Burtica Roz
Pussi eu sunt Stan patitu si ma panichez imediat . Noroc ca bebita misca non-stop ca astfel vai de dl .Sunt in stare sa ma duc in fiecare zi la control .Si-asa ma cunoaste toata sectia de gineco de la municipal.....
Dana 24+ Luca-Rares
pussi spune:
Rge cum sa n-ai colul lung??? el se scurteaza doar la contractii si tu nu ai avut!
Cum creste Burtica Roz
darleena spune:
Ne bucuram ca Anca e bine. Oricum stiam asta
Roxana, chiar, ce mai face prietena ta? Adica fetita ei cum e? Se simte bine? Creste?
30+ si baby Kara
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
PUSSI, IRINA, JASMIN..va multumesc din suflet nu stiu ce m-as face fara voi..nu stiu ce e cu mine...cred ca de la luna plina mi se trage sau de la lipsa..ufff..tot ma duc la dr azi daca are liber sa-mi zica ca e colul lung si inchis...sper ca nu v-am suparat..imi pare rau dar mai clachez si eu .....cred ca mi-e foarte dor de George..si asa am emotii ca nu stiu cum o sa reactionez cand o sa-l vad...fiu...
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Rox, nu mai claca, tu vei fi prima, trebuie sa ne incurajezi si pe noi, avem nevoie de tine. Bebe George este un mincacios, un sportiv, sunt sigura ca el e mare deja, nu ar avea nici o problema cu greutatea...nu te mai gindi atit la situatia prietenei tale, ca nu e acelasi lucru, tu ai o luna inaintea ei si in acest moment o luna conteaza mult...ma ales ca tu nu o nici o problema...ea a avut din moment ce a nascut atit de curind. Oricum eu cred ca bebe George are deja 2 kg....serios.
Pussi, cu sofatul stam prost...nu mai avem nici timp sa ne inscriem la examen...ma gindesc sa-mi iau citeva ore cind voi fi in Spania si sa dau acolo de permis...se pare ca la traseu e mai usor...iar in oraselul ala traficul nu e aglomerat...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
dany26 spune:
VICTO LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!Multa sanatate tie si lui bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27+ ANDREI
anacami spune:
Buna!
VICTO
Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de o familie armonioasa!
Astazi m-a sunat sotul si mi-a urat "La multi ani"! Am uitat ( rusine sa imi fie, ca de obicei el era cel care nu prea tinea cont) ca astazi sarbatorim 4 ani de la casatorie
Roxana, multumesc - astazi ma simt mai bine!
Am fost ieri la consult, ne mai vedem peste o luna (ca de maine intra in concediu). Data viitoare imi va lua si proba de la col, imi va da o lista cu analizele care trebuiesc facute, ma va inregistra in spital pentru nastere- un fel de programare, desi daca vreau natural presupun ca nu se face pt. o data exacta.
Rezultatele la analize sunt bune (hemoleucograma si urina), probele au fost luate acum 10 zile.
Ecograful functioneaza acum-intr-adevar- a sunat ieri la receptie si i s-a confirmat. Din pacate la ora consultatiei era ocupat de alt doctor (doctorul meu face in mod normal miercuri consultatii si vineri ecografii, in cabinete diferite...); de maine intra in concediu, asa ca am lasat-o balta...Oricum, m-am programat la dr. Iosup- de data asta la Fortis
Dany, si eu stau in zona, dar mai spre Miraj-Calea Vitan. Poate ne intalnim cu carucioarele- ca atunci voi avea timp de "cutreierat" pe o zona mai extinsa. Pt. sanwichuri cu multa maioneaza ai un McDonalds in apropiere+ un Tip Top vis-a-vis de metro Dristor .
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb