Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 27
Mada28 spune:
Felicitari Gabi si Mandarinuta sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele.
Felicitari si tie Vero.
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra.
La multi ani pentru Alex , Roxana!
Si nu in ultimul rand La multi ani sotului meu, Alexandru!
Va pup
37+ Luca Mihai
alehiam spune:
neatza!
wow, ce de-a printese s-au nascut... felicitari mamicilor si sa aveti laptic pentru bebite sanatoase, mancacioase.
felicitari Gabi, mandarinutza, veroboroda
Am vazut pozici cu alti bebici frumosi si dulci: Stefan si Teodora.
La multi Alexandrelor si Alexandrilor mici si mari si din burtici!
Noi suntem foarte bine . Copilul asta nu da nici un semn ca s-ar gandi ca vrea sa iasa in curand... Ieri a avut show toata ziua, azi se odihneste. De dimineata eram un pic ingrijorata ca nu ma salutase de buna dimineata ca de obicei... dar eram si noi somnorosi si nu am vrut sa ne trezim asa devreme.
Acum ma duc sa sterg un pic praful de prin casa ... poate o sa priceapa aluzia si asta micu'
Mad cu Robert
Sabina spune:
La multi ani Alex de Roxana si Alexandra de Valentina,si La Multi ani tuturor Alexadrilor vostri dragi!!
Nu mai am vesti de la Bernix, da nici n-am mai sunat-o.Fug rapid sa fac niste mici cumpraturi, cat nu e prea cald.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
prisi spune:
neata,
yupiiii ce de bebei
Mandarinutza si Veroboroda felicitari si refacere grabnica , bun venit bebeilor
poze
39+ Miruna
Yaia spune:
Felicitari tututror noilor mamici si bun venit pe lume prichindeilor, sa creasca mari, sanatosi, cuminti si destepti, sa fie mandria parintilor!
Si asa a mai ramas o zi pana la concediu.
Irina 34+
isabeluta spune:
Gabriela, Mandarinuta, Veroboroda felicitari!!!! Sa aveti parte de bebei mancaciosi si voiosi!!!
Afibebe, Irinac, Sim aveti niste minuni de bebei!!!
Roxana La multi ani pentru Alex surioara iubitoare. Tare m-a impresionat micuta ta!
Si nu in ultimul rand La multi ani tuturor Alexandrelor si Alexandrilor sarbatoriti azi de voi si chiar si de mine
eu sunt intr-un fel de stare...imi curg lacrimile necontrolat...atatia bebei dragalasi au venit pe lume, atatea mamici fericite... imi aduc aminte de ultimul Sf Alexandru cand nu aveam nici putere sa mai plang de atata asteptare dupa ... aproape 9 ani ... si uite ca minunile se petrec sub ochii nostrii...
isabeluta35+
bebita
Happiness_4_us spune:
Gabriela, Mandarinuta si sa va traiasca minunile!!!!!
Roxule, sa iti traiasca Alex, sa fie sanatoasa!
Afibebe, IrinaC, Sim, aveti niste comori! Tare dulci mai sunt bebicii!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alinus_25 spune:
Bun venit Bianca, Sara Ioana, Antonia Maria!!! , si mamicilor curajoase refacere rapida, rabdare si laptic mult!
Dimineata pe la 7 am aruncat un ochi pe prima pagina, si nu erau sarmalute proaspete.... si acum...uauuuuu
Vazut si pozici de sarmalute somnoroase, care prin spital, care pe acasa in patutul lor.... si de la mine si de la al meu sot!
....offf.....asa ce ma zapaceste sa-i arat poze de bebici proaspeti, ca nici nu mai stiu care/cine era mamica lor.
Noi ne pregatim sufleteste de un drum la Iasi, la dr. Faza soc... dupa ce abia facusem rost de 3 fiole de Gravibinon, dr imi zice initial sa fac injectia o zi da, una nu. Am dat la pace, una la 2 zile.