Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by bumbita

danielle esti bine? cum te mai simti?

irina frumoasa bebelina mai ai! asa de roza si cu buzisoare f bine conturate. frumoasa foc! sa va bucurati de ea si sa aiba mult norooc in viata!!

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)

ma simt mult mai bine.multumesc de intrebare
am mai avut ceva dureri ca la ciclu aseara si azi dimineata dar au trecut.se pregateste micuta mea

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by bumbita

era sa uit, fetele care stati in bucuresti, am vazut pe net oferta de la cora. este un carucior la 199 lei, la oferta, da' nu pot sa-mi dau seama cum e.

l-ati vazut careva? cum arata?

eu as vrea un alt carut de tranzit toamna-iarna, pt ca la primavara sa trecem la unul sport, nu as vrea sa dau nici fff mult pe el...pentru ca mai am inca doua carucioare de la sebi si inseamna sa-mi sara in cap tot familionul, da' vreau si ceva pt bebita al meu. sotu meu ar cam ajunge sapt viit prin capitala...si, daca -mi zicetivoi, mamicile experimentate ca e ok, m-as incyrca cu unu' ( carut, claro )

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Aha, eu l-am vazut!!!!! Nu sunt o mamica experimentata, dar mi se pare exact ce ai cam vrea tu. Cu siguranta ca isi merita banii. Si eu ma gandeam sa ii mai iau unul lui Yannis, ca sa nu car peste tot singurul carucior... Asa il duceam pe ala la curte si scapam de o trambaleala. Asta de la Cora e foarte dragut, plus ca pentru un bebe mic, mi s-a parut foarte practic, la modul ca i se strange partea din fata si devine un patut dragut de bebelin... Plus ca are manerul rabatabil... Ce am vazut eu expus era portocaliu cu gri... Nu stiu daca mai au si alte combinatii, dar asta arata chiar bine!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Nicio veste de la Gabitza frumusica? Nu-mi vine sa cred cat a durat travaliul ei. Offf saracuta, daca stia ea ce o asteapta... Noroc ca uita de cum isi va tine printesa la piept. Pupici Gabitza si suntem alaturi de tine. Stai linistita ca ne vine si noua randul si iti scoti tu parleala!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si eu sufar de insomnii fetelor,cand vine seara imi vine sa plang.cum ma bag in pat incep sa ma manance vergeturile,sa nu imi pot atinge picioarele,ma mananca toata pielea dar cel mai tare ma necajesc cu vergeturile,imi vine sa ma scarpin pana da sangele
ma sufoc,nu pot respira,trebe sa imi mut pozitia o data la 5 minute ca sa nu inceapa a ma doare soldurile si spatele...

dar vine ea bebelusha asta a mea mica si rea,o sa ii mananc funduletul

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu am avut azi zi de sex (nu va ganditi la prostii, ca e aia cu lenea ). Adica initial am zis ca stau acasa sa mai apuc sa fac cate ceva, dar u am prea fost in stare, mai ales ca in ultimele nopti tot dupa 1 m-am culcat si dimineata la raport .

Asa ca azi am dormit pana la 9, inclusiv bebelusa a stat cumintica pana la ora aia, desi a misunat putin cand s-a lipit sotul de mine si i-a auzit vocea, dar dupa ce el a plecat am pus mana pe burtica, ea s-a facut ghem in mana la mine (a se citi si-a pus funduletuz la caldura) si am dormit neintoarsa. Apoi am luat-o incetutz: am mancat micul dejun, am adunat hainele uscate, am pus altele la spalat, am lucrat cate ceva, am dat telefoane la cei cu alarma sa vina sa imi faca un service... Dar nu am avut chef sa curat aragazul, cuptorul si, in general, bucataria si sa lucrez in gradina, asa cum imi planificasem. Sau sa imi fac bagajul de spital... Adica e facut, in sensul ca sunt toate claie peste gramada in pungi la usa camerei . Ma gandesc ca o sa am atata timp sa le adun la momentul D si sa le pun in geanta.

Acum pap si eu de amiaza, cica, dar mi-am facut niste paine prajita cu branza de burduf si ridichi de luna (la noi a venit deja primavara - acum sunt in jur de 20*).

Mai tarziu vine o prietena pe la mine si mergem la taclale si apoi la magazin, ca in seara asta avem organizat "boardgaming night" .

Acum ma duc sa stau in curte cu o carte sama mai pregatesc pentru nastere si dupa .

V-am pupat

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Bai, voi imi vedeti linkul cu Bebe Yannis in evolutie??? La mine nu se mai deschide si ma oftic!!!! Mai aveti si alte siteuri care calculeaza varsta sarcinii???? Faceti-mi si mie o inregistrare. Am UM pe 6 decembrie 2006, ciclu regulat la 26 de zile... Nu stiu ce alte info imi mai trebe... Multamn!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

"Pe 29 august ora 23.15 a venit pe lume Sara Ioana, o minune de fetita care a luat nota 10, are 53 de cm si 3300 gr. Va multumesc tuturor ca ne-ati fost alaturi. Gabi, mami de Sara"

Felicitari Gabi, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa! Refacere rapida!

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Gabriela, felicitari pentru Sara Ioana!! Recuperare rapida, mult laptic si asteptam pozici!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Gata, va pup rapid ca am de strans prin casa, spalat niste vase, dus, pregatit si pe la 9 cred ca ies pe usa. Abia astept sa vad ce zice doctorul.

Pupici. Nu va suparati ca nu am apucat sa citesc din urma.

Rox 39+

Mergi la inceput

Multumim din suflet pentru urarile pentru Alex! Draga de ea, trebuie sa ii iau un cadou frumos. Totusi nu stiu daca ar fi incantata sa fie fratiorul si sa ii ia ziua aceasta. Ziua de nastere este aceeasi cu a verisorului ei, si evident ca imparte atentia familiei (de aceea noi o serbam mai multe zile la rand), ziua de nume Maria o imparte cu mama mea, si daca mai imparte si ziua de nume Alexandra cu ziua fratiorului cred ca va fi cam necajita.

Oricum, va mai scriu ceva inainte de plecare, ca tare m-a impresionat. Alex a mers la Sensiblu cu ai mei sa ia niste medicamente si mititica alegea de pe rafturi tot felul de lucruri de care are nevoie fratiorul. Le-a povestit farmacistelor despre el, cum o sa il cheme, cum o sa il ingrijeasca ea, si a primit gratis un biberon Chicco pentru nou nascuti. Iar Alex foarte mandra a afirmat " este primul meu cadou pentru fratior". Toata lumea a ramas perplexa. Sper sa o tina dragul asta.

Va pupam din nou, uram si noi sarbatoritilor de azi (nascuti si inca in burtici) de Sf Alexandru:
LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi si voiosi!

Rox 39+

Mergi la inceput