Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
aniast72 spune:
Iar am lipsit cateva ore si vestile curg garla...
Sim, bine ai venit cu bb acasa!! Aveti grija de voi si vino cu noutati cand poti.
Luy sa-ti traiasca fetitza, bine ati venit, abia astept sa te linistesti si sa ne povestesti cum a fost.
Gabriela, majoretele s-au epuizat dar iti tin pumnii sa fie totul bine.
Am vazut un sfat vis a vis de durerile de burta (nu mai stiu cine l-a dat), cum ca burtica ar trebui mangaiata. Este exclus asa ceva, exact mangaiatul burtii da contractii ale uterului...si asa explic si faptul ca se recomanda sa nu se faca masaj al burtii (ca tot se discuta asta acum ceva vreme). Am testat asta pe propria piele si este cat se poate de adevarat.
Teodora, sa-ti traiasca bb grasan, sa se faca mare si frumos. Eu cred ca mai are timp sa se intoarca, asa ca nu te intrista. Uite un pentru asta.
mandarinutza, bafta multa maine. Sa ne trimiti vesti despre tine cum poti.
LaviniaN, tin pumnii sa fie bine maine, sa ai o nastere usoara.
carpatina, ai avut dreptate....cam urmez. Maine sa mai stau linisita apoi vineri ma duc la un ultim control si de atunci...cum o vrea Dumnezeu.
Andreea 39+ cu
Roxana_G spune:
Lavinia Suntem alaturi de tine, tinem pumnii sa fiti bine si tu si bebelina. Nastere usoara!
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
isabeluta spune:
Gabrielaesti un exemplu de curaj! Draga de tine cum nu uiti tu de noi in pline contractii si ne mai trimiti cate un mesaj. Tinem pumnii sa se termine mai repede!
Si eu experimentez sindromul "picioare Fiona". Am trecut la leacuri babesti: impachetari cu varza. Probabil e frectie la picior de lemn, dar e bine asa cu picioarele cocotate, infasurate frumusel si cu telecomanda in mana.
Bebelu` meu e tare obraznic l-a apuca tumbele cand suntem la cumparaturi si-mi deformeaza burtica de numa numa. Nu stiu ce sa fac mai intai sa-l ascund pe nazdravan sau sa ma carcesc de durere...
isabeluta35+
bebita
Roxali spune:
Lavinia bafta , nastere usoara si refacere rapida!
Moldoveanca sangele cum ...mai gros...de ex eu il aveam 40 si a scazut la 33, atfel imi dadeau niste injectii care sant valabile si ptr invalizi sau postoperatori...daca te umfli si la fata suna doctorul.
Picioarele mele sant la fel de 2 luni, dar oricat le-as tine sus sau fara sare e la fel, cred ca si din cauza calduri...mea crescut picioarul cu 2 nr...exact Fiona , apropo am vazut si partea a 3a(datorita juniorului) o porcarie.
Ali31si Enrico 7ani
poze
slippers76 spune:
LaviniaN, bafta multa maine si nastere usoara. Timen pumnii sa fie totul ok.
Mandarinutza, majorete multe si tie!
Luy, bine ai revenit acasa. Ce ma bucur ca bebelina e cuminte!
Cat despre Gabitza, din pacate asa se intampla cand se rup membranele prea devreme. Colul nu e pregatit pentru dilatare si dureaza mult si e dureros. Dar Gabi e curajoasa!
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
alehiam spune:
teo (moldoveanca) daca sunt ok analizele si tensiunea, e ok. vezi si tu cum se comporta daca scoti sarea de tot, nu le mai tii atarnate si stai cu ele ridicate mai sus de solduri
teodora poate pe 12 mihnutul iti face o surpriza si e din nou pe pozitie de start. tinem pumnii.
Mad cu Robert
Sabina spune:
lavinia, bafta!! e bine ca te tin sub monitorizare pt lipsa de lichid.
o sa fie bine, aia sa vezi, cele 4 zile diferenta nu inseamna NIMICA, eu sunt extra experimentata la termene amanate la eco si altele de genu
Gabitza, draga de ea!! de ce n-o fi facut epidurala? Prima nastere e mai lunguta, asta e....hai Gabi, curaj!!
Mandarinutza, nu ne spui nimica azi? sper ca nu esti speriata!! Emotiile sunt fireszti, dar sperietura n-are ce cauta, totul va fi cat se poate de bine!!
Luy, bine-ati venit acasa!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mirella76 spune:
Curaj fetelor!
Ceea ce conteaza cel mai mult e ca in urma acestei batalii va veti tine puiutii in brate...
Nici o durere nu este destul de rea cand rasplata este atat de mare...
Vorbeste fricoasa din mine...
mirella
40+
georgi_ana25 spune:
Lavinia suntem alaturi de tine, mult curaj, la capatul tunelului te asteapta o minune!
georgiana36+ Andreea Cristina