Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru'mana de pont.
Ma gandeam asa...sa ma apuce o pofta nebuna, pe la sora-mea, zilele astea. In felul asta, ea e.Eu voi fi oaspete.
Zuza cu patalama, ce mai.

Pupicei.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by honey79

He he Matgravidut chiar ca e super coincidenta.
Da si tu un nume, ceva...caci "matgravidut" e un pic impersonal.Mai ales dupa coincidenta de mai sus.

bebe de Honey 15+
14+

Monica e numele.

Am si o veste mare. Azi dimineata la 6:45 l-am simtit pe Piperush zvarcolindu-se. Mi-au dat lacrimile si l-am sunat imediat pe sotiorul meu.. ca sa-i spun.

18+ M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Desteapta miscare... imi place cum gandesti.

18+ M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna zuze!
Offf, ce zi proasta, cea mai proasta. Vad ca nu sunt singura, bantuie depresia pe aici ca un taifun. Ce-i drept eu chiar am o problema mare, dar cred ca o exagerez eu mult, in consecinta de ieri dimineata plang incontinuu[q. Stiu ca nu-i fac bine lu' bb, vad ca pe cel mare l-am disperat, e capiat sarcul, dar nu ma pot opri. Acu m-am oprit, dar am o lesuiala in tot corpul, nus tiu cum o sa trec. Eu sunt foarte optimista de felul meu, sper sa-mi revin cat mai repede.
Irinouka felicitari pt putzulica, sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine.
Zicea cineva ca se poate confunda usor fetita cu baietelul la 17 saptamani? Mie mi-a zis 100% baiat, poate sa mai sper la o fetita?
Mai ziceati de pofta de mancare, mie mi-a trecut de vreo luna, da tot am luat vreo 4 kile pana acum. Mi-a trecut pofta de a devora tot, ca de mancat tot mananc, normal cred eu. Oricum ceea ce sper este sa nu ajung sa pun 18 kg ca la prima sarcina.
Va pup pe toate si va citesc, ca doar asta fac zilele astea, cu asta ma calmez.

Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Kossir scumpa sper sa te simti mai bine. Nu stiu motivul supararii tale, dar sper ca nu-i grav .Noi suntem aici sa te-mbratisam si sa-ti oferim sprijin.
Te pupic si... capul sus. Bebe mic si bebe mare au nevoie de tine.

bebe de Honey 15+
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

fetelor e de rau daca ma dor incheieturile picioarelor,astazi ma durut burta ca la cm,acum incheieturile,va rog,spuneti sa-mi fac griji

4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Zuzici,

Vreau si eu sa va intreb ceva. Ma iertati ca ma bag. Ma roade o intrebare: cat de devreme v-au apucat gretzurile ?

Ca eu am avut o oprita in evolutie in Iunie anul asta (eram in odisee cu voi), am facut chiuretaj, si acum cred ca am ramas din nou. Spun asta pentru ca am facut test de ovulatie pozitiv si am prestat la timp (iar alte probleme nu am) iar de Duminica incepand m-au apucat treptat greturile, zi de zi. Ieri a fost mai rau si azi deja e o stare continua indiferent daca mananc ceva sau nu, ce mananc etc.

E prea devreme insa sa fac un test de sarcina. Am ovulat in ziua 16 din ciclu de 32-33. Iar acum sunt in ziua 29 si testul de sarcina a iesit ieri negativ.
Ori sunt greturi de la bebe, ori sunt probleme cu care sa ma duc la un doctor de maruntaie .

Si de asta va intreb: din experienta voastra, cat de devreme v-au luat greturile ?

:) Sanatate!

Pe mine m-au luat greturile din sapt. 5. Mai devreme de 4 sapt. greturile nu apar.,mai ales ca tu mai ai inca vreo 4 zile pana ar trebui sa-ti vina ciclul. Mai ai rabdare cateva zile si mai fa un test, sau fa un BHCG.
Iti doresc sa fie sarcina.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by iulia82

daca tot vorbiti de placenta,mie dr mi-a scris in carnetul gravidei 'placenta la fund si posterior'...oare ce-o fi insemnand? ca eu numai dupa ce am ajuns acasa am citit.si la control nu mi-a zis nimic...alarmant

iulia 21+ iris-maria

Draga mea e cum nu se putea mai bine. Ca la carte. Asta e pozitionarea cea mai buna a placentei asa ca poti sa stai linistita.
Cine mai are intrebari despre "placinta" apelati cu incredere ca eu am disperat internetul citind tot ce se poate despre asta.

GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Si eu am la fel placenta, la fund si posterior, si habar n-am avut ce inseamna. Multumim pt. explicatii Gugu.
Dar tu de cand ai gemeni ? Ca stiam ca ai unul singur.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:

GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

gugule, sa inteleg ca ai 2 bebei???? sau.......

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Nuuuuuuuu, ma gandeam eu ca o sa se ajunga la confuzii. Initial mi s-a spus ca e fetitza, ca sa aflu la 21 desaptamani ca e baietel. Am hotarat sa las ambele carucioare pana stiu sigur ce am in burtica

GUGU 22+ Iris/ Alex

Gugule, ca sa nu ne faci sa ne gandim aiurea , de ce nu pui intre caruciorul roz si cel albastru un "SAU", ca eu am ramas putin uluita. E doar o idee de-a mea, nu trebuie sa o urmezi neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Irlandeza , salutare...!
Gugu n-are gemeni , este un slash intre cele 2 carucioare ceea ce inseamna "ori-ori". Doctorii ei sunt cam nehotarati..la prima morfologie i-au zis ca e iar la a 2 a , ca e , de-aia si-a pus ea 2 carucioare la semnatura...Gugu , iarta-ma ca dau eu explicatia , dar am zis sa te ajut , ca tu ai mai dat-o odata .

Pingi , sa te doara burta la inceputul sarcinii e normal , si pe mine m-a durut la fel. Aveam momente cand dadeam fuga la baie sa ma contolez ca eram sigura ca am hemoragie ...din fericire nu s-a intamplat asta. Ia nospa si o sa te lase durerile. Despre incheieturi , nu stiu ce sa zic ...nu m-au durut .Ma dor acum gleznele ca sunt umflate ca naiba

21+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput