Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Felicitari proaspetilor parinti!!! Felicitari mamicilor - niste curajoase, taticilor - niste norocosi si, nu in ultimul rand, noilor bebelusi/bebeluse - care au trecut cubine primul examen din viata lor!!!!

Sunt tare emotionata pentru toate nasterile astea de la noi de la odisee si pt noii pruncutzi.

Noi mai asteptam, ca mai avem aproape 4 saptamani pana la DPN. Dar parca ma cuprinde asa o nerabdare . Sper ca pe bebelusa mea sa nu o apuce nerabdarea prea tare, ci sa stea cumintica pana cand e nevoie.

Dupa mesajul precedent, cand am vazut ca voi inca dormiti pe rupte, m-am intins si eu in living si am motait putin. Nu am reusit sa adorm, dar macar am stat la orizontala si m-am odihnit, ca tare rupta eram...

Aaaa, am uitat sa va spun ca luni seara am vazut eclipsa totala de luna - o luna absout de film SF, rosiatica, parca eram pe alta planeta si ne uitam in spatiu. Am stat in usa curtii, pe pernute si sotul a facut cateva poze, iar eu m-am binoclat la luna rosiatica pana m-au luat ametelile . Iar aseara cand veneam spre casa am vazut luna IMENSA, parea asa aproape de pamant, era rotunda, plina si luminata. Mi-am adus atunci aminte de "Bruce Almighty" . Dar exact asa era, parca ar fi tras-o cineva aproape de Pamant. Asemenea fenomen doar peste 4 ani. Deci bebeii care nu s-au grabit acum cu luna plina, vor putea fi partasi la ceva asemanator cand vor fi mici smecherasi deja .

Va las ca ma pun sa lucrez cate ceva, sa vb cu ai mei si sa imi fac o cana de lapte fierbinte...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata! Ce de fetite avem...

Andrruzza,Prisi multzam fain

Felicitari mamicilor:GABRIELA,MANDARINUTZA,VEROBORODA
Sa va traiasca bebelinele si sa va refaceti repede!

Felicitari sarbatoritilor de astazi!

Raportez o noapte linistita,fara prea multe treziri.Mai tarziu plec la cosmetica sa ma fac faina,poate ma si tund...
Va pup si o zi senina in continuare!

Dana +34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Felicitari noilor mamici!!!! Sa aveti bebici sanatosi, mancaciosi care sa va asduca numai bucurii!!!!
Afibebe super dulce bebelina!!!!!

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Gabriela pentru curaj si pentru turul de fortza sa-ti traiasca minunea si refacere rapida
Mandarinuta, Vero felicitari sa va bucurati de copilasi sanatosi si mancaciosi!

georgiana36+ Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello burtici,mamici si bebici!

Bernix,Gabriella,Mandarinuza si Vera ...felicitari!...sa va traiasca minunile si va aduca numai bucurii,iar voua recuperare rapida!
Afibebe,Irina si Sim vazut pozele cu prichindeii! sint superbi!!!!
Roxana La multi ani pt Alex!
Tomasa nashica esti o frumoasa si o finuta! Ca sa nu mai vorbim de Tudor si de Cosmin !

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi!

Mie mi-a fost foarte rau zilele astea...arsuri si dureri de stomac ingrozitoare iar Maalox nu mai are nici un efect:(...la fel si mijlocul ma doare f rau...
Ieri am fost la spital de la 7 la 14...m-au monitorizat,mi-au facut diverse analize,electrocardiograma,m-au remonitorizat pt ca bebe se misca f putin....intr-un final l-a apucat tzopaiala si au zis ca totul e ok(insa azi iar e lenes)...are 3,200 Kg si au estimat ca pina pe 15 cind am DPN-ul dupa UM,ar putea ajunge la 3,500 Kg...deci,daca nu se intimpla nimic intre timp,pe 15 tre' sa ma prezint la spital...
Sincer,inca ma mir cum am ajuns pina la 38+ cu contrcatii din sapt 16...
In alta ordine de idei,m-a apucat o super frica!!!

Pupici si nasteri usoare tuturor!

Picca 38 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela,mandarinutza si vera
sa va traiasca minunile si sa fie papaciaose!!!!!!!!!!!!!

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Multumesc pt urarile de sanatate pt sotul meu!...se pare ca fusese o indigestie....

Picca 38+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Danielle02, tu cum mai esti??? Sper ca esti mai ok cu spatele si cu intepaturile.

Tot am vrut sa iti spun de lotiunea pe care o folosesc eu. Si pe mine m-a apucat scarpinatul la un moment dat, pe burta si pe picioare si am intrat in panica. Mi-am luat atunci o www.aveeno.com/productDetail.do?prodid=3844" target="_blank">lotiune hidratanta Aveeno, de care am mai zis eu pe aici. E bazata pe ingrediente naturale (orz) si e putin mentolata/racoritoare... Mie mi-a ajutat, ca tine pielea hidratata cateva zile dupa ce o folosesti, intra extrem de usor in piele si nu e grasa DELOC. E facuta de Johnson&Johnson, sigur gasesti si la voi. Eu am luat-o de la Priceline aici . Si vezi ca au si ceva special www.aveeno.com/segmentAction.do?segid=1007&catid=1001" target="_blank">anti-itch, eu cred ca o sa te ajute, chiar daca mai ai putin si scapi, macar o sa faca scapatul de vergeturi mai usor si o sa ajute la elasticitatea pielii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Felicitari proaspetelor mamici pentru minunile lor !!

La multi ani tuturor ce poarta numele de Alexandru/a !!

Tomitza 38+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari proaspetelor mamici: Bernix, Gabriela, Veroboroda si Mandarinutza.Sanatate multa pentru voi si printesele voastre!

La multi ani celor care-si sarbatoresc onomastica azi!

Aseara, inainte sa adorm am citit.. si uite asa am aflat de Gabriela, cum a luat-o pe ea nasterea pe nepusa masa. Sper ca macar sotul ii era acasa, ca parca se plangea ca nu are nici sot nici medic... Si toata noaptea am visat ca nasteam si eu mai repede decat DPN... ceea ce nu vreau.. ca nu sunt inca gataaaaa... Cu cine tre' sa vorbesc?

Sim, cumva in poza 2 bb Stefan ne face semnul cu degetul?
Bun venit acasa!

34+ cu Ioana

Mergi la inceput