Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutz adica sunt compensate cu cat? Ca io tot gasesc cu lista A (90%), lista B (50%) si lista C (100%). Oricum nu ma crede ca-i e lene sa verifice! Doamne a inceput AMR-ul la tine! Sa-ti ajute Dumnezeu! Ce ma bucur pt tine, mai ai un pic si-ti tii Mariuca in brate
Galuscuta imi pare rau ca ai parte de suparare! Asa-s unii isi baga nasul unde nu le fierbe oala Si pe mine m-au recunoscut unii si stateau cu okii pe mine, la un moment dat, dar nu i-am bagat in seama si au uitat de forum. Ori poate nu-mi mai spun ei ce mai citesc pe aici Vorbeste cu administratorii sa te lase sa-ti faci tu un alt ID pt forum.
Irinuca fix ca un om mare! Sa-ti traiasca baietelul!

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai pe reteta mea scrie asa:100%,lista 3 si mai dau la farmacie cam 50 de mii.
Da am inceput AMR-ul ,se apropie momentul

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fetelor dupa doar 4 zile de stat departe de calculator vad atatea subiecte dezbatute............ cred ca trebuie sa stau in fiecare zi pe aici ca sa apuc si eu sa zic cate ceva.........
Momentan noi suntem bine dar abia asteptam si noi ecografia de pe 11 Sept ca tare curiosi suntem sa stim ce avem in burtica!!!!!
Sora mea deja ma bate la cap ca nu stie ce culoare sa cumpere si sa aflam odata ca ea nu mai poate.
Momentan atat dar stau cu ochii pe voi!
Pupici
Miky

fix 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Sorry am modificat semnatura ca ramasesem in urma!

22 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

neata fetelor!!!
a miscat bebe aseara pentru prima data!!!
maine am cununia....am mari emotii!
spuneau fetele ceva de lipsa poftei de mancare.si eu ma confrunt cu asa ceva nu pot sa mananc mai nimic si nu suport carnea in fata ochilor,dar sa mai si mananc!!!
cu depresia...si eu am probleme de genul asta dar am inteles ca e cat de cat normal in sarcina.noroc ca nu ne tine prea mult
felicitari fetelor care au aflat ce culoare au la carut si celor care au mai fost la eco si au venit cu vesti bune!

gabrittza 16sapt+

Felicitari pentru bebe miscaret... si al meu misca de vreo doua zile. Dimimeata e foarte activ... dupa aia se cam leneveste :))

18+ M ((

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Fetelor mi se pare mie sau mamicile-zuzicile de baietei preponderent se confrunta cu stari depresive? Oare o fi din cauza ca se bat hormonii cap in cap.
Si mi se pare ca mamicile de baietei au luat mai putin in greutate si nu au pofta de mancare atat de mare?
Voi ce spuneti. Cred ca am gasit un subiect de dezbatut.

GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Daca aflu in 4 septembrie ca este baiat... inseamna ca si eu voi fi depresiva curand?
Cred ca am fata totusi... ca eu sunt tare optimista si bine dispusa cu toate ca am parte de tot felul de evenimente nu prea faine...

18+ M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Eu am 2 baieti in burtik dar nu am nici o depresie, ba din contra, ma simt foarte fericita.Intr-adevar, pofta de mancare nu am si nici dulciuri nu pot manca ca .
Ioana-am cerut de 3 zile moderatorilor si administratiei sa-mi schimbe ID dar nu ma baga in seama,nu-mi dau nici un raspuns.De mine n-ar fi problema dar sotul meu e foarte furios....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by galuscuta

Laura- aici sunt , va citesc zilnic ca si asa zac in pat mai tot timpul.Sunt suparici ca am cerut un alt nick name dar moderatorii nu ma baga in seama.O cunostinta m-a recunoscut si asta ma pune in dificultate deoarece persoana respectiva nu a inteles ca daca ai un nick name asta inseamna ca vrei sa fi anonim,nu? Mai ales ca eu am sarcina obtinuta cu greu si in conditii particulare...Deh, de rautate si de intentii rele e plin pamantul ....

20+ printzisorii mei

Atat mai avem

deaschide-ti alt cont. Cred ca este cea mai buna solutie. Dar cred ca va trebui sa folosesti si o alta adresa de email.

18+ M ((

Mergi la inceput

Galuscuta, am scris mai sus dar am scris in interiorul citatului.

Ziceam sa-ti deschizi un alt cont.
Cred ca asa este mult mai bine. O sa trebuiasca sa folosesti un email diferit.

18+ M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

buna seara fetelor. am fost si noi la eco cu speranta ca vom afla culoarea la carucior dar nu am avut noroc pt ca bb a tinut cu tati care l-a rugat sa nu arate ce are intre picioruse. totusi doctorul ne-a strecurat un "60% fetita" acum speram sa nu se razgandeasca. in rest...are 346 gr, inimioara bate cu 146 b/min., placenta posterioara si este f activ/a

20+
poze

Mergi la inceput