Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
pussi spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Pussi, eu inca nu am auzit de asa ceva!
Laura 29+
am crezut ca eu sunt singura!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
lixa spune:
Victo! Tot ce-ti doresti! Un bebe sanatos si cat mai aproape de termen!
Alexandra 24+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
RGE spune:
DARLEENA..stiu ai dreptate..uff dar nu stiu ce m-a apucat asa dintr-o data..cred ca subconstientul lucreaza ca se apropie cu pasi repezi ..mi-e frica de incubator de ca de moarte...vreau sa fie cat mai mare bebe sa nu aibe nevoie de incubator..recunosc ca am ramas putin trumatizata din cauza pataniei cu pritena mea care a nascut zilele trecute la 28 de sapt si fetita are 1.200 kg
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pufulet74 spune:
Victo, LA MULTI ANI si multa multa sanatate, sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara !
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Jasmin012 spune:
Victo, scuze, LA MULTI ANI!!!! , sa fii fericita alaturi de bebe si de toti cei dragi...
Rox, stai linistita, e doar teama, nu se intimpla nimic rau cu tine...tu mai ai putin, pt tine momentul X se apropie...uite, un de incurajare...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
irina_stef spune:
neatza burtici!VICTO la multi ani sa fii sanatoasa si tu si bb!
RGR,IUBITA TU VREI BATAITA? ce simti tu ca e rau?pai nu are ce sa fie,ca george e marisor,nu te mai gandi la prostii si stai linistita,eu patesc asa in fiecare noapte,deja m-am abisnuit de vreo luna si ceva,noaptea e un calvar ptr mine,adorm numai la 4,5,de acum trebuie sa ne obisnuim cu situatia asta.nu are ce sa fie rau.ai sa vezi sambata la dr,ce baietel grasan si sanatos ai..si de contractii la fel,eu le am in fiecare zi aproape si nu numai noaptea,pai mai mama doar e normal,mai este putin.hai sus moralul ca tu erai aia viteaza dintre noi si acum ce faci?ia mai baga tu o felie de paine cu unt sa vezi cum iti trece!
30+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pussi spune:
Victo!!! LA MULTI ANI FERICITI!!!
Danny, anka felicitari pt. rezultatele bune la eco
ellis sa-mi pun tampon vaginal.. si apoi sa recoltez
Rge te linistesti iubito! Ai avut o sarcina chiar fara probleme asa ca linistita poti sa-ti astepti grasanul sanatos
jasminicilor cum stati cu sofatul???? nici eu nu ma pot uita la videori cu nasteri!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
dany2007 spune:
Fetelor tocmai am trimes un sms Ancai. Am vrut sa o sun dar imi era frica sa nu o trezesc. Daca imi raspunde va dau imediat vesti.
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pussi spune:
irina cate kg. ai pus? mai ai contractii?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz