Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
Luy bine ai revenit, refacere usoara si printesa cuminte in continuare

Gaby inca un pic si ai scapat , bafta

Lavinia

Afibebe ce grasunel e bebe Cristian, sa fie sanatos si papacios

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pupic de noapte buna, nu merg inca la somn, dar mai inchid caculator ca ma simt obosita. Pupici, somn usor si sa auzim numai de bine.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Gabi draga de ea, mai are si un pic umor... negru! Curaj, zboara orele alea si vine Sara!
Sim, Luy bine ati revenit! Gata, sunteti in alta liga - noi inca ne sfatuim cu ape rupte si dureri de sale... Asteptam cand aveti timp ceva impresii mamicesti.
Lavinia ti-am scris mail - bafta!
afibebe jöööööh, ce grasutz si dulce e Cristian!!! Voinicul asta te soarbe si pe tine, nu doar lapte!
mandarinutza bafta si tzie!
Teodora, iti spun eu ca se intoarce! Simt io ca-i copil destept! Ai incredere!
Mai, sar doctorii aia cu cezariana pe voi, in loc sa lase copii, ca ei stiu ce au de facut! Aici ziceau ca si in ultima saptamana si in ultima zi(!) se mai intorc si zau ca rar se fac cezariene din motive de astea... Sunt toti asa optimisti ca si cum asta ar fi ultima problema!

Piciulika 35+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Teodora felicitari pt bebe grasunel si nu te stresa de pe acum cu cezariana, mai ai destul pana la finish

Roxule, abia astept sa vad ce-ti zice maine nenea dr, eu cred ca o sa ma apuc de urcat scarile, stau la et 9 poate asa o conving pe bebelina

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lavinia

Mandarinuta

Gabriela

Luy ma bucur ca esti bine si tu si printesa ta.

Fetelor baiatul meu cred ca este fan Steaua , a jucat tot meciul, nu a vrut sa fie rezerva.A facut tumbe, scotea picioare la greu, credeam ca o sa iasa prin burtica, sub nici o forma nu s-a potolit, inca se bucura cred.

Noapte buna

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prisi

Teodora felicitari pt bebe grasunel si nu te stresa de pe acum cu cezariana, mai ai destul pana la finish

Roxule, abia astept sa vad ce-ti zice maine nenea dr, eu cred ca o sa ma apuc de urcat scarile, stau la et 9 poate asa o conving pe bebelina

poze
39+ Miruna

Sa stii ca la fie-mea am urcat pe scari si de 5 ori pe zi zadarnic.

Rox 39+

Mergi la inceput

Apropos, ca uitasem. Maine merg la doctor, si in situatia putin probabila ca nu mai dau pe net pana plec, am zis sa va anunt sa nu va ingrijorati. Sau sa va bucurati cumva ca nasc.

O sa plec devreme, si daca nu e dr pe acolo, ma duc sa ma invart in Unirea sa ii iau ceva Alexandrei, ca doar maine e Sf Alexandru. Plus tort si sampanie, ca Alex e tare chefuitoare. Asa ca posibil sa ajung tarziu, daca mai avem si musafiri, cine stie cand apuc sa va scriu. Dar daca este ceva, dau sms.

Pupici.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

poze cu Teodora:http://dulcecasa.blogspot.com/2007/08/teodora.html
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Wooow, acum am vazut ambii bebelusi! Doamne ce dulci sunt...si cum dorm ei asa...Sa va traiasca!

Noapte buna.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Irinaaaaaaaaa, felicitari, Teodora este superba!
La multi ani pentru ea ca doar astazi a fost Sf. Teodora......of Doamne abia astept sa vad si eu bebeluta mea.
M-am pleostit toata de emotii cand am vazut fetita asta frumoasa.
Si nu pare micutza deloc, este bucalata si conturata.
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa ea si voi toti alaturi de ea.

Madalina 38+

Mergi la inceput