Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, pai eu am dureri din astea de o luna si uite ca nu mai nasc. No Spa si odihna. BB preseaza pe col si pe oase, daca mai da din maini mai si loveste. Am avut o perioada cu astfel de dureri atat de puternica ca nici nu mai puteam respira, d-apoi sa ma misc.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

I-am dat sms Gabrielei insa nu a raspuns. Nu mai stiu ce este cu ea, poate chiar o fi in nastere acum. Sigur va raspunde ea cand poate, va tin la curent.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

annisia tu ce mai faci? imi place f mult stilul tau de a scrie.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by bumbita

danielle eu nu cred ca celea sunt miscarile bebelusei. cred ca radiaza de mai sus, sau ca se largesc oasele bazinului.

burtica e tare?

e tare burta.si degeaba m-am asezat ca tot inteapa rau de tot.sunt sigura ca bebelusha misca asa jos fiindca o simt fffff bine.parca m-ar gadila in vagin

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Roxana, pana la urma tu de ce ai avut hemoragie? Medicul meu zice ca degeaba fac viteza de coagulare a sangelui, ca oricum in timpul sarcinii iese mare. Pe mine cel mai mult ma inspaimanta ideea asta de hemoragie.
Danielle si pe mine ma inteapa cateodata asa puternic jos de nu mai pot merge. Cred ca te loveste bebe jos, stai cumintica in pat si poate trece.

Carmen 34+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Danielle, pai eu am dureri din astea de o luna si uite ca nu mai nasc. No Spa si odihna. BB preseaza pe col si pe oase, daca mai da din maini mai si loveste. Am avut o perioada cu astfel de dureri atat de puternica ca nici nu mai puteam respira, d-apoi sa ma misc.

Rox 39+

da,e urat tare.
tu tot mai iei no-spa?eu nu as mai lua,sa vad ce se intampla.daca vrea sa vina bebelusha?

danielle 36+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

danielle du-te frumusel in pat, mangaie burtica si las-o sa-si revina...daca continua sa se intareasca si durerile de spate tot nu te lasa, eu zic sa te cam duci ...pe la spital...macar sa vezi ce si cum.

eu m-am simtit f bine ca m-am dus atunci la spital...daca ma apucau iar durerile noaptea....stateam cu griji...asa m-am dus pe la 20 si am stiut ca nu sunt de nastere, ca bebe e ok si am dormit linistita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamaries

Danielle, asa am si eu, chiar ii explicam sotului meu ca parca am un cactus in vagin asa ma inteapa... si destul de des, dar cand se intampla asta ma pun in pat si mai trece...

Gabriela n-a mai trimis vesti?

Asa creste puiul meu
Rodica 37+
AMR 2 sapt

eu nu simt asa,la mine e mai urat,ca ma ia si durerea de spate asa cu junghiuri odata cu intepatura.ma dor si ovarele

danielle 36+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

ovarele?! ca la ciclu?! si spatele??? pai, dragutza mea...cred ca ebonee ar cam vrea sa vina. ia un ceas in fata si vezi la ce interval vine...durerea.

pupici multi si stai linistita...e asa de frumoasa ziua de 30 august!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbita

ovarele?! ca la ciclu?! si spatele??? pai, dragutza mea...cred ca ebonee ar cam vrea sa vina. ia un ceas in fata si vezi la ce interval vine...durerea.

pupici multi si stai linistita...e asa de frumoasa ziua de 30 august!!!!

ar fi prea frumos ptr. mine sa vrea sa vina acum micuta mea.as fi fffffffffffff fericita.dar prefer sa mai stau asa putin sa vad ce se intampla.sa nu fie ceva trecator si sa ma bucur degeaba.

danielle 36+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput