Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Felicitari Irinei pentru Teodora este un copil reusit.Sa va traiasca si sa fie cat mai cumintica si sa nu o supere pe mami!
Draga Lavi, bafta pentru maine si iti tinem pumnii!!!!!
Pentru toate mamicile de aniversati maine - Sf. Alexandru- sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei! Sa-mi traiasca si mie Alexa mea si sa nu uitam nici mamicile care isi sarbatoresc maine onomastica. LA MULTI ANI, pentru toti!!!
Imi pare mie sau unora dintre voi a inceput sa le cam placa la cez. Anunt oficial ca cedez cu mare placere locul celei care doreste. Eu o vreau pe aia naturala,dar daca nu ajungem cu "dansa" dilatata nici nu se pune problema. Asa ca ne rugam.
Acum insa ne retragem ptr somnic si apropos am vazut ca iar este luna plina asa ca aviz amatoarelor!!!!!!
Multi pupici!!!!!!!!!!!!!!!

32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari Afibebe si Irina pentru bebeii vostri frumosi! Niste ingerasi, sunt superbi!
Roxana, la multi ani pentru Alex, distractie placuta maine!
Vreau sa fac si eu coaulograma aia, sau cum ii zice. Imi pare rau ca ai avut asa probleme, dar de data asta o sa fie totul bine, gandeste pozitiv. Mie imi e teama pentru ca eu am avut cicluri foarte abundente si am ajuns de mai multe ori la urgenta ca sa imi faca hemostatice. Dar poate nu are legatura cu coagularea, ci cu faptul ca faceam anexite foarte des.
Gabriela, draga de ea, ce s-a chinuit, dar cred ca deja a scapat.
Lavinia, multa sanatate si mai bine ca stai in spital, asa stii ca totul va fi bine cu bebele tau. Nastere usoara!
Mandarinuta, nastere usoara!
Noapte buna, fetelor! Aveti grija de voi!

Carmen 34+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu cred ca m-am defectat, nu mai pot sa dorm noaptea, pe la 3-4 ma ia somnul pana ma trezesc sa merg la baie si se termina tot, mai adorm dimineata dupa 6 vreo 2-3 ore si gata, faza buna e ca nu ma simt obosita, da parca vad ca se aduna si cand o veni bebe o sa fiu zombi

Valentina cred ca faza cu luna plina e doar o vb, stiu eu cateva care ar fi trebuit sa nasca si fara luna si uite ca nici o sansa

azi am fost la cumparaturi si mi-am cumparat carti de povesti, ma apuc acum de citit poate vine mos Ene si pe la mine

pupici

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by prisi

eu cred ca m-am defectat, nu mai pot sa dorm noaptea, pe la 3-4 ma ia somnul pana ma trezesc sa merg la baie si se termina tot, mai adorm dimineata dupa 6 vreo 2-3 ore si gata, faza buna e ca nu ma simt obosita, da parca vad ca se aduna si cand o veni bebe o sa fiu zombi

Valentina cred ca faza cu luna plina e doar o vb, stiu eu cateva care ar fi trebuit sa nasca si fara luna si uite ca nici o sansa

azi am fost la cumparaturi si mi-am cumparat carti de povesti, ma apuc acum de citit poate vine mos Ene si pe la mine

pupici

poze
39+ Miruna

stiu si eu Anisia zicea ca a auzit din sursa sigura ca faza cu luna plina se adevereste . Eu chiar m-as bucura sa fie adevarat macar pe jumatate incepand cu sf de septembrie poate asa am si eu vreo sansa sa nasc normal si sa scap de cezariana.

32 s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Scuze, sa nu dati cu pietre, am primit un mesj de la Mandarinuta pe la 9,30 ,abia acum l-am vazut:Maine dimineata la 7 ar trebui sa intre in operatie.Ne transmite pupici si sa nu uitam sa punem majoretele la treaba.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Chiar asa, toata lumea doarme, sunteti tari, doar eu am insomnie, nu reusesc si eu sa adorm, vreau si eu nani, partea nasoala este ca am cam inceput sa am contracti, cred, dar inca nu sunt foarte regulate, sper sa nu ma apuce nasterea maine, nu am sot, pleaca la Pitesti, cine ma duce la spital? hai ca am inceput sa ma vaicaresc, merg sa urmaresc ceasul.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Mandarinutza

Cecilia ce faci cum e cu contractiile

eu bineinteles ca dorm pe reprize

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

MANDARINUTA

LAVINIA

IRINA sa-ti traiasca fetita e frumoasaaaaa foc!

Rox sanatate Alexandrei si sper sa aveti timp sa sarbatorita astazi.

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cecilia ai adormit ...au trecut contractiile??

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by valentina_22

quote:
Originally posted by prisi

pupici

poze
39+ Miruna

stiu si eu Anisia zicea ca a auzit din sursa sigura ca faza cu luna plina se adevereste . Eu chiar m-as bucura sa fie adevarat macar pe jumatate incepand cu sf de septembrie poate asa am si eu vreo sansa sa nasc normal si sa scap de cezariana.

32 s +

Fetelor, nu am inventat eu faza cu luna plina... Tot pe aici pe forum am auzit si cand fusei la spital, in weekend, am intrebat asistenta care imi monitoriza contractiile daca e adevarat... MI-a spus ca e foarte bucuroasa ca nu pica pe tura cu luna plina, ca e rupere in noptile respective. Nasteri premature, membrane rupte sau fisurate si alte grozavii... Deci reclamatiile se depun la CF2, eu doar fusei un purator de vorbe - ale voastre acolo si de acolo la voi inapoi....

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput