Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Felicitari Alexandrelor si Alexandrilor!Dumnezeu sa va ocroteasca, pentru rugaciunile Sf. Alexandru!Gema,multumim de urari!intradevar, in poze nu pare mica, dar in realitate e cat bebelusul de jucarie al Ilincai :)).E blonda si foarte alba la piele, seamana cu sotul cand era mititel.Imi pare rau ca n-am reusit sa fac o poza cand erau toti bebeii nascuti duminica intr-un salon,a mea era cea mai decolorata, ceilalti erau toti brunetei.In special unul din ei avea un par negru -negru,mare si zburlit, era scump rau de tot.Nu stiu, vorba Sabinei, parca altfel am trait si sarcina asta, si nasterea, si altfel m-am bucurat.La Ilinca eram mai tanara si mai stresata, ma temeam ca n-o sa fac fata, ca n-o sa ne descurcam, parca n-am avut timp sa ma bucur ca acum.
Ilinca a reactionat foarte bine,cand a vazut-o prima data a spus emotionata "uite, e surioara mea" si se uita cu un drag la ea de mi-au dat lacrimile.Nu e deloc geloasa, sta cu ea, ii arata jucariile ei, ii vorbeste, o mangaie, sunt asa frumusele impreuna...Maine trebuie sa merg la Suciu sa-mi scoata firele de la epiziotomie.Data trecuta n-a fost nevoie, ca am avut din acelea care se topesc.Ziceti-mi si mie cum e cu firele astea, doare?ca ma trec toate transpiratiile cand ma gandesc ca iar trebuie sa-mi umble prin zona aia.
Gabi,felicitari,sa-ti traiasca bebita si sa-ti revii repede de tot! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata si de la noi...
Am avut o noapte tare zbuciumata si plina de dureri...
Nu pot sa spun ca erau contractii pentru ca erau mai mult continue decat cu pauze, ca atare dupa ce m-am chinuit ore intregi am luat no-spa si sa zic ca m-a mai lasat...Sa inteleg din asta ca momentul se apropie dar nu va fi chiar azi????
Noroc cu discutia voastra de aseara vizavi de no-spa caci mie o prietena imi zisese ca sa nu mai iau ca opreste travaliul; dar tinand cont ca desi durerea era puternica nu era cu pauze m-am riscat si am inghitit unul...Astept continuarea...
Felicitari Gabi mi-au dat lacrimile de emotie, mai ales gandindu-ma la cat te-ai chinuit.
Bafta Roxana la doctor; abia asteptam vestile...

Inca se mai doarme pe aici???

mirella
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Bai, voi imi vedeti linkul cu Bebe Yannis in evolutie??? La mine nu se mai deschide si ma oftic!!!! Mai aveti si alte siteuri care calculeaza varsta sarcinii???? Faceti-mi si mie o inregistrare. Am UM pe 6 decembrie 2006, ciclu regulat la 26 de zile... Nu stiu ce alte info imi mai trebe... Multamn!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Uite-l aici pe Yannis in evolutie:
[url=http://lilypie.com][/url]

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Gabriela77 felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Roxana si valentina_22 La multi ani pentru Sfantul Alexandru! Sa va traiasca fetitele!
mandarinutza bafta multa!

Fetelor da-ti va rog si mie parola la mailul comun . Va multumesc anticipat.

Adhnana 33+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by mirella76

Buna dimineata si de la noi...
Am avut o noapte tare zbuciumata si plina de dureri...
Nu pot sa spun ca erau contractii pentru ca erau mai mult continue decat cu pauze, ca atare dupa ce m-am chinuit ore intregi am luat no-spa si sa zic ca m-a mai lasat...Sa inteleg din asta ca momentul se apropie dar nu va fi chiar azi????
Noroc cu discutia voastra de aseara vizavi de no-spa caci mie o prietena imi zisese ca sa nu mai iau ca opreste travaliul; dar tinand cont ca desi durerea era puternica nu era cu pauze m-am riscat si am inghitit unul...Astept continuarea...
Felicitari Gabi mi-au dat lacrimile de emotie, mai ales gandindu-ma la cat te-ai chinuit.
Bafta Roxana la doctor; abia asteptam vestile...Inca se mai doarme pe aici???
mirella
40+

Mirella,stai linistita ,no-spa nu opreste travaliul.Si eu luasem doua cam cu o ora inainte sa ma apuce contractiile, fiindca eram foarte stresata si m-am gandit sa nu ma ia vreo durere.Si n-au avut nici un efect. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ieri nu am mai apucat sa scriu nimic pentru ca s-a trezit bb si am intrat la program de papa si apoi schimbat. Incerc sa schitez pe scurt povestea, nu stiu cat timp am la dispozitie.
Sambata am intrat abia pe la ora 15 in sala. Eram rupta de sete pentru ca nu mi-au dat voie sa beau apa si nici sa mananc de la 12 noaptea. Am fost foarte mirata de cum arata masa de operatie, am avut impresia ca ma rastignesc acolo. Nu m-a durut deloc intepatura de la anestezie, desi imi era cam teama de rahi. Dupa ce a bagat anestezicul, efectiv am simtit cum curge amorteala in picioare pana in varful degetelor. M-au urcat repede pe masa si au inceput sa monteze toate chestiile alea. Am avut ceva probleme cu tensiunea - scazuse cam mult si anestezista mi-a dat ceva sa o creasca, dar nu a stiut ca sunt hipotensiva de felul meu si a urcat-o pana la 13 cu 8, moment in care mi s-a facut cam rau, nu mai puteam respira si mi-au bagat masca de oxigen, ca nu imi ajungea firul ala care se baga la nas. Doctorul a fost un dragut, la fel si rezidenta. Nu am decat cuvinte de lauda, sa le dea DD sanatate. In timpul operatiei i-a zis ca ne vedem si la bb2 si a zis ca ma paseaza la rezidenta , ca eu stiu sa fac doar bebei uriasi . In momentul in care au inceput sa il scoata, m-au apasat cam mult pe coaste ca era bine bagat pe acolo. Au apasat 3 oameni ca sa scoata micul gigant, asa ca m-am ales cu niste vanatai pe coaste, dar deja au inceput sa treaca. Am ramas in postoperator peste noapte, cred ca mi s-a parut cea mai lunga noapte din viata mea. Mi-au bagat perfuzii cu oxitocina pentru strangerea uterului si chestia aia mi-a declansat niste contractii urate de tot. Pana la urma mi-au scos perfuzia si mi-au facut o injectie cu altceva pentru ca nu mai suportam. Duminica dimineata au venit sa ma mute in salon si m-au pus sa ma ridic singura din pat sa ma asez in carucior. Aceste momente vreau sa le uit. Asemenea durere nu am simtit niciodata, si eu suport binisor durerea. Am simtit ca ma rup in bucati, a fost cumplit. La fel si asezatul in patul din salon. Interesant e ca urmatoarea ridicare din pat nu a fost la fel de nasoala, desi ma durea si ma ustura la taietura. Usor, usor m-am mobilizat pentru ca vroiam sa vin acasa cu bb.
Bebe s-a nascut la 15.42, nu 15.22 cum v-am spus initial. 15.22 mi-a zis sotul, dar am vazut dupa aia la neonato ca era 15.42.
Este cuminte, nu plange decat daca are motiv, are ochisori albastri deocamdata, dar ramane de vazut peste cateva luni ce culoare vor avea.
Am scapat de colici pentru ca acasa ii dau doar san, la spital ii dadeam eu san si ii mai dadeau completare asistentele in timpul noptii, de aceea a facut...Oricum, mananca foarte mult, suge tare si deja mi-a facut rani, dar ma tratez cu Garmastan.
Poze nu am apucat sa ii fac decat 2, le pun acusi in album.
Cam asta e povestea. Acum am ramas cu usturimea de la cusatura si o durere de coloana pt ca nu pot dormi decat pe spate deocamdata.
Multumesc tuturor pentru mesaje si urari, sunteti niste dulci . Nu am apucat sa citesc tot din urma, sunt la cap 68.
Felicitari mamicilor care au nascut in perioada in care am fost plecata, sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi.
Roxana, La Multi Ani Alexandrei! Poate reusim sa vorbim maine la telefon, azi cred ca esti ocupata.
Daca aveti vreo intrebare legat de operatie, va raspund cu placere, dati PM.
Va pup pe toate, nu stiu cand am timp sa intru iar.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

buna fetele !
intru sa va mai dau o veste:
Veroboroda s-a intilnit prima data cu Bianca, ieri, 29.08.2007, ora 9,30, prin cezariana.
Bianca super frumusica, 2,7 kg; nu cunosc scorul Apgar si lungimea bebelinei.
Veronica e f bine, a vazut bebelina din prima clipa, are laptic.
Va tin la curent,
IULIA

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by Adhnana

Gabriela77 felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Roxana si valentina_22 La multi ani pentru Sfantul Alexandru! Sa va traiasca fetitele!
mandarinutza bafta multa!

Fetelor da-ti va rog si mie parola la mailul comun . Va multumesc anticipat.

Adhnana 33+ Alexandru

Multumesc ptr urare, iubita. Sa-ti traiasca si tie minunea din burtica, mai ales ca va purta numele Sf Alexandru.Nastere usoara si un Alexandru grasunel si cumintel

32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Sim sa-ti traisca bebe Stefan, sa fie sanatos si norocos!. E o frumusete de copil.

Adhnana 33+ Alexandru

Mergi la inceput

Fetelor dar chiar v-ati pus pe nascut!

veroboroda felicitari pentru bebelusa! Multa sanatate si noroc pentru printesa ta! Multumim Iulia de vesti.

valentina_22multumesc si eu de urari!

Eu tocmai am aflat ca trebuie sa merg la o nunta..si evident nu am cu ce sa ma imbrac. Daca aveti vreo idee de unde as putea lua o rochie simpla, v-as fi tare recunoscatoare. Nu as vrea sa umblu prea mult pt ca am oarece restrictii. Mi s-a scurtat colul si nu vreau sa fortez situatia

Adhnana 33+ Alexandru

Mergi la inceput